forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Hmm!!! Koliko love!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3846 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 25/03/2006 : 22:45:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonor's Homepage  Send sonor a Private Message
quote:
Originally posted by vice

quote:
Originally posted by mike

Nego vice-ov stav ne stoji. O kvaliteti i ukusima se jednostavno ne raspravlja. Verovatno bi se nekome cinila luodst da bi ti sve potrosio na albume. Tako da sve pohvlae tom tipu, koji kupuje i dveribadu, koji ce dobro zaraditi :)!

Jack the Black.

A ko ono kupuje ULTRA MEGA HARDCORE LIMITED izdanja

Ja san reka svoje mišljenje,moj stav i te kako stoji,ali slijepci poput tebe to ne mogu ni vidit ni skužit.

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!

Je, je, ko voli nek izvoli ali....
Koji ce k.... sad trošit lovu na ZS stripove recimo npr. Zagora na epizode koje ce sad izac kod nas u extra izdanju, koji su bolje kvalitete itd. Nemojte sad pocet srat kako ludensova izdanja nevaljaju zbog 1 cm manjka ili loše lipilo i sl. gluposti. Meni se niti jedan Ludensov strip nije raspa jer ga otvoran po onoj crti uz livi rub naslovnice, a ne ko neki cobani odma ga ko sivonje rastvore i sve in stranice izlete van pa seru "a lipilo nevalja...", "a kvaliteta je jako loša..." i druge gluposti. Stripovi iz Zlatne Serije su ko wc papir kvalitete. Koliko puta citan strip iz ZS-e pa se ne vidi na ko zna koliko stranica šta je otiskano. Ko da in je falilo tinte!!!

P.S. Ja mislin da je ovaj šta kupuje u dveribada ili lud ili ima jebeno brdo para pa se razbaciva. "Hm, šta cu danas? Ma, iden da kupin 400 stripova! Cijena? SITNICA!"

Is it me or is it shadows that are dancing on the walls?!
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3846 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 25/03/2006 : 22:52:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonor's Homepage  Send sonor a Private Message
Zaboravih zahvaliti moderatoru na premiještanju topica! Thanks!

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 25/03/2006 : 22:55:46  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
quote:
Originally posted by sonor

quote:

quote:

Nego vice-ov stav ne stoji. O kvaliteti i ukusima se jednostavno ne raspravlja. Verovatno bi se nekome cinila luodst da bi ti sve potrosio na albume. Tako da sve pohvlae tom tipu, koji kupuje i dveribadu, koji ce dobro zaraditi :)!

Jack the Black.

Ja san reka svoje mišljenje,moj stav i te kako stoji,ali slijepci poput tebe to ne mogu ni vidit ni skužit.

Koji ce k.... sad trošit lovu na ZS stripove recimo npr. Zagora na epizode koje ce sad izac kod nas u extra izdanju, koji su bolje kvalitete itd. Nemojte sad pocet srat kako ludensova izdanja nevaljaju zbog 1 cm manjka ili loše lipilo i sl. gluposti. Meni se niti jedan Ludensov strip nije raspa jer ga otvoran po onoj crti uz livi rub naslovnice, a ne ko neki cobani odma ga ko sivonje rastvore i sve in stranice izlete van pa seru "a lipilo nevalja...", "a kvaliteta je jako loša..." i druge gluposti. Stripovi iz Zlatne Serije su ko wc papir kvalitete. Koliko puta citan strip iz ZS-e pa se ne vidi na ko zna koliko stranica šta je otiskano. Ko da in je falilo tinte!!!

P.S. Ja mislin da je ovaj šta kupuje u dveribada ili lud ili ima jebeno brdo para pa se razbaciva. "Hm, šta cu danas? Ma, iden da kupin 400 stripova! Cijena? SITNICA!"

Bravo sonor! I ne zahvaljuj moderatorima,umislit ce se

Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3846 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 25/03/2006 : 22:57:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonor's Homepage  Send sonor a Private Message
Ne brini! Znaju to oni vec!

