forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Najvise volim na aukcijama
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Markos
Webmaster

Croatia
29357 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/04/2006 : 10:40:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
stvarno bi se mogli jednom dogovoriti:) samo ko ce naci slobodnu subotu:(

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Edi
Starting Member

25 Posts

Member since 03/01/2006

Posted - 16/04/2006 : 12:07:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Edi a Private Message
E nedam ni ja stripove! Jedva sam nabavio one koje hocu i sad da ih dajem jer cu se vjerojatno preracunati na sansu (i to još na refi!). Nou cens! Premda, subota mi ne odgovara ni pod razno (stalno sam na putovanjima i to mi je najradniji dan), ali nedjelja...

Eh, da. Vjerovali ili ne, upao sam na Milijunaša! Na snimanju sam u utorak 25. travnja cijeli dan. Istina, prvo trebam proci Najbrži prst...
Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 17/04/2006 : 09:09:28  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

stvarno bi se mogli jednom dogovoriti:) samo ko ce naci slobodnu subotu:(

to ti je vrlo jednostavno...dodeš sa ženom...nas trojica kartamo a njih dvije u sobi gledaju sapunice, štrikaju ili što vec žene rade kad muževi imaju posla

"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 17/04/2006 : 11:10:51  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
quote:
Originally posted by Edi

E nedam ni ja stripove! Jedva sam nabavio one koje hocu i sad da ih dajem jer cu se vjerojatno preracunati na sansu (i to još na refi!). Nou cens! Premda, subota mi ne odgovara ni pod razno (stalno sam na putovanjima i to mi je najradniji dan), ali nedjelja...

Eh, da. Vjerovali ili ne, upao sam na Milijunaša! Na snimanju sam u utorak 25. travnja cijeli dan. Istina, prvo trebam proci Najbrži prst...

Ajde ako prodeš javi, pa da vidimo, i otvori i topic da više ljudi vidi, naravno ako dobro prodeš

Svih mu Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 17/04/2006 : 17:20:33  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
Sretno!!.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 17/04/2006 : 18:28:28  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by Edi

Držim ti fige da upadneš!!
Go to Top of Page

Edi
Starting Member

25 Posts

Member since 03/01/2006

Posted - 17/04/2006 : 19:05:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Edi a Private Message
Hvala, hvala... Vec je ovo cudo da su me uopce izvukli u onih 100 slucajno odabranih koji su dali tocan odgovor. To mi se prvi put dogodilo. Onda su mi postavili pitanje procjene na koje trebate dati odgovor najpribližniji tocnomu. Uglavnom, pitanje je bilo iz povijesti - Sredinom kojeg je stoljeca knez Trpimir prozvan Dux Croatorum? Ja sam rekao "sredinom IX", što je zapravo bio tocan odgovor. Ženska mi ništa nije rekla, nego je samo spomenula da ako upadnem u Najbrži prst, nazvat ce me u ponedjeljak 10. travnja iza 17 sati. I tako je prošlo mjesec dana, i konacno je došao i taj ponedjeljak kad mi je zvonio mobitel te su me obavijestili da 25. travnja u 10.45 trebam biti na Prisavlju, zajedno sa svojom pratnjom...

Eto, tako vam je to ispalo. Inace, ako prodem Najbrži prst, bit ce to prvi puta u ovom kvizu da se natjecao neki svecenik. Nisam katolicki, nego protestantski, ali ipak...

Ako nešto bude, svakako cu vam javiti. You can count on that!
Go to Top of Page

tristan
Junior Member

Belgium
401 Posts

Member since 12/08/2005

Posted - 17/04/2006 : 21:53:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit tristan's Homepage  Send tristan a Private Message
Ovaj topic vise nema nikakve veze (vec neko vrijeme) s njegovim imenom, ali iz tko zna kojeg razloga, ljudi ovdje biraju "postati" a ne u nekavoj svastari...

TK
Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 17/04/2006 : 22:13:20  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message
eto, baš nam je cef

"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/04/2006 : 22:35:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by alanmaras

eto, baš nam je cef

ceif

SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA GOVNA IZ HAJDUKA ODU!
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15634 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 19/04/2006 : 00:45:11  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
?

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 19/04/2006 : 01:54:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by risbozg

?

!

SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA GOVNA IZ HAJDUKA ODU!
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15634 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 19/04/2006 : 11:47:25  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
:-))

Go to Top of Page

tristan
Junior Member

Belgium
401 Posts

Member since 12/08/2005

Posted - 19/04/2006 : 15:30:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit tristan's Homepage  Send tristan a Private Message
Sad mi je puno jasnije kako doci do statusa se puno postova, treba pu pisati makar nemao bas nista reci... (bez uvrede)

TK
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15634 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 19/04/2006 : 15:39:35  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
pa ako misliš da je to tako moguce probaj i zacas budeš na ljecenju u vrapcu :-))
ovo iznad ti je inace razgovor hajdukovca i dinamovca bez teksta tako da nebudu izbaceni a post zakljucan :-))

Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000