Pa kakav bi tu bio smisao ako se to vec objavljuje u extra seriji? Klasik serija znaci cjelokupna epizoda u jednom stripu, bez obzira o kolikom broju stranica je rijec. Dakle, najbolje od Zagora - bez nastavaka.
Je l' to vec vidim more crvenih majica na putu prema MCu?
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Ista ce biti prodaja bez obzira od kuda je krenulo.
Biti ce to veliki mamac za "ziherase", ljude koji vole kupiti strip i procitati ga od pocetka do kraja za sitne pare, ne cekajuci mjesecima nekoliko nastavaka! Nama koji imamo vec ranija izdanja, zadat ce dodatne glavobolje i potvrditi da nismo bas "najnormalniji" sto kupujemo po 3-4 puta epizode koje imamo.
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Jedna prica, jedan strip. Jeee, fenomenalno. Poklanjam svoju extra kolekciju, ovo mi se više svida. Cek samo malo... Što!!! Opet ne ide od pocetka... Onda ipak ne poklanjam.
>>Nitko se nece sjecati koji su bili dobri, a koji loši. Ostat ce upamceno da je nekoliko ustalo protiv mnogo...Conan the barbarian<<
Sto ti jos treba od pojasnjenja? Svaka 2 mjeseca po jedan broj ZAGOR KLASIK, u svakom broju citava prica bez obzira u koliko je nastavaka ona bila objavljena u regularnom serijalu. Daklem od 150 stranica na vise... Vjerojatno kad se desi da ulete neke price koje su bile na 96 stranica, ici ce po dvije. Dovoljno jasno sada?
Upravo tako. Danas su definitivno mamac za konzumente stripova "mrcine" od 150 i vise stranica.
Da, kao npr Blek i Mark. Izdanje na puno stranica i povoljna cijena. Bit ce zanimljivo vidjeti kojim ce redosljedom objavljivati epizode, a i nisu sve na jednakom broju stranica, pa ce valjda biti izdanja sa više ili manje stranica. Ali Bernard ocigledno zna što radi...
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
hvala na informacijama! Podržavam apsolutno ovo izdanje,nadao sam se njemu kada se ispucaju svi specijali,almanasi i barem extra serija do broja 200,al nema veze,kako rece Gaston,nikad dosta Zagora.