Author |
Topic |
ozasloscena_sovuljaga
Junior Member
420 Posts
Member since 11/10/2005 |
|
Vili Garvin
New Member
Serbia
178 Posts
Member since 14/07/2004 |
Posted - 17/03/2006 : 10:15:30
|
quote: Originally posted by mpavin
dobro, sad kad smo 63 puta utvrdili da nije doša na kioske, može li netko nešto reci o prici ja mislin da ce ovo biti opet na isti kalup, onog tipa "opet zagor protiv neke skupine indijanaca"pomalo je to dosadilo. a ni naslovnica nije ništa posebno
"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
Nije grupa indijanaca vec grupa belaca(mocni bogataš i njegov sin)a indijanci su žrtve,da ti ne prepricavam ostatak.Za mene dobra prica. |
|
|
Pavel
Senior Member
Croatia
1233 Posts
Member since 25/08/2005 |
Posted - 17/03/2006 : 11:19:35
|
quote: Originally posted by Genij
Novi Zagor extra!!!!!!Woooooooo-Hoooooooooooo!!!!!Evo sad kao da sam u nebesima.Vikend mi se bliži a mene cekaju Mali Rendžer,Mark,i neki stari strip od Zagora koji ce mi posuditi prijatelj kojeg još nisam citao a onda v ponedeljak iden u Hrvatsku po novog extra,valjda ce dotada vec biti na kioscima pa da se ne vozim badava i trošim benzin.Samo tako naprijed!!!!!!!
Zar ti nije bliže Italija?Tamo nabaviš epizode koje ce izaci u Hrvatskoj za cca 4 i pol godine. |
|
|
Genij
New Member
Slovenia
195 Posts
Member since 31/08/2004 |
Posted - 17/03/2006 : 16:57:11
|
Pa i nije!Bliže mi je Hrvatska ali svejedno ipak mi je bliže jezik,o talijanskom jeziku ne znam više od Pizza,Spagheti,Juventus,Inter,Grazie,Zambrotta,i to je to |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 17/03/2006 : 17:44:43
|
Pa i nije!Bliže mi je Hrvatska ali svejedno ipak mi je bliže jezik,o talijanskom jeziku ne znam više od Pizza,Spagheti,Juventus,Inter,Grazie,Zambrotta,i to je to
Sicilia , Mafia....
inner fear your worst enemy |
|
|
Genij
New Member
Slovenia
195 Posts
Member since 31/08/2004 |
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7849 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 17/03/2006 : 19:33:35
|
Pa dobro znam i to ali to pricam samo kada sam ljut
"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
|
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 17/03/2006 : 20:28:30
|
Pregledavajuci original naslovnice, cak sam uspio pokupiti po koju talijansku rijec. Dosta naslovnica mogu prevesti iako nemam blage s talijanskim. Vjerovatno je u pitanju intuitivan jezik koji se lako nauci...
Obi-wan-kenobi@inet.hr |
|
|
mladen13
Senior Member
Croatia
1145 Posts
Member since 22/09/2005 |
|
sonor
stripovi.com suradnik
Vatican City
3869 Posts
Member since 18/02/2006 |
|
vikic
Advanced Member
Croatia
4737 Posts
Member since 06/03/2003 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Posted - 22/03/2006 : 20:02:06
|
[quote]Originally posted by Obi-wan
Pregledavajuci original naslovnice, cak sam uspio pokupiti po koju talijansku rijec. Dosta naslovnica mogu prevesti iako nemam blage s talijanskim. Vjerovatno je u pitanju intuitivan jezik koji se lako nauci... talijanski se lako da skužit ali mu gramatika i nije baš lagana
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7817 Posts
Member since 18/01/2005 |
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2994 Posts
Member since 18/09/2004 |
Posted - 22/03/2006 : 21:02:02
|
quote: Originally posted by I like girlz
i kakvi su utisci o novom extra zagoru? cudi me da niko nije posebno komentirao "samuraje"...
"Samuraji" su osrednji, a u novom Bijesu Osaga najbolje izgleda crtež, ali još nisam citao, samo prolistao.
"I know what you're thinking. Did he fire six shots or only five? Well, to tell you the truth, in all this excitement, I've kinda lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya punk?"
|
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7817 Posts
Member since 18/01/2005 |
|
Kuna
New Member
Croatia
197 Posts
Member since 20/03/2006 |
|
vice
stripovi.com suradnik
7314 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 22/03/2006 : 22:13:33
|
i kakvi su utisci o novom extra zagoru? cudi me da niko nije posebno komentirao "samuraje"...
Fenomenalna epizoda,ta samurajska ludacka uvjerenja odlicno su prikazana,posebno na kraju Minamotovim "harakirijem" i Zagorovim oslobadanjem dvojice preostalih živih razbojnika,krvi je bilo i previoše u Darkwoodu.Na pocetku misliš da je Fergusson(zanimljivost:isto tako zove se i desna ruka pukovnika Aleca Wallacea iz Crnog broda i Božice mjeseca) tipicni Zagorov prijatelj iz Darkwooda poput raznih trapera i vojnika no ispostavi se da je zapravo beskrupulozni gad,i to isto malo iznenadi.
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva! |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7849 Posts
Posted - 22/03/2006 : 22:40:23
|
quote: Originally posted by vice
Fenomenalna epizoda,ta samurajska ludacka uvjerenja odlicno su prikazana,posebno na kraju Minamotovim "harakirijem" i Zagorovim oslobadanjem dvojice preostalih živih razbojnika,krvi je bilo i previoše u Darkwoodu.Na pocetku misliš da je Fergusson(zanimljivost:isto tako zove se i desna ruka pukovnika Aleca Wallacea iz Crnog broda i Božice mjeseca) tipicni Zagorov prijatelj iz Darkwooda poput raznih trapera i vojnika no ispostavi se da je zapravo beskrupulozni gad,i to isto malo iznenadi.
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
moga bi ti Crni brod recenzirat
|
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7314 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 22/03/2006 : 22:42:28
|
quote: Originally posted by mpavin
quote: Originally posted by vice
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
moga bi ti Crni brod recenzirat
Iman u planu i to i Kraljicu Mrtvog grada i Zemlju slobode,pa da se kompletiraju africke epizode
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva! |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7849 Posts
Posted - 22/03/2006 : 22:49:47
|
odlicno!
|
Edited by - mpavin on 22/03/2006 22:50:17 |
|
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2994 Posts
Member since 18/09/2004 |
Posted - 23/03/2006 : 14:58:34
|
osrednji kažeš? kod nas su tek neki dan izašli, pa razmišljam da li da kupim ili ne, jer nisam citao to "dnevniku".
Ja ti predlažem da kupiš Nije nešto specijalno ali bilo je i gorih.
"I know what you're thinking. Did he fire six shots or only five? Well, to tell you the truth, in all this excitement, I've kinda lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya punk?"
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Posted - 23/03/2006 : 17:47:29
|
osrednji kažeš? kod nas su tek neki dan izašli, pa razmišljam da li da kupim ili ne, jer nisam citao to "dnevniku".
samuraji su osrednji,ova sad epizoda je puno bolja ,baren meni.
|
|
Topic |
|