evo jos jedan zagor u koloru je na kioscima....zasto je uvijek neka dosadna epizoda u boji...jel to tako i vani? pitam jer nepratim popise i slicno..imam sve zagore i specijale u nas izasle ali imam dojamj da je u boji uvijek neka dosadna prica..jim gitara...dugin most....bolje da su obojali ove epizode sa kandraxom..vampirom...madame laveau...
"I know what you're thinking. Did he fire six shots or only five? Well, to tell you the truth, in all this excitement, I've kinda lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya punk?"
Di si se i ti sad sitija otvorit ovi topic,vrhunac su mu komentari tipa "Ništa posebno",e pa iman i ja komentar na to:Boooooooooooooooooooring,very boring!
Meni je Utrka sedam strijela baš dobra prica.Dobro pustimo sad one "greške" koje su sasvim ocite kao recimo kad Zagor "necujno" napadne i kao iznenadi indijanca koji ga ceka u zasjedi na drvecu.Mislim kako može tako necujno da se penje tim lijanama mi stvarno nije jasno.Pa to treba da se cuje taj fijuk ali dobro pustimo to,ili kako je samo izbio onu strijelicu,i takve stvari,ali treba priznati da je koncept price ok i da ponekad baš te nemoguce stvari naprave neki draž zagora pošto je uvijek sve na robu,na izmaku snaga ali on još smogne tisti dijelic koncentracije,snage da pobijedi,pa mi se to nekako svidja uprkos tome da je nerealno,pa ipak je to samo strip i izmišljeni junak kojeg mi svi obožavamo pa nema veze sa stvarnošcu,zato mislim da je ova prica sasvim solidna.Ruku na srce,ima još puno gorih od ove epizode pa nismo razgovarali o njima zato ne treba da sad pravimo galamu kako je ova dosadna.Meni je baš ok.
nije ona bezveze jer je nerealna (svi zagori su nerealni, pa kaj onda to je zakon, to je zagor) nego zato jer je bezveze, dosadna, bez neke radnje.....
je... sada ispada da je Zagor nerealan a opcepoznata je stvar, koja se stovise uci u prvome razredu srednje skole, pa ponoco u drugome srednje, da je Zagor povijesna osoba!
Kako možete govoriti protiv jednog super dobrog i ultra-turbo-ekstra napetog remek djela devete umjetnosti kao što je "Utrka sedam strijelica", da vas više nisam cuo tako govoriti, sram vas bilo!