Author |
Topic |
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
|
Constantine33
Average Member
Croatia
670 Posts
Member since 02/11/2005 |
Posted - 11/04/2006 : 15:48:18
|
Naravno da je Batman najjaci, to uopce nije upitno.... Ko god kaze drukcije, laze ko pas :)
____________________________ Skip the dramatic pauses. I can only give a shit for very short intervals. |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 11/04/2006 : 20:16:06
|
mozda nije najjaci ali je definitivno najobrazovaniji i najinteligentniji, a bogami i najpotencijalniji psiho
the chase is better than the catch |
|
|
IGMAN2
Senior Member
2421 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 11/04/2006 : 22:58:30
|
Superman protiv Galactusa, Hulka, Tora, Kap.Marvela... Naravno da su se svi ti susreti odigrali i da su sve te bitke vojevane, neke i više puta. Niste vi jedini kojima su takve ideje pale na pamet, i da su mnoge rasprave vodene, izmedu ostalog i u Wizardu su raspravljali koji je je superheroj najjaci. Napravljena je i lista 10 heroja obrazlažuci zašto je tko dobio to mjesto i kako bi prošao i radi cega bi izgubio od bolje pozicioranih Za one koji nisu pratili, Lista kaže: 10. Hulk 09. Firestorm 08. Profesor Xavier 07. Spawn 06. Dr.Strange 05. Flash 04. Wonder Woman 03. Superman 02. Tor 01. Silver Surfer
Dakle po Wizardu, Srebrnog letaca njegova kozmicka moc cini najmocnijim super herojem. Objašnjenje zašto je Tor ispred Supermana, iako Superman leti, brži je i snažniji od Tora, je u Torovoj tisucljetnom ratnickom iskustvu i zacaranom malju. A i ime, kažu, sve govori : Super covjek i Tor-Bog groma Tako kažu u Wizardu, ali ih nisu poslušali strip autori, jer u Avengers vs. JLA #2 u obracunu izmedu njih dvojice, Tor. na kraju, je taj koji je bio savladan . Inace, na Wizardovoj listi nema Kapetana Marvela, iako po snazi je ravan Supermanu, ali oni smatraju da mu nije dorastao, jer je Marvel ipak samo osnaženi djecak Billy Batson. Više puta su se pošibali njih dvojica, ali uvijek je jedan od njih dvojice bio zaveden ili opsjednut, pa se je drugi suzdržavao pri udarcima.
U Marvel vs. DC #2 iz '96., Kap. Marvel je pobrao zube u okršaju sa Torom, a Superman je u broju 3 pomeo Grand canyon s Hulkom. U Superman/Fantastic four, mogli smo vidjeti Supermanov susret sa Galaktusom, kada je došao u Marvelov univerzum, saznavši da je možda Galaktus bio taj koji je uništio Kripton.
|
|
|
STOSIC
Senior Member
Sao Tome and Principe
1754 Posts
Member since 23/02/2006 |
|
mladen13
Senior Member
Croatia
1145 Posts
Member since 22/09/2005 |
|
mladen13
Senior Member
Croatia
1145 Posts
|
realist
Senior Member
Croatia
1206 Posts
Member since 09/09/2003 |
Posted - 12/04/2006 : 14:21:09
|
Pih, sve su to beznacajna pitanja. Ono što mene zanima je: tko bi pobijedio u tucnjavi, Zagor ili Mister No?
Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi. |
|
|
STOSIC
Senior Member
Sao Tome and Principe
1754 Posts
Posted - 12/04/2006 : 15:57:05
|
quote: Originally posted by realist
Pih, sve su to beznacajna pitanja. Ono što mene zanima je: tko bi pobijedio u tucnjavi, Zagor ili Mister No?
Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi.
znaci tebe zanima ko bi pobijedio u vs. ja sam za zagora,ali... >>to ti je pitanje kao ono-za šta služi bijela drvena bojica |
|
|
realist
Senior Member
Croatia
1206 Posts
Posted - 12/04/2006 : 18:30:22
|
Mmm, za farbanje po tamnim površinama? :) Ma, i Zagor i Mister No imaju identicnu fajtersku tehniku, pa ne znam, možda Mister No...
|
|
STOSIC
Senior Member
Sao Tome and Principe
1754 Posts
Posted - 12/04/2006 : 18:48:46
|
Mmm, za farbanje po tamnim površinama? :) Ma, i Zagor i Mister No imaju identicnu fajtersku tehniku, pa ne znam, možda Mister No...
cuj svako ima neke svoje preferencije,ali ono šta me je oduvijek zanimalo je dali je jaci skeletor ili hordak?HIMEN ne spada u ovu kategoriju jer je obicna nabildana gejcina po meni je jaci hordak-nekeko je perfidniji
"When you have to shoot-shoot,don't talk!!!!!" -Tuco Ramirez |
|
|
IGMAN2
Senior Member
2421 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 12/04/2006 : 19:00:25
|
quote: Originally posted by mladen13
ma ta usporedivanja su gluposti
U stvari, ne mogu reci da nisi u pravu, ali moram priznati da mi je bilo interesantno procitati tu Wizardovu studiju |
|
|
realist
Senior Member
Croatia
1206 Posts
Posted - 12/04/2006 : 19:50:50
|
I ja se slažem za Hordaka, a i sjecam se jednog stripa kad je Hordak dolazio na Eterniju iz neke druge dimenzije, pa je Skeletor uspaniceno rekao He-man-u: "E, sad kad on stigne, propištaceš majcino mleko!" :) Citat stoljeca, he, he...
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 12/04/2006 : 19:58:36
|
ajd kad se vec usporeduje, jel neko cito Superman vs. Savage dragon
došlo vrijeme da je bolje imat' nego nemat'
imam ja ,vrlo duhovit i kvalitetan crossover!!
the chase is better than the catch |
|
|
realist
Senior Member
Croatia
1206 Posts
|
STOSIC
Senior Member
Sao Tome and Principe
1754 Posts
Posted - 12/04/2006 : 20:34:01
|
I ja se slažem za Hordaka, a i sjecam se jednog stripa kad je Hordak dolazio na Eterniju iz neke druge dimenzije, pa je Skeletor uspaniceno rekao He-man-u: "E, sad kad on stigne, propištaceš majcino mleko!" :) Citat stoljeca, he, he...
ajde da pitam nešto kada smo vec naceli temu o himenu i društvu ne znam dali znaš nešto o teeli(valjda se tako piše a cita se tila- ona ženska koja je valjda himenova sistr u drugoj dimenziji>iste moci ima,a ima i neki slican mac ali se bori protiv hordaka) pitanje je sljedece: u jednoj epizodi iz njenog serijala,hordaku stiže nekekav "povjerenik" koji je došao provjeriti kako hordak napreduje u borbi protiv istoimene tile>> ALI ono šta me je zbunilo je šta je tog tzv.povjerenika poslao neki VELIKI HORDAK(pojma nemam ko je taj tako je pisalo) o cemu se tu radi?
"When you have to shoot-shoot,don't talk!!!!!" -Tuco Ramirez |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12920 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 12/04/2006 : 23:39:57
|
quote: Originally posted by SSTOSIC5@htnet-dsl
ajde da pitam nešto kada smo vec naceli temu o himenu i društvu ne znam dali znaš nešto o teeli(valjda se tako piše a cita se tila- ona ženska koja je valjda himenova sistr u drugoj dimenziji>iste moci ima,a ima i neki slican mac ali se bori protiv hordaka) pitanje je sljedece: u jednoj epizodi iz njenog serijala,hordaku stiže nekekav "povjerenik" koji je došao provjeriti kako hordak napreduje u borbi protiv istoimene tile>> ALI ono šta me je zbunilo je šta je tog tzv.povjerenika poslao neki VELIKI HORDAK(pojma nemam ko je taj tako je pisalo) o cemu se tu radi?
