Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
fantom
stripovi.com suradnik
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
Posted - 10/03/2006 : 23:25:20
|
Na uBc-u je izašla vrlo opširna i sjajno opremljena recenzija petodjelne sage MV-a 97-101!Užasno bi je volio procitati!Da li ju je procitao tko od cjenjenih forumaša i kakva su mišljenja!
|
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29469 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 11/03/2006 : 10:44:56
|
Ja sam procitao svih pet brojeva. Saga je odlicna, na zanimljiv nacin uklapa MVa i njegove likove u stvarne dogadjaje oko bitke kod little big horna, dogadjaji su dosta vjerno opisani, pogotovo sama bitka, te donosi jednu novu verziju Custerove smrti, drugaciju od one koju smo vidjeli. Isto tako donosi dramaticne promjene u MV-ov zivot i novi zaokret u prici o MV-u koji je sada u borbi indijanaca i bijelaca definitivno odabrao stranu i tako postao odmetnik. Manfredi nije bas na 100%, ima tu malo praznog hoda, promjena ritma, nedovoljno dramatike u nekim trnutcima itd itd, ali sama prica je precizno i dobro zamisljena te kvalitetno rezirana, sto ide i u zasluge crtacke ekipa koja je to fantasticno odradila. Frisenda briljantan kao i obicno, Goran takodjer, kolor je lijepo sjeo na njegov crtez mada neke stvari meni i dalje bolje izgledju na cb, gdje crtez nije prekriven bojom pa se vide potezi kistom i slicno, Perovic isto odlican, sve bolji i bolji, jedino su meni Ramella i Talami / Biglia nesto malo losiji, mada i dalje jako dobri. U svakom slucaju, jako dobar zavrsetak ciklusa, vrijedilo je cekati.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Djole
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/ZZCP.gif)
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
Dado
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 11/03/2006 : 11:45:49
|
Pih kako moze biti vjerodostojno opisana bitka kad se zna da Custer nije poginuo. Dokaz je njegovo pojavljivanje godinama kasnije u stripu Mister No.![](icon_smile_big.gif)
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
jasa
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/yoshi2.gif)
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
|
CortoMaltese
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/corto(2).jpg)
Croatia
792 Posts
Member since 16/03/2003 |
|
Dado
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Switzerland
21068 Posts
Posted - 11/03/2006 : 14:24:54
|
Oni koji su citali tu epizodu MMa skontat ce...![](icon_smile.gif)
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
Dalen
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/Avatar(12).jpg)
Croatia
2272 Posts
Member since 13/03/2003 |
Posted - 11/03/2006 : 15:41:13
|
quote: Originally posted by Markos
Ja sam procitao svih pet brojeva. Saga je odlicna, na zanimljiv nacin uklapa MVa i njegove likove u stvarne dogadjaje oko bitke kod little big horna, dogadjaji su dosta vjerno opisani, pogotovo sama bitka, te donosi jednu novu verziju Custerove smrti, drugaciju od one koju smo vidjeli. Isto tako donosi dramaticne promjene u MV-ov zivot i novi zaokret u prici o MV-u koji je sada u borbi indijanaca i bijelaca definitivno odabrao stranu i tako postao odmetnik. Manfredi nije bas na 100%, ima tu malo praznog hoda, promjena ritma, nedovoljno dramatike u nekim trnutcima itd itd, ali sama prica je precizno i dobro zamisljena te kvalitetno rezirana, sto ide i u zasluge crtacke ekipa koja je to fantasticno odradila. Frisenda briljantan kao i obicno, Goran takodjer, kolor je lijepo sjeo na njegov crtez mada neke stvari meni i dalje bolje izgledju na cb, gdje crtez nije prekriven bojom pa se vide potezi kistom i slicno, Perovic isto odlican, sve bolji i bolji, jedino su meni Ramella i Talami / Biglia nesto malo losiji, mada i dalje jako dobri. U svakom slucaju, jako dobar zavrsetak ciklusa, vrijedilo je cekati.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Kad smo vec kod MV. Kad ce Vaš? |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9937 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 11/03/2006 : 16:51:17
|
quote: Originally posted by Dado
Oni koji su citali tu epizodu MMa skontat ce...![](icon_smile.gif)
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Suncanica![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Mrzim mrznju! |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 11/03/2006 : 17:05:42
|
quote: Originally posted by Dalen Kad smo vec kod MV. Kad ce Vaš?
Pricali smo vec o tome, i odavno ga najavili za proljece, a proljece traje do kad? ![](icon_smile.gif) ![](icon_smile_wink.gif) Uglavnom na tome se radi intezivno, kad bude novosti mi cemo se javiti.
|
Curunir
Advanced Member
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 12/03/2006 : 00:14:17
|
E pa do tada bi trebalo biti gotovo.![](icon_smile.gif)
|
risbozg
Advanced Member
![](avatars/1081539176.jpg)
Croatia
15926 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 12/03/2006 : 22:07:17
|
Kaj je tebi zalosno, pa dinamo ti je prvi...![](icon_smile_evil.gif) ![](icon_smile.gif)
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/prikazi.php.jpg)
USA
8240 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 13/03/2006 : 00:17:18
|
[kez]A jel vredi ta titula dalje od Peste i Beca?[/kez]
Beograd se ne racuna:-(
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
alanmaras
Advanced Member
![](AvatarUpload/am-HR_VanDongen_06(1).jpg)
Croatia
3787 Posts
Member since 06/03/2005 |
Posted - 13/03/2006 : 08:32:01
|
quote: Originally posted by Dado
Kaj je tebi zalosno, pa dinamo ti je prvi...![](icon_smile_evil.gif) ![](icon_smile.gif)
ma nije mu to zalosno, nego place zbog petarde hajduku 13. svibnja ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif)
![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 13/03/2006 : 09:52:27
|
Ma place on zbog toga sto smo mi jedini klub koji nije igrao u ligi sramote...![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_big.gif) Nego ima da se pojacamo na kraju sezone, dovodimo Magicnog Vjetra u Bile redove...![](icon_smile_big.gif)
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|