Author |
Topic |
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 22/03/2006 : 00:55:11
|
quote: Originally posted by wanton
a što niko nece da kupi mpj strip
Moras staviti na aukcije,nemere narod uvarsati da prodajes ako ne stavis oglas.
Porter |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 22/03/2006 : 10:34:42
|
Samo za globinja!-Ako se ne varam zoveš se Dražen(oprosti ako sam te krivo oslovio).Obzirom da si moderator na ovom sajtu,vjerojatno voliš stripove i iz te ljubavi prema stripu radiš ili pomažeš bez ikakve naknade.Vidiš,to je izuzetno korektno i poštujem takav odnos.-Ljepo od tebe!-Ali,....Evo,u tolerantnom tonu.Ja se pojavim,kao clan,prodajem stripove na aukcijama,nešto kupim,ali puno više prodam.-Ti se javiš i tražiš ,odnosno pitaš ,za neke stripove koji ti nedostaju.Nakon toga slijedi tvoje pametovanje kako sam skup,kako ti savršeno znaš koliko koji strip vrijedi,kako jadnicima (tvoja rijec)skupo prodajem loše stripove,potkupljujem ljude nekakvim posterima, itd.Koliko se sjecam,uzimao si nešto stripova,pa smo iznos prepolovili.-Hocu ti reci da si ti prvi poceo srati po meni.Kroz aukcije si dobio odgovor,pa si se uvrijedio.-Pa pogledaj svoja komentiranja na ovom forumu.Primjer;-za navijace zvezde kažeš da su cigani,vrijedaš ljude,vrijedaš i mene(možda sam i ja navijac zvezde).Neodavno si, u najmanju ruku, uvredio ženu na forumu.Zašto?-Prijatelju,pa ti si ipak moderator na sajtu,nisi sudac.Na ovim aukcijama si se ponadao da je Porter otkrio dveribada u velikoj prevari,da mu dbaban diže aukcije.Istina,covijek kupuje hrpe stripova,a meni je zaista drago da ih kupuje baš od mene!Valjda i za to postoji neki razlog.-Jednostavno ne razumijem tvoju zlocestocu.-Ja ti to tako vidim i samo ti ljudski pokušavam objasnit.Na kraju,ako ti smatraš da sam ja tebe prvi nešto napao ili uvredio,bilo cime,iskreno ti se ispricavam pred svim ovim ljudima koji posjecuju www.stripovi.com!-Ali pazi tvoje zadnje komentiranje,odi ja štancat postere(i djelit)!-Bezobrazno,bahato ,posprdno.!Ipak,u jednoj stvari si u pravu;-HAJDUK ŽIVI VJECNO!-To je cinjenica!Pozdrav! |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Posted - 22/03/2006 : 11:04:33
|
Ne vrijedi jedan drugom spustati ili mrziti zbog te stvari,predpostavljao sam bas zbog tog sto si napisao da je neka negativna energija izmedju tebe i globinja. Ovo sa stancanjem postera mozda nije trebalo,ali Ratko jednom si stavio aukciju u kojoj je pisalo ova cijena je samo za jednog od moderatora koji ce se prepoznati. Cijena je bila neki 10 X veca od realne,tu si malkice spustio globinju. Uglavnom meni je licno drago da ti ide prodaja stripova super,takodje vidim po komentarima da su ljudi prezadovoljni stobom kao prodavacem sto je pravo pozitivno. Sto se tice Hajduka to se ne slazem Dinamo bi ih razvalio
Porter |
|
|
veber
Senior Member
1124 Posts
Member since 18/09/2002 |
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 22/03/2006 : 11:50:37
|
Da to je istina(mislim na ono "malkice")!Covjek me isprovocirao,istina ,možda nisam trebao tako reagirati.Zbog tog mu se i gore ispricavam,ali i dalje smatram da cesto izljece.-Neciji komentar na aukcijama ima vecu težinu,a neciji manju.Primjer;-Za Portera-a ce ljudi na forumu reci da je ok(tolerantan,odgovoran,dobar kupac,ali kupuje samo glancere!).Skraceno-postigao dobar imidž.Ako takav covjek(kao Porter)nešto komentira na forumu npr.napiše da je netko prevarant,da recimo prodaje loše stripove pod petice i glancere,njegov komentar se uvažava znatno više od vecine ostalih.I to je u redu!