Je,podcijenio ga je!-Oni koji pokušavaju sakupiti komplet zlatne serije ili komplet ZAGORA (ZS i LMS),pa i oni rijetki kolekcionari ,koji su komplet sakupili,dobro znaju koliko je broj ZS 53-BOMBA PROFESORA VERIBADA teško pronaci u glanc stanju!-Možda se vecini ljudi cini suludo da ovaj strip toliko vrijedi,ali zaista je teško do njega doci u super stanju(kao ovaj ,koji je srecom na ponudi).-Mislim da sam do sada složio oko desetak kompleta ZS-a,pa mogu sa sigurnošcu reci da je ovaj strip medu tri najrijeda u citavoj seriji!-Nije da tog stripa nema,ima ga dosta,ali u ovakvu stanju....vrlo teško!-Dokaz- evo,neka se jave na forumu ljudi koji ovaj strip imaju u glanc stanju kao što je ovaj od COLUMBA na aukcijama!
Nije u pitanju vrijednost stripa,strip je vrijedan cirkus 60 €. Fazon sto je covjek u prirodi lovac,ovde se vise ne radi o stripu kao stripu,ovdje se radi o lovini. Lovci ganjaju plijen,pri osjecaju gubitka plijena javlja se simtom straha ili osjecaja manje vrijednosti. Da je pocetna cijena stripa bila 1000 kuna zavrsio bi bez ponude,ovako ce zavrsiti sa 1624 kune.
Sreca moja da nisam lovac!Ustvari,nisam više,pa ovu priliku koristim da pozdravim JELENU iz Splita!-Sa nostalgijom sam se sjetio lijepih studentskih dana!
E,prijatelju moj,ovo je ljepa diskusija!Baš mi palo na pamet...kakva je samo kopita imala,prekrasne crne oci,...mali rogovi,ali zato krzno,korzno ...a joj!
Je,podcijenio ga je!-Oni koji pokušavaju sakupiti komplet zlatne serije ili komplet ZAGORA (ZS i LMS),pa i oni rijetki kolekcionari ,koji su komplet sakupili,dobro znaju koliko je broj ZS 53-BOMBA PROFESORA VERIBADA teško pronaci u glanc stanju!-Možda se vecini ljudi cini suludo da ovaj strip toliko vrijedi,ali zaista je teško do njega doci u super stanju(kao ovaj ,koji je srecom na ponudi).-Mislim da sam do sada složio oko desetak kompleta ZS-a,pa mogu sa sigurnošcu reci da je ovaj strip medu tri najrijeda u citavoj seriji!-Nije da tog stripa nema,ima ga dosta,ali u ovakvu stanju....vrlo teško!-Dokaz- evo,neka se jave na forumu ljudi koji ovaj strip imaju u glanc stanju kao što je ovaj od COLUMBA na aukcijama!
dveribad ,pošto si toliko godina provea u skupljanju zs/lms kolekcija moga bi napisat recimo spisak koji su stripovi najrjedi iz tih edicija.
Evo,iz osobnog iskustva,najteže je pronaci u super stanju ovo;-ZS-br.13,53 i 83!-Što se tice LMS serije,svakako je to broj 2(TEX).!Teško nalažljivi stripovi u glanc stanju iz LMS-a su;-br.4,10,21,22,26,27,29,39,42,43...Nije pravilo,ali ovi stripovi su po meni pravi rariteti.Pa da iskoristim priliku,ako ih netko želi prodati,neka se slobodno javi!