"Nije šala, od prvog aprila kioske oko vas krasi šesti broj broj Think Tanka posvecen fenomenu nagrada! Nagrade u književnosti, filmu, muzici, stripu! Originalni i kriticki tekstovi Harolda Pintera, Vladimira Kopicla, Radivoja Šejtinca, Darija Grgica, Dejana Stoiljkovica, Bojana Ilica Bokerinija, Jelene Stakic, Bogdana Tirnanica, Ljube Živkova... Plus mini strip specijal - tekstovi o trojici kontraverznih stip scenarista,Kazumiju Koikeu, Brajanu Azarelu i Vorenu Elisu od strane Miloša Holclajtnera, Gavrila Petrovica i moje malenkosti! Plus tekst o srpskim stripovskim nagradama Zlatibora Stankovica! Plus galerija potpuno novih i nikada do sada videnih karikatura širom sveta nagradivanog karikaturiste Miodraga Velickovica (101 belosveska nagrada - malo li je?)! Saberite sami, rezultat je svima jasan: obavezno" štivo!"
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA GOVNA IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
ma da. 2 piva ili jedna jacha pljeska. ne treba porediti sa sarenim casopisima gde je 90% tekstova prevedeno sa interneta. ovo su ipak autorski tekstovi.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..."
ne treba porediti sa sarenim casopisima gde je 90% tekstova prevedeno sa interneta. ovo su ipak autorski tekstovi. __________
samo je pitanje - kojih autora? autorski tekst, sam po sebi, ne znaci ništa plus, cim si ti apologet ovog casopisa, to vec ukazuje da je u pitanju glupost
Originally posted by stinky jer, ionako ce to kroz par mjeseci biti prodavano po kunu (zbog ogromne remitende, buduci da ce to kupiti 50-tak ljudi) slicno kao i Q
je...
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA GOVNA IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
Imas pravo Stinky donekle. Ali opet njemu se ne isplati uopste da ga radi ako treba da ga prodaje u startu po 100 kinti...
Kvalitet casopisa tipa CKM, Playboy, PC World i sl. je za mene iskljucivo produkcijski. Sadrzajno nemaju veze. Tone prevedenih tekstova, reklama za proizvodjace.
Zato je iluzorno porediti tipa, kako Playboy moze da bude 180 kinti a koji kvalitet, a Think Tank kosta 200 dindzi.
ne treba porediti sa sarenim casopisima gde je 90% tekstova prevedeno sa interneta. ovo su ipak autorski tekstovi. __________
samo je pitanje - kojih autora? autorski tekst, sam po sebi, ne znaci ništa plus, cim si ti apologet ovog casopisa, to vec ukazuje da je u pitanju glupost
Tako je govorio Zagortustra.
autori su ti uglavnom navedeni na naslovnoj.
i sad ja kao treba da prasnem, da me to negde pogodi i da izgubim zivce. covece, moras shvatiti da si ti potpuno irelevantan. beznacajna pojava.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..."
i sad ja kao treba da prasnem, da me to negde pogodi i da izgubim zivce. covece, moras shvatiti da si ti potpuno irelevantan. beznacajna pojava.
daj marlowe, ipak sam te držao malcice prodornijim pa zato i kažem - koji autori? (objašnjenje za marlowa - kad kažem "koji autori", to je ekvivalentno kao da kažem "da, ali ti autori su bezveze". mislim da je sada jasnije, ali ako marlowe ni to nije u stanju pratiti, pojasnit cu još doslovnije)
daj marlowe, ipak sam te držao malcice prodornijim
možes da me držis i dalje.
Mene je briga. Bolje da ga ima, nego da ga nema...
OK je casopis, da je u pitanju trash casopis onda bi me bolelo uvo. Ovako bih voleo da nastavi sa izdavanjem.
Ako ti je skup ne kupuj ga...
pa nisam ni namjeravao
a što se tice "bolje da ga ima, nego nema", to nema veze sa time što ja kažem da je casopis preskup i bezvezan neka ga ima, svejedno mi je (isto ako ga i ne bude) no, kad covjek dode /bezocno/ reklamirati nešto, što prodaje po vrlo skupoj cijeni, red je da mu se i kaže "nemoj ti meni prodavati te fore, prošao sam ja te trikove. smanji cijenu prijatelju, ili ništa od trgovine". u redu?