-Da bi to napisao,covjek(u ovom slucaju Porter)mora imat konkretan dokaz,mora iza neceg stajat.-Eto,to dokazuje i da kupci nisu u nezavidnom položaju u odnosu na prodavaca!!-Ako je netko moderator i njegova rijec ima nekakvu težinu!Ja samo ocekujem,kao obican clan,da Nenad (globinjo)bude tog svijestan.Ništa više.----Što se tice Hajduka,mislio sam na povijest tog kluba,kako i kada je nastao.Ne pamtim nikakve mrlje u njegovoj nogometnoj povijesti(mislim na ime kluba ,ne na navijace).Velika je to tradicija i ponos,barem na ovim prostorima.Osobno sam kao klinac najviše u bivšoj državi simpatizirao Velež,Hajduk i Zvezdu,uz dužno poštovanje svim ostalima.Ipak je Hajduk nastao davne 1911.Nije to mala stvar,kao što nije lagano pronaci NASILJE U DARKVUDU u glanc stanju! |
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Posted - 22/03/2006 : 13:02:58
|
Bas da sam isao da si prevarant nisam,daleko od toga. Da sam posumnjao da nesto nije u redu sa aukcijama to jesam,jer vec sam opisao da mi je bilo cudno za vremena i nacin stavljanja ponuda. Onda ti kao prodavac imas pravo da stavis cijenu koju zelis,na kupcu je da tu cijenu prihvati ili ne. Samo jedna stvar ima da se moze manipulisati sa kupcima,posebno kolekcionarima.Uglavnom ako mi upadne u oci da neko pokusa da manipulise sa kupcem meni bude zao. Opet kod ovog slucaja prodavaca ne gledam kao lopova ili prevaranta,mozda ga vise gledam kao inteligentnog prodavaca jer opet ponavljam da kupca ne moze niko prinuditi na kupovini ako to on ne zeli. Iza tvojih pozitivnih komentara stoji da su ljudi zadovoljni sa tvojim stripovima i tvojim radom,sto je pravo lijepo vidjeti.
Porter |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 22/03/2006 : 22:14:08
|
quote: Originally posted by dveribad
Samo za globinja!-Ako se ne varam zoveš se Dražen(oprosti ako sam te krivo oslovio).Obzirom da si moderator na ovom sajtu,vjerojatno voliš stripove i iz te ljubavi prema stripu radiš ili pomažeš bez ikakve naknade.Vidiš,to je izuzetno korektno i poštujem takav odnos.-Ljepo od tebe!-Ali,....Evo,u tolerantnom tonu.Ja se pojavim,kao clan,prodajem stripove na aukcijama,nešto kupim,ali puno više prodam.-Ti se javiš i tražiš ,odnosno pitaš ,za neke stripove koji ti nedostaju.Nakon toga slijedi tvoje pametovanje kako sam skup,kako ti savršeno znaš koliko koji strip vrijedi,kako jadnicima (tvoja rijec)skupo prodajem loše stripove,potkupljujem ljude nekakvim posterima, itd.Koliko se sjecam,uzimao si nešto stripova,pa smo iznos prepolovili.-Hocu ti reci da si ti prvi poceo srati po meni.Kroz aukcije si dobio odgovor,pa si se uvrijedio.-Pa pogledaj svoja komentiranja na ovom forumu.Primjer;-za navijace zvezde kažeš da su cigani,vrijedaš ljude,vrijedaš i mene(možda sam i ja navijac zvezde).Neodavno si, u najmanju ruku, uvredio ženu na forumu.Zašto?-Prijatelju,pa ti si ipak moderator na sajtu,nisi sudac.Na ovim aukcijama si se ponadao da je Porter otkrio dveribada u velikoj prevari,da mu dbaban diže aukcije.Istina,covijek kupuje hrpe stripova,a meni je zaista drago da ih kupuje baš od mene!Valjda i za to postoji neki razlog.-Jednostavno ne razumijem tvoju zlocestocu.-Ja ti to tako vidim i samo ti ljudski pokušavam objasnit.Na kraju,ako ti smatraš da sam ja tebe prvi nešto napao ili uvredio,bilo cime,iskreno ti se ispricavam pred svim ovim ljudima koji posjecuju www.stripovi.com!-Ali pazi tvoje zadnje komentiranje,odi ja štancat postere(i djelit)!-Bezobrazno,bahato ,posprdno.!Ipak,u jednoj stvari si u pravu;-HAJDUK ŽIVI VJECNO!-To je cinjenica!Pozdrav!