Ne znam za tog velikog Hordaka, al He-Manova sestra se nije zvala Teela, nego She-Ra. Teela je kcer Man-at-Armsa (posvojena, al to je vec druga prica).
Are you retarded or something? Who the hell do you think I am? I’m the goddamn Batman. |
|
|
STOSIC
Senior Member
Sao Tome and Principe
1754 Posts
Posted - 13/04/2006 : 00:50:49
|
ne znam kako se tocno zvala ali sam siguran da su se te epizode dešavale neovisno o himenu i skeletoru-znaci ta ženska protiv hordaka-u nekakvoj drugoj dimenziji,a jahala je na nekakvom jednorogu ili letecem konju? cijela prica je na isti kalup kao i himen: -i ona ima taj nekekav mac koji joj daje snagu -i tamo postoji nešto kao i zamak grejskul -nema betleketa nego tog nekakvog konja -glavni joj je neprijatelj hordak sa svojim pomagacima(ne znam ih po imenima ali to su>oni njegovi roboti ili šta vec sa nekakvim znakom šišmiša na prsima,>dalje onaj lik kojemu izlaze oci,>onda onaj smrdljivi,>pa onda valjda neki zmijoglavi(ne hiss),itd da sad ne nabrajam -radnja se dešava totalno neovisno od himena i skeletora
pa valjda ima neki okorjeli himenaš da nam to sve razjasni?i da se veo tajne nakon dugo vremena skine? ono cisto da me to ne muci onako podsvjesno kada idem spavat
"When you have to shoot-shoot,don't talk!!!!!" -Tuco Ramirez
|
|
|
JohnDrake
Junior Member
467 Posts
Member since 08/01/2005 |
|
STOSIC
Senior Member
Sao Tome and Principe
1754 Posts
Posted - 13/04/2006 : 15:34:11
|
dakle sjetio sam se one stare narodne-uradi sam,pa malo procešljao netom(prvi put mi je ovo palo na pamet-znam sram me je) i došao do sljedecih saznanja: -postoji glavni voda svih zlih sila u raznim dimenzijama a njegovo ime je HORDE PRIME>on je jedini nadredeni hordaku >nikad nije prikazan u cjelosti vec samo u zelenom oblaku i košcata mehanicka ruka koja izlazi iz magle kada ga hordak razbjesni >jedini može putovati kroz dimenzije >putuje univerzumom u svom brodu koji se zove Velvet Glove >ima sina koji se zove Prince Zed koji hordaka zove "uncle" i slici mu,što aludira na to da je Horde prime stariji hordakov brat koji je doživio nekakvu preobrazbu... HORDAK>dobri stari hordak tek je general ovisan o horde primeu >dolazi sa svijeta Academice-svijet industrije i znanosti >prije se bavio iskljucivo magijom-poducavao ga je wizard Norwyn,ali se prebacio na znanost >nakon što je protjeran u drugu dimenziju(Despondos)pocinje poducavati Skeletora koji ga kasnije uredno odjebava i ostavlja zatocenog >može se pretvarati u tenk,raketu,top,pa neki misle da je cyborg >jaše na valikoj bogomoljci(ovo brate svi znaju) SKELETOR>pravim imenom Keldor i smatra se izgubljenim bratom kralja Randora koji je krenuo putem crne magije >po novijoj verziji lice je izgubio kada mu se kiselina koju je bacio na kralja odbivši se od štita vratila ravno u lice-zatim ga je hordak spasio odstranivši mu lice i tako je ostala samo gola lubanja i vulkanske oci,skeletor je postao hordakov ucenik koji se kasnoje odmetnuo i krenuo vlastitim putem zla ostavivši svog ucitelja zarobljenog u drugