Author |
Topic |
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 01/04/2006 : 09:59:15
|
quote: Originally posted by vice
Ej,da te nešto pitan,sicaš li se možda jednog sunacnog subotnjeg dana kad si sidija na klupi na rivi,bilo je to i prije Božica cini mi se,i kad si vidija nekog mojih godina sa stripon u ruci kako prolazi(strip je bija Božica mjeseca,dakle 10.misec)?Pitan te to jer san to bija ja,a meni se ucinilo da si ono na klupi bija ti(ne pokušavan te sad izludit,ozbiljno pitan,ne znan zašto nisan prije).
sicaš se ti jednog zimskog dana,cini mi se prije 10. miseca,sidija si na stupu za rasvjetu,citao si hc zagorapa di cu se toga sicatine virujem,nisam bio subotom na rivi ima sto godina,pogotovo ujutro!
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA GOVNA IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU! |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7314 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 01/04/2006 : 10:12:53
|
quote: Originally posted by globinjo
Ej,da te nešto pitan,sicaš li se možda jednog sunacnog subotnjeg dana kad si sidija na klupi na rivi,bilo je to i prije Božica cini mi se,i kad si vidija nekog mojih godina sa stripon u ruci kako prolazi(strip je bija Božica mjeseca,dakle 10.misec)?Pitan te to jer san to bija ja,a meni se ucinilo da si ono na klupi bija ti(ne pokušavan te sad izludit,ozbiljno pitan,ne znan zašto nisan prije).
sicaš se ti jednog zimskog dana,cini mi se prije 10. miseca,sidija si na stupu za rasvjetu,citao si hc zagorapa di cu se toga sicatine virujem,nisam bio subotom na rivi ima sto godina,pogotovo ujutro!
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA GOVNA IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
Jebiga onda,i ja znan upast s blesavin pitanjima,ka i kad san pita dcopica je li bija na audiciji na Supernovoj
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva! |
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47309 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 01/04/2006 : 11:33:17
|
[quote]Originally posted by vice
ne daj se globo ! oce te uvjerit u nešto šta se nije dogodilo da te izludi
inner fear your worst enemy |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7314 Posts
Posted - 01/04/2006 : 11:34:17
|
quote: Originally posted by lwood
inner fear your worst enemy
Ne,to je stvarno istina,onda onaj tip šta je sidija na klupi lici pun k**** na globinja.
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47309 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
vice
stripovi.com suradnik
7314 Posts
Posted - 01/04/2006 : 11:45:37
|
zar se više covik ne smi ni klonirat da ga ne napadaju po forumu???
Ne Ako se zapazila jedna ovca,onda ce se zapazit i naš moderator
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7314 Posts
|
sonor
stripovi.com suradnik
Vatican City
3874 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 01/04/2006 : 12:05:12
|
Ne,to je stvarno istina,onda onaj tip šta je sidija na klupi lici pun k**** na globinja.
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Šta globinjo izgleda ka k....? (šala mala)
Is it me or is it shadows that are dancing on the walls?! |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7314 Posts
Posted - 01/04/2006 : 12:12:50
|
quote: Originally posted by sonor
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Šta globinjo izgleda ka k....? (šala mala)
Is it me or is it shadows that are dancing on the walls?!
A di je,prošlo je desetak minuti,ne oglašava se
Edited by - vice on 01/04/2006 12:16:11 |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 01/04/2006 : 12:12:59
|
mecena iz praga je zgrožen vašim postovima,tako da je odustao od ove zamisli...mislio je da ce naici na odobravanje,ali ovako nešto nije mogao ni zamisliti...SRAMITE SE SVI
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA GOVNA IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU! |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 01/04/2006 : 12:16:16
|
vatranj gavpor doo
dobio sam par mailova(necu ih imenovati) i svi pitaju šta znaci ovo ime...ajde vice,odgovori ljudima
Edited by - globinjo on 01/04/2006 12:18:40 |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7314 Posts
Posted - 01/04/2006 : 12:16:42
|
mecena iz praga je zgrožen vašim postovima,tako da je odustao od ove zamisli...mislio je da ce naici na odobravanje,ali ovako nešto nije mogao ni zamisliti...SRAMITE SE SVI
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA GOVNA IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
SRAMI SE TI,NANOSIŠ NAM DUŠEVNE BOLI
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7314 Posts
Posted - 01/04/2006 : 12:18:57
|
vatranja gavpor doo
dobio sam par mailova(necu ih imenovati) i svi pitaju šta znaci ovo ime...ajde vice,odgovori ljudima
A zašto bi ja to triba znat,tvoje mracne kutke mozga samo ti znaš.
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27024 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
vice
stripovi.com suradnik
7314 Posts
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 01/04/2006 : 14:47:11
|
Aprililililililili!!!!!!!!!!!!!!!!! (ovo ustvari ma koliko i bila prvotravanjska/prvoaprilska šala ipak je i potiha želja mister globinja) |
|
|
scaramanga
Senior Member
Aruba
1274 Posts
Member since 20/04/2005 |
|
mladen13
Senior Member
Croatia
1145 Posts
Member since 22/09/2005 |
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
vice
stripovi.com suradnik
7314 Posts
Posted - 02/04/2006 : 15:53:40
|
Ne volin kad se ijedan topic briše,jer time se briše i dio foruma,ono šta je postovano nek se vidi na forumu,ukoliko krši pravila ili se radi o gluposti ka šta je ode slucaj onda se eventualno zakljuca,ali brisanje ne dolazi u obzir.
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 02/04/2006 : 16:00:15
|
moglo bi se pobrisat jer je svrhu imalo samo juce...i to par minuta al dobro, niko me ne tera da otvaram
deco klonite se kladionica |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15793 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 02/04/2006 : 16:12:34
|
quote: Originally posted by alanmaras
i kaj, sad bu jadni kapetan miki bil obucen kak cehinja
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
ko hajdukovac
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
|
|
|
alanmaras
Advanced Member
Croatia
3787 Posts
Member since 06/03/2005 |
Posted - 02/04/2006 : 21:18:26
|
onda se mora zvat Kapetan Niko
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
|
|
Prodigy
Senior Member
Croatia
1801 Posts
Member since 01/12/2003 |
|
Topic |
|