SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA GOVNA IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
hehe marlowe sa svojim prozirnim forama daj, zašto ne podjebavaš ko covjek? nego nekakvim okolnim putem... da lupiš cekicem i podjebavaš, priznao bih ti...ovako, pickasto
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA GOVNA IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
Hehe, ono su bile dobre ideje o perverznim stripovima!
Tomica, jedan otvoreni prozor manje ili više od petnaestak njih i brzom vezom mi ne znaci ništa, pa onda... A i buduci da nisam od pocetka, interesiralo me kako je to bilo na zacetku...
ZWS je bio, što znaci da više ne postoji, a mislim da niti njegov duh više ne postoji. Ovaj sajt mislim da puno više pruža od onoga, a i opsežniji je. Uostalom, zar je loše preuzeti neciju ideju pa ju preraditi i poboljšati je 100%? Japanci to rade zadnjih tridesetak godina pa gle kako su daleko stigli...
S vremena na vrijeme pogledam malo starije topice i odvalim se od smijeha kad vidim što sam pisao i kako razmišljao prije 3,4 godine i sad.Dobro je što se topici u sekciji "stripovi" ne brišu.
S vremena na vrijeme pogledam malo starije topice i odvalim se od smijeha kad vidim što sam pisao i kako razmišljao prije 3,4 godine i sad.Dobro je što se topici u sekciji "stripovi" ne brišu.
Bond.James Bond.
hehe pa da i ja sam prije 3-4 godine bio zaluden stripovima a gle me sad
Ja sam još uvijek zaluden stripovima ali to se ne može usporedivati sa zanosom koji je vladao npr. kad smo se upoznali tamo negdje 2002 godine(možda i prije).Tad je bilo pravo strip-ludilo.Stripovi su mi bili sve,kompletirale su se kolekcije,pravili popisi,slinilo nad talijanskim MM Gigantima itd.Pa onda odlasci u Milano,CRŠ,Makarsku,Beograd..
Puno se od onda promijenilo-na bolje,naravno.Mislim da veliku (ako ne i kljucnu)ulogu u tome imao i ovaj sajt.
pa je sajt je imao veliku ulogu što sam ja (a i ti, i drugi) iskrcali solidne kolicine para (mislim da bi mogla pasti neka tužba na temelju toga:)))
a onaj zanos, strip ludilo se više ne može vratiti, cini mi se i dalje volim i voljeti cu stripove, ali ta fanaticna ljubav se može oživjeti samo jednom - a ja sam svoju sagorio
a osim stripova, bila su tu i ona okupljanja, kad smo se nalazili i to, jebote, i to je bilo fanaticno sve u svemu, solidna vremena su to bila
Ponekad proletim arhivu i pogledam gomilu starih topica, prisjetim se nekih rijeci koje rekoh, topica kojih sam pisao ("The Best Of Dylan" je bio zakon topic!). Primjetih kako je npr. stinky od samih pocetaka volio na forumu privlaciti pozornost na sebe.
Ovo je ludnica! Skroz sam potisnuo ove prve topice u zaborav. Sad citam i umirem od smjeha. Uvijek imam feeling da su neka prosla vremena bila bolja, no i sada je ok!
Ali slazem se sa Acom kako je u tim danima bila prava groznica. Jos uvijek sam u stripovima jako, no tada se ginulo za svaku svesku.
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"