o bože,prosvitli mu pametno,ajmo redom: 1.ako je srati po nekome izreci svoje mišljenje,onda si ocito zalutao,pa misliš da je još ono stanje uma kad se za najmanju pizdariju išlo u zatvor... 2.navedi mi post di ja gadim navijace zvezde,cigani su se zvali osamdesetih dok nisu preuzeli ime delije,o sportu i navijacima znam ipak puno više,a da ne govorim da poznajem neke delije i grobare... 3.znam tko je dbaban,prema tome,sve ti pada u vodu,ja pojma nisam imao o cemu porter prica,iz sprda sam pitao da mida imena ako ima dokaza... 4.ni dan danas ne znam cemu sam ja zaslužio da me tako napadneš i ocrniš,ako je to razlog šta sam komentirao tvoje cijene,nije valjan uopce... 5.i ja to gadim žene,pokaži mi post,pa moji su postovi cvijece kakvih postova ima o ženama... 6.ma koja zlocestoca,bog tebi dao,prodajjoš toliko stripova,ali ja ih necu kupovati dok su takve cijene... 7.da,ispricavam se za ono o posterima,to je bilo u afektu...
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA GOVNA IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU! |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 22/03/2006 : 22:20:08
|
ok,pustimo sad hajduka,najmanje je bitan u ovome svemu,iako ti nije u redu da onako pišeš na aukcijama,potcjenjivajuci nekoga...ja i dalje tvrdim da su ti cijene nerealne,NE SVE CIJENE,ali zagora si nagrdio samo tako,ne zato šta cu ga ja kupovati,jer ga imam kompletnoga...ako i dalje misliš da ja okolo pišem parole i javno u eter govorim kako si lopov,ovo i ono,pa daj nazovi,pa da to riješimo,dokazat cu ti da se varaš,nema ja nikakve koristi od tvoje prodaje ili neprodaje,imaš je samo ti...i da,pepolovio si mi cijene,tako du su na kraju kad si ih spustio bile kakve zaista jesu
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA GOVNA IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU! |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 22/03/2006 : 22:22:44
|
quote: Originally posted by Porter Sto se tice Hajduka to se ne slazem Dinamo bi ih razvalio
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 23/03/2006 : 15:39:39
|
Ok Nenad,neka bude tako.-Isprika još jednom ,ako tako misliš,a obzirom da se ipak ne poznajemo,samo cu malo skrenut pažnju na cijene stripova.-Cijene koje si ti ,i ostali ljudi ,vidio u stripoteci,(koju sam zatvorio), su bile i više nego dupli vece.Zašto?-Namjerno sam to napravio.-Iskreno,ja stripove sakupljam i kupujem jako dugo.Kroz sve te godine kupovanja upoznao sam puno prodavaca i preprodavaca.Jednostavno nisam htio da ti ljudi kupuju kod mene stripove i onda ih prodavaju(preprodavaju)po raznim štandovima,kojih na kraju imaš po svim,uglavnom placevima, u Hrvatskoj.Vecina ljudi koja je stripove kupila uglavnom je zadovoljna,a to smo mogli vidjeti u onih nekoliko komentara na forumu.-Ja jesam ljudima poklanjao postere strip junaka,to je trgovacki potez,ali ni ti posteri nisu pali sa neba,sve je to placeno.Može to ici i kao promidžba stripa i moje stripoteke,ali nekome su i takvi posteri bili dragi.Probaj si kvalitetno umnožit neki poster ili sliku koja ti je draga,npr.veliki poster Hajduka,pa možeš vidjet koliko bi to koštalo.-Cijene su velike samo za ljepo ocuvane stripove.Za mene osobno,oni toliko i vrijede.-Pa nisam ja kriv što ljudi na aukcijama podignu strip na velike cifre.Oni to žele imat,a ja to samo nudim.Evo,ako poznaješ Denisa,pitaj ga da li je zadovoljan stripovima koje je kupio i platio kod mene.-Stare edicije nikada nece pojeftiniti,mogu samo biti skuplje.Evo pogledaj moje zadnje aukcije,zar LMS 983 vrijedi 11o kuna?-Sigurno da ne,ali postoje ljudi kojima vrijedi,jer im nedostaje,i zadovoljni su da ga netko želi prodati(trenutno ja).-Cijene su relativna stvar.Neke stvari su neprocijenjive.Npr.dres (sakupljam ih)golmana YU reprezentacije iz 1982 godine(DRAGAN PANTELIC)sa svjetskog nogometnog prvenstva u Španjolskoj,za mene nema cijenu,ili dres pokojnog DRAŽENA dok je igro u Ciboni,itd.---Nema tih para!!-Da više ne pametujem,ja ti se opet ispricavam ako sam te ocrnio,(javno), i neka me bog prosvitli(kako si napisao).Šteta,bilo bi puno bolje da smo se prepucavali o sportu,budi pozdravljen!
|
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Posted - 23/03/2006 : 16:17:57
|
Svi se izvinjavaju pa da se i ja izvinem u ovom slucaju dveribadu iako nisam spomenuo njegovo ime kada sam sumnjao u aukcije,ali dveribad se sam izdao
Porter |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 23/03/2006 : 18:00:00
|
Nemaš se razloga ispricavat,i ja bih to zakljucio da vidim ovakve aukcije.Sumnje ce uvijek postojati.Ljudi smo,pa je i normalno da griješimo ili ishitreno reagiramo.Eto,i meni se dogodilo sa Nenadom.Možda previše ocekujem,ali i dalje imam dojam viška prepotencije,što je u suštini stvar necije osobnosti.Žao mi je ako sam covjeka povredio,dogodi se.-Na kraju krajeva,stripovi su samo hobi i uvijek ce to ostat.Skup hobi,meni izuzetno drag,a npr. mojoj ženi je vec muka od stripova.-Pazi tebe.Sakupljaš samo glancere,nece ti biti jednostavno.Ako se držiš ocijena kao MINT-nemoguca misija.Vidi polemike na forumu,da li postoje ili ne?-Postoje,normalno da postoje ljudi koji su stripove prije 30 i više godina kupovali u 2,3 i više primjeraka i držali ih u suhim i tamnim prostorijama da ne primaju svijetlost.-Netko kaže da je to bolest,meni osobno je to zadivljujuce i normalno da takvi stripovi ili knjige puno vrijede.I dan danas ih kupujem u nekoliko primjeraka,samo što današnji izdavaci dosta novih stripova doštampavaju kada ponestane tj.prodaju se.Sve je postalo iskljucivo biznis.Nikad dovoljno para,što više zaraduješ,više ti guzica zine.-Evo prije pol godine ,otprilike,nema više ALAN FORDA br.1.Ocekivani tiraž prodan.-Odjednom,ima ga opet pun kurac!Kako ,da izdavac možda nije pola tiraža pospremio u skladište?-Kako se ne pojavi ZAGOR EXTRA kojeg je izdavala SLOBODNA DALMACIJA pocetkom 90-tih godina(konkretno mislim na prve brojeve) u takvima kolicinama.Zato jer se ne može doštampat.Ako se ne može doštampavat,možemo ga ponovno reprizirati,pa ako se taj proda,e tog ce mo moci!-Poslovno gledano,jako pametno(za izdavaca ).-Eto,barem ovih novih stripova ce biti uvijek u glanc stanju! -Super,barem oni koji kopiraju imaju posla,jer je nezaposlenost velika boljka društva.---Cista logika,ali to ja samo tako mislim.-Usrat ce mo se od novih stripova.Za svaki pojedini strip treba otvorit novi Topic,tako da mi kolekcionari imamo gdje pohvaljivati i dizati u nebesa izdavaštvo.Pogotovo mi u Hrvatskoj,jer je naše!!-Jesam se raspisao,nego ,Porteru što ti misliš o ovom? Da ih zamolimo da nam doštampaju ZS I LMS seriju?Baš dobra ideja! |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 23/03/2006 : 18:23:32
|
prije su bila drukcija vrimena.i mislin da je i puno više ljudi to citalo nego danas.opcenito stripove.a danas je sve biznis.zs i lms ce uvik bit najpoznatija strip serija u ex yu.a sigurno da ce je više cjenit ljudi šta su odrasli s njom nego mlada ekipa.ja nisan zna nekog da ne bi cita stripove prije 15-20 godina.a danas jedva koga znam da ih cita.pogotovo izvan ovog site-a.
inner fear your worst enemy |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 23/03/2006 : 19:23:34
|
quote: Originally posted by lwood
meni osobno zs/lms više vride ka podsjetnik na mlade dane nego ka stripovi
inner fear your worst enemy
to kaže i moj stari, njega ti stripovi podsecaju na detinjstvo, meni su na primer bolji ovi zagori extra, lepi , novi, ali stari voli one iz detinjstva i tacka , narocito ceni vjesnikov alan ford
Idem daleko.Tako daleko... |
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Posted - 23/03/2006 : 19:39:00
|
dveribad:Porteru što ti misliš o ovom? Da ih zamolimo da nam doštampaju ZS I LMS seriju?Baš dobra ideja! [/quote]
Jebo sreca da otvori ovaj topic,nisi do sada puno prico na forumu samo klepo lovu i tisu :). Vako covjek moze procitati raznih kolekcionarskih ideja.
