forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 MAXI TEX-OKLAHOMA
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

Vorador
Senior Member

Croatia
1587 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 13/04/2006 : 09:30:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Vorador's Homepage  Send Vorador a Private Message
quote:
Originally posted by Koresh

quote:
Originally posted by Thommo

Tex Maxi po mom mišljenju:

+ vrlo dobar crtež

Jedino što nikad u životu necu shvatiti je to kako Letteri može biti ikome vrlo dobar i to u ovoj poodmakloj fazi. Priznajem, dobar je bio ranije, a kasnijim radom zaslužio je od mene samo ime najlošijeg konstantnijeg crtaca u SBE.
Tomota cijenim, pogotovo po pitanju Texa, ne zamjeri.
Volio bih da mi netko objasni što je to vrlo dobro u novijim crtežima Leterija! po meni je to jedini nedostatak ovog Maxija.

POLITIKA, OLITIKA, LITIKA, ITIKA, TIKA, TAKA, BUM!

Najgori crtac Texa ( meni :)). Svi likovi su mu nekako zdepasti i izgledaju kao neke karikature.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 13/04/2006 : 10:14:04  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
quote:
Originally posted by Koresh

quote:

Tex Maxi po mom mišljenju:

+ vrlo dobar crtež

Jedino što nikad u životu necu shvatiti je to kako Letteri može biti ikome vrlo dobar i to u ovoj poodmakloj fazi. Priznajem, dobar je bio ranije, a kasnijim radom zaslužio je od mene samo ime najlošijeg konstantnijeg crtaca u SBE.
Tomota cijenim, pogotovo po pitanju Texa, ne zamjeri.
Volio bih da mi netko objasni što je to vrlo dobro u novijim crtežima Leterija! po meni je to jedini nedostatak ovog Maxija.

E pa i neceš svatit,to ni ne zaslužuješ,Letteri je odlican crtac sa posebnim stilom,likovi mu jesu malo manji ali kako san reka,takav mu je stil,i meni se svida.

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1257 Posts

Member since 01/09/2003

Posted - 13/04/2006 : 10:20:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Thommo a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

Šta misliš sa industrijskim izdanjem?

Da je izašlo kao na pokretnoj traci, bez nekog velikog ulaganja energije u izdanje. Pa mogli su bar prevesti i ostaviti tekst o Berardiju i njegovom "western" angažmanu (hint: KP)! Ali je zato uredno na 5-6 strana reklama za (njihove) nove albume "Tajna povijest".

Nemojte me krivo shvatiti: poštujem to, to su zakoni ekonomije, ali zato kažem "industrijsko". LIB bi, recimo, vjerujem to odradio slicnije Kenu. Ali bi cijena bila cca. 100kn. Zato sam svejedno i ovime jako zadovoljan!
Go to Top of Page

Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1257 Posts

Member since 01/09/2003

Posted - 13/04/2006 : 10:29:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Thommo a Private Message
@ Koresh i Leterrimrzci: (svida mi se ova rijec)

Meni je jednostavno Letterijev crtež dobar, cak i pocetkom 90-ih kad je ova prica nacrtana. U redu, kasnije je sve lošiji, pa covjek je roden 1926.g.!

Ja ne mogu vjerovati da je nekome Galep bolji! Njegov crtež (recimo u "Ubica bez lica", "Mali Vuk") je meni dosta loš.

Ali svakome svoje. O ukusima je najbolje ne raspravljati, ali sad kad Dikej napravi recenziju moci ce svako u komentaru reci mišljenje!
Go to Top of Page

Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1257 Posts

Member since 01/09/2003

Posted - 13/04/2006 : 10:32:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Thommo a Private Message
quote:
Originally posted by Vorador

Jel došlo u Ri?

Samo u privatne kioske, i rasprodani su, koliko sam vidio.
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 13/04/2006 : 10:34:03  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
strip je dobro napravljen. imao bi dve zamjerke. 1.to što je cjena veca za 8% (verovatno zbog toga jer nije više iz remitende)
i drugo: katastrofalna kvaliteta reklame za Tajnu povijest. tisak je tako loš da je nemoguce vidjet slike naslovnica albuma, sve je tamno za popizdit

deco klonite se kladionica,pogotovo ako ste igrac Hajduka :)
U-20 (Mirop kup) SLO:CRO 4:0!!!!
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 13/04/2006 : 10:40:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by jang

strip je dobro napravljen. imao bi dve zamjerke. 1.to što je cjena veca za 8% (verovatno zbog toga jer nije više iz remitende)
i drugo: katastrofalna kvaliteta reklame za Tajnu povijest. tisak je tako loš da je nemoguce vidjet slike naslovnica albuma, sve je tamno za popizdit

možda si uzeo loš primjerak

Ova ruka kaže ti da staneš i zamisliš se nad svojim rukama...
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

3000 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 13/04/2006 : 10:51:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message
quote:

quote:

Jel došlo u Ri?

Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

3000 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 13/04/2006 : 11:02:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message
quote:

@ Koresh i Leterrimrzci: (svida mi se ova rijec)

Meni je jednostavno Letterijev crtež dobar, cak i pocetkom 90-ih kad je ova prica nacrtana. U redu, kasnije je sve lošiji, pa covjek je roden 1926.g.!

Ja ne mogu vjerovati da je nekome Galep bolji! Njegov crtež (recimo u "Ubica bez lica", "Mali Vuk") je meni dosta loš.

Ali svakome svoje. O ukusima je najbolje ne raspravljati, ali sad kad Dikej napravi recenziju moci ce svako u komentaru reci mišljenje!

Nemam potrebu ovo komentirati, osim da je meni osobno Galep puno, puno bolji, a stvarno mi je cudno da ima ljubitelja Leterijeva crteža iz 90-ih.

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 13/04/2006 : 11:04:30  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Meni ovo postaje presmiješno....
Kriviti Ludens ili distribuciju?
Ali maxija nema i nema....
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

3000 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 13/04/2006 : 11:06:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message
quote:
Originally posted by kico

nema ga ni u Rijeci

Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3087 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 13/04/2006 : 11:10:12  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
Galep i Letteri prije '90-tih da...kasnije - loše...jebi ga, godine su tu ipak....

"...I only dream in black and white..."
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 13/04/2006 : 11:12:10  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Bernard ce se za ovo sa Maxi Texom i distribucijom tribat vraški potrudit da ga ikad više pohvalin,može on izdat ne znan šta sad,ovime je upa u veliki minus,nema više "Bravo Ludens" na ovome,na onome,zaboli me.

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 13/04/2006 : 11:13:39  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
a kad ce Mister No specijal?
Vjerovatno na kioske do 1.maja
ma daaaaaj........
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 13/04/2006 : 11:15:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

Distribuciju. Ako je maxi stigao u SLO a nije u Makarsku onda je to do distribucije.

Edited by - SejoSexon on 13/04/2006 11:15:51
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 13/04/2006 : 11:18:04  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:

Distribuciju. Ako je maxi stigao u SLO a nije u Makarsku onda je to do distribucije.

Onda nema druge nego narucit iz ZG.
Uhvati me slabost svako jutro kada vidim da nema na kiosku ništa.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 13/04/2006 : 11:39:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Šta ti fali? I ja sve narucujem iz Zagreba.

Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 13/04/2006 : 12:01:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message
Nevjerojatno je da Maxija nema u velikom Tiskovom ducanu na autobusnom kolodvoru u Zgb.,ali sam ga nasao u malom privatnom kioscicu 20 metara dalje - naravno imali su jedan jedini primjerak!
Pa ko Ludensu distribuira stripove,ako je Tisak kaj ne bi bilo logicno da prvo popuni svoje ducane???

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 13/04/2006 : 12:08:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Ako je stanje tako loše onda i nije cudo što se stripovi loše prodaju. Nisu svi ludi kao mi da trcimo kilometrima radi jednog stripa.

Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3951 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 13/04/2006 : 12:14:16  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message
Kico oticeš u penziju, a neceš vidit ni T od Tex Maxi! :)

Is it me or is it shadows that are dancing on the walls?!
Go to Top of Page

Vorador
Senior Member

Croatia
1587 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 13/04/2006 : 12:24:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Vorador's Homepage  Send Vorador a Private Message
quote:

quote:

Jel došlo u Ri?

Gdje su ti privatni kiosci? Ja znam samo onaj na ulazu u robnu kucu Korzo. Tamo sam ugledao, držao u rukama i prelistao tog Maxija ali je bio oštecen pa ga nisam kupio (ipak košta 40 kn). I da, naravno, nisu više imali niti jedan primjerak.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29699 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 13/04/2006 : 12:39:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Izgleda da je Tisak zeznuo distribuciju pa sve skupa puno kasni.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 13/04/2006 : 13:05:51  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Vjerojatno je tako,ispricavan se onda na onakvoj reakciji,srica šta ga ja iman,ali san svejedno bijesan,pa kako se mogu tako neprofesionalno ponašat,da u Sloveniju dode prije nego ode,sramota nevidena!!

Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 13/04/2006 : 13:38:55  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
kako može doci prije nego ode?

Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3087 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 13/04/2006 : 14:08:52  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
quote:
Originally posted by jang

kako može doci prije nego ode?

"...I only dream in black and white..."
Go to Top of Page
Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000