SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA GOVNA IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
Cudi me zašto se Ludens odlucio za Maxi Texa s obzirom da se Tex dosta loše prodaje u usporedbi s recimo Dylanom. Nije da se žalim :) ali ja sam ocekivao Maxi Dylana.
S obzirom na ovakvu poplavu izdanja, siguran sam da nas ceka DD Maxi. I gigant. Prije ili kasnije. I jos Maxija. To je u principu super, bit ce na kisocima i bit ce jeftini, samo kad bi u Ludensu malo vise pazili na dizajn tih izdanja, jer ovaj prvi maxi je ocito slagao slijepac.
de se može dobiti tvrdo koriceno izdanje??? kad sam cuo da je zagor maxi hc 50+ kn a meki 39, bilo mi žao što nisam uzeo tvrde...
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
Da, stvarno je mala razlika u cijeni izmedu HC i SC ali buduci da nisam iz Zg ne isplati mi se baš narucivati te stripove iz recimo MC ili Lib jer mi je poštarina pretjerano visoka :(. Zato rade kupujem SC na kiosku.
S obzirom na ovakvu poplavu izdanja, siguran sam da nas ceka DD Maxi. I gigant. Prije ili kasnije. I jos Maxija. To je u principu super, bit ce na kisocima i bit ce jeftini, samo kad bi u Ludensu malo vise pazili na dizajn tih izdanja, jer ovaj prvi maxi je ocito slagao slijepac.
ma samo nek šibaju sve na kioske za dizajn je svejedno. da snize cijenu, e to bi vec bilo nešto...