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 25/03/2006 : 23:00:33  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Iden ca procitat kojeg Zagora s dvd-a,danas san triba citat lektiru,ali uz sve te Zagore,lektiri nije bilo mista

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 25/03/2006 : 23:03:46  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by pepopepic

ZAGOR-LMS br.4- BLAGO CRVENE PLANINE - 900kn.
Ne košta to više od 600 kn.

I don`t feel guilty your honor

Blago Crvene Planine LMS 4 se kupuje samo jednom u životu.Treba za njega izdvojiti,odreci se necega i mislim da je cijena od 900 kuna sasvim u redu.
Obratiti pažnju treba na iducu ponudu LMS 4 od 1200 kuna.Jer da jedan plus vrijedi 300 kuna ne znam.Ako je cetvorka od 900,pitem se zašto je 4 plus 1200 kuna?Radi nailon kesice?
Da je petica ponudena za 1200 kuna,to bi i razumio....
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 25/03/2006 : 23:09:05  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
A sad zamislite da san onaj put stvarno dobija od one ženske LMS #4,stavija bi ga odma na aukcije s cijenom 700 kuna,pa udri,zaradija bi pun k love i kupija pun k stripova

Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3846 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 25/03/2006 : 23:14:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonor's Homepage  Send sonor a Private Message
quote:
Originally posted by kico

quote:
Originally posted by pepopepic

ZAGOR-LMS br.4- BLAGO CRVENE PLANINE - 900kn.
Ne košta to više od 600 kn.

I don`t feel guilty your honor

Blago Crvene Planine LMS 4 se kupuje samo jednom u životu.Treba za njega izdvojiti,odreci se necega i mislim da je cijena od 900 kuna sasvim u redu.
Obratiti pažnju treba na iducu ponudu LMS 4 od 1200 kuna.Jer da jedan plus vrijedi 300 kuna ne znam.Ako je cetvorka od 900,pitem se zašto je 4 plus 1200 kuna?Radi nailon kesice?
Da je petica ponudena za 1200 kuna,to bi i razumio....

Moš s njin guzicu obrisat! (Ili novcanicama od 1000 kn!)

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/03/2006 : 23:15:49  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
koliko je onda glancer? 2000 kn?

inner fear your worst enemy
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3846 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 25/03/2006 : 23:16:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonor's Homepage  Send sonor a Private Message
Jeli dajete popust za studente?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/03/2006 : 23:18:17  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
valjda bi ti spustili bar 7,58%

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 25/03/2006 : 23:18:48  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Zamisli sereš na zahodu i citaš LMS 4(iako ovo sigurno niko ne radi,vjerojatnije je da je pod staklenim zvonom sa laserima oko njega i alarmima) i nemaš WC-papira,nema problema,LMS 4 je tu,onaj roto papir je baš pogodan za to

Go to Top of Page

markolar
Advanced Member

Slovenia
3104 Posts

Member since 05/01/2004

Posted - 25/03/2006 : 23:21:36  Show Profile Show Extended Profile  Send markolar a Private Message
quote:

quote:

quote:

Jack the Black.

Pa dobro razumite ljudi (mlada generacija), da se tu ne ide za pricu, koja je bila izdana nekad i još juce, samo u drugom (ljepšom) obliku - tu se ide za kolekcionarstvo

markolar
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 25/03/2006 : 23:22:41  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Vice,bi li to ucinio Zagoru?
Zar to ne bi bila izdaja?
Da tareš guzicu s njim.....
ili
da ga slucajno imaš ponudio na aukcijama za toliko i toliko kuna,jer je ocito (ma koliko se vi tu sprdali)da ovaj strip uvijek nade kupca.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/03/2006 : 23:23:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
[quote]Originally posted by vice

Zamisli sereš na zahodu i citaš LMS 4(iako ovo sigurno niko ne radi,vjerojatnije je da je pod staklenim zvonom sa laserima oko njega i alarmima) i nemaš WC-papira,nema problema,LMS 4 je tu,onaj roto papir je baš pogodan za to

pa zato kupiš odma dva tri komada da se nadu

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 25/03/2006 : 23:26:37  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
quote:
Originally posted by kico

Vice,bi li to ucinio Zagoru?
Zar to ne bi bila izdaja?
Da tareš guzicu s njim.....
ili
da ga slucajno imaš ponudio na aukcijama za toliko i toliko kuna,jer je ocito (ma koliko se vi tu sprdali)da ovaj strip uvijek nade kupca.

Stavija bi ga na aukcije sigurno,a ko zna,možda i ovo prvo,ma koja izdaja,uozbilji se covice,cak ni Zagor ne vridi toliko

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 25/03/2006 : 23:27:27  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

Skup je to WC-papir,ko ce dat za tri komada

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/03/2006 : 23:33:25  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

[quote]Originally posted by lwood

pa sereš jednom godišnje

Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3846 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 25/03/2006 : 23:33:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonor's Homepage  Send sonor a Private Message
Nemojte se vi starija generacijo ljutit ili tako nešto jer mi to nije namjera! Samo san tija rec da su takve cijene nabulozne! Po tome vašem bi onda glancer Zastava Yugo koji je isto raritet triba vridit o-ho-ho!!

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/03/2006 : 23:34:55  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Nemojte se vi starija generacijo ljutit ili tako nešto jer mi to nije namjera! Samo san tija rec da su takve cijene nabulozne! Po tome vašem bi onda glancer Zastava Yugo koji je isto raritet triba vridit o-ho-ho!!

to s registracijom vridi ka ovih prvih par Zagora

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 25/03/2006 : 23:35:04  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

[quote]Originally posted by lwood

pa sereš jednom godišnje

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 25/03/2006 : 23:35:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
Momci,pa to je "vaš" covik!Sve što Vas "žulja",možete pitat njega jer živi doli,u Splitu( u najlipšem gradu na svitu).Mislin da je ovo reka Goran,kad je osvoia onu kantu u Londona,a meni išle suze,kada je tu istu "kantu" posvetia Draženu!!!E,...to je covik,pa ako je to reka ,tako i je!--Moj kico,cini mi se da smo se upznali,za mene je taj + cetvrt ocijene ili kako bi ti reka ,kvarat.Za ovaj strip,kvarat puno znaci!-Jel u Zadru još uvik najlipši zalazak sunca(u svitu)?--Vama momci,kojima nešto smrdi(vonja),u dobroj namjeri predlažem da podignete livu ili desnu ruku,malo spustite glavu i prinesete nos k pazuhu!Cuje li se ca?-E vala!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/03/2006 : 23:38:18  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by dveribad

Momci,pa to je "vaš" covik!Sve što Vas "žulja",možete pitat njega jer živi doli,u Splitu( u najlipšem gradu na svitu).Mislin da je ovo reka Goran,kad je osvoia onu kantu u Londona,a meni išle suze,kada je tu istu "kantu" posvetia Draženu!!!E,...to je covik,pa ako je to reka ,tako i je!--Moj kico,cini mi se da smo se upznali,za mene je taj + cetvrt ocijene ili kako bi ti reka ,kvarat.Za ovaj strip,kvarat puno znaci!-Jel u Zadru još uvik najlipši zalazak sunca(u svitu)?--Vama momci,kojima nešto smrdi(vonja),u dobroj namjeri predlažem da podignete livu ili desnu ruku,malo spustite glavu i prinesete nos k pazuhu!Cuje li se ca?-E vala!

a slušaj nek covik kupuje kad ima para,a to s najlipšin gradon je relativno .meni se svida Sao Paulo.

Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3846 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 25/03/2006 : 23:42:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonor's Homepage  Send sonor a Private Message
quote:

Je, imaš pravo smrdi! ....Ili si to možda ti?

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 25/03/2006 : 23:45:25  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
quote:

Evo ja san se sad pokakija,smrdi ka svi davli

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000