Author |
Topic |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 30/03/2006 : 01:26:32
|
Ili vrlo interesantna nagradna igra koju njemachki Cross Cult organizuje na linku ispod. Koliko sam shvatio, morate biti u Njemachkoj, Shvici ili Austriji da bi uchestvovali i odgovoriti "Koliko je Zombi filmova rezirao George A. Romero?" do 9. aprila/travnja. Ajde dijasporci (ja navijam za Samira ), pa nam mozete reci valjal shtampa u tom fensi njemachkom izdanju (pih, pa nisu se udostojili ni naslov da prevedu ). Uglavnom enjoy: http://community.movie-infos.net/thread.php?threadid=13100
------- Kad nemas sta pametno za reci, drzi jezik za zubima.\\\http://r2cu.co.nr/ ///
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 30/03/2006 : 11:48:02
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
Ili vrlo interesantna nagradna igra koju njemachki Cross Cult organizuje na linku ispod. Koliko sam shvatio, morate biti u Njemachkoj, Shvici ili Austriji da bi uchestvovali i odgovoriti "Koliko je Zombi filmova rezirao George A. Romero?" do 9. aprila/travnja. Ajde dijasporci (ja navijam za Samira ), pa nam mozete reci valjal shtampa u tom fensi njemachkom izdanju (pih, pa nisu se udostojili ni naslov da prevedu ). Uglavnom enjoy: http://community.movie-infos.net/thread.php?threadid=13100
------- Kad nemas sta pametno za reci, drzi jezik za zubima.\\\http://r2cu.co.nr/ ///
dobro si sve shvatio
Ova ruka kaže ti da staneš i zamisliš se nad svojim rukama...
|
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12938 Posts
Member since 23/09/2005 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 30/03/2006 : 13:37:39
|
quote: Originally posted by Kornboy Day Of The Dead (najbolji)
I meni je ovaj najbolji... Najlošiji mi je Dawn of The Dead...
Najavljeni je i Diamond Dead za 2007., dok u meduvremenu izlaze remakeovi i sequeli svih njegovih filmova o zombijima. Pazi ovo: "Day of the Dead 2: Contagium (2005) (V)", Uwe Boll najavljuje remake Day of The Dead. Dawn je vec napravljena, sprema se remake Night of the Dead...
Nevezano uz Romera, prošle godine su izašla i dva nastavka "Return of The Living Dead 4 i 5"
Wealth beyond measure, outlander... |
Edited by - DeeCay on 30/03/2006 13:43:56 |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12938 Posts
Posted - 30/03/2006 : 14:17:15
|
quote: Originally posted by Kornboy
Hm, evo imam tu kuci Day Of The Dead 2, ali me je strah i gledati. Pustio sam ga onako malo na preskokce i ne cini mi se pretjerano zanimljivim. A i komentari po netu su uglavnom negativni.
Uwe Boll mi vec ide na zivce, ne zelim vidjeti njegov remake Day Of The Dead, nikako :((((
Uwe Boll je najgori izdanak modernog Hollywooda. Dežurni redatelj adaptacija videoigara, u nekom paralelnom svemiru bi ga možda smatrali za dobrog redatelja.
Are you retarded or something? Who the hell do you think I am? I’m the goddamn Batman. |
|
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12938 Posts
Posted - 30/03/2006 : 15:02:07
|
quote: Originally posted by Kornboy
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Uwe Boll je najgori izdanak modernog Hollywooda. Dežurni redatelj adaptacija videoigara, u nekom paralelnom svemiru bi ga možda smatrali za dobrog redatelja.
Mozda u Bizarro univerzumu
Are you retarded or something? Who the hell do you think I am? I’m the goddamn Batman. |
|
|
Betty Page
Senior Member
Croatia
1472 Posts
Member since 24/07/2003 |
Posted - 30/03/2006 : 21:05:18
|
Meni je definitivno najbolji "The night of the living dead", ostalo su sve remakeovi po slicnom obrascu. Super mi je što je crno-bijeli, ima nešto što me podsjeca na Hitchckocka.
Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire. |
|
|
|
Topic |
|