Razmisljao sam o ideji da neko odstampa LMS 1-4 ali to opet ne bi bilo to,onda bi se samo pojavili lazni vlasnici LMS 1-4 jer ipak 1.izdanje i godine igraju veliku ulogu u vratolomiji skupljanja. Dosta albuma koji su recimo 1. izdanje iz 90-tih kosta recimo 150 € dok je drugo izdanje izdato poslije 5 godina i cijena mu je 8 €. Primjer Harry Pottera, 1.izdanje 1.knjige na engleskom jeziku je 16.000 € dok je to isto izdanje na svedskom 100 €. Na engleskom neko 4,5... izdanje 10€ knjiga potpuno ista samo godina stampanja i nastaje zivo ludilo.
Porter |
Edited by - Porter on 23/03/2006 19:41:07 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 23/03/2006 : 20:12:55
|
quote: Originally posted by srdjandj
[quote]Originally posted by lwood
meni osobno zs/lms više vride ka podsjetnik na mlade dane nego ka stripovi
inner fear your worst enemy
to kaže i moj stari, njega ti stripovi podsecaju na detinjstvo, meni su na primer bolji ovi zagori extra, lepi , novi, ali stari voli one iz detinjstva i tacka , narocito ceni vjesnikov alan ford
a vidiš meni taj stari AF baš ništa ne predstavlja mada mi je on ok strip
inner fear your worst enemy |
|
|
Prodigy
Senior Member
Croatia
1801 Posts
Member since 01/12/2003 |
Posted - 24/03/2006 : 08:23:55
|
quote: Originally posted by Porter
dveribad:Porteru što ti misliš o ovom? Da ih zamolimo da nam doštampaju ZS I LMS seriju?Baš dobra ideja!
Jebo sreca da otvori ovaj topic,nisi do sada puno prico na forumu samo klepo lovu i tisu :). Vako covjek moze procitati raznih kolekcionarskih ideja.
Razmisljao sam o ideji da neko odstampa LMS 1-4 ali to opet ne bi bilo to,onda bi se samo pojavili lazni vlasnici LMS 1-4 jer ipak 1.izdanje i godine igraju veliku ulogu u vratolomiji skupljanja. Dosta albuma koji su recimo 1. izdanje iz 90-tih kosta recimo 150 € dok je drugo izdanje izdato poslije 5 godina i cijena mu je 8 €. Primjer Harry Pottera, 1.izdanje 1.knjige na engleskom jeziku je 16.000 € dok je to isto izdanje na svedskom 100 €. Na engleskom neko 4,5... izdanje 10€ knjiga potpuno ista samo godina stampanja i nastaje zivo ludilo.
Porter [/quote]
Odlican topic! Em je dveribad turio nos na forum,i jos je k tome zakopana ratna sjekira s "uvazenim moderatorom"! Pun pogodak!
I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!! |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 24/03/2006 : 10:41:21
|
U duhu ovog izvinjavanja, moram se i ja izviniti dveribadu jer sam takoder pomislio na njega kada je Porter spomenuo nabijanje cijena. Sada me sram jer vidim da si ok. covjek. Što se tice stripova, mislim da su skupi i upravo zato ih necu kupovati. A i ne skupljam ZS i LMS. S druge strane, svatko ima pravo odrediti cijene svojih stripova i nema se što prigovoriti. Da su dveribadove cijene nerazumne, nitko ne bi kupio, cinjenice nam govore drugacije...
Obi-wan-kenobi@inet.hr |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 24/03/2006 : 15:03:22
|
a ja se moram pohvaliti da mi je dveribad poklonio 200 slicica za album Alan Ford, hvala mu i svaka cast !!!
Idem daleko.Tako daleko... |
|
|
Vid
Senior Member
Slovenia
1254 Posts
Member since 07/10/2004 |
Posted - 24/03/2006 : 17:19:43
|
quote: Originally posted by srdjandj
a ja se moram pohvaliti da mi je dveribad poklonio 200 slicica za album Alan Ford, hvala mu i svaka cast !!!
Idem daleko.Tako daleko...
Jel ti ostala koja slicica broj 133 viška ?
TRAŽIM BISERSTRIP 7, 10 15, 19, 24 BISERSTRIP ŠAMPIJONI STRIPA 11, 16, 17 |
|
|
Topic |
|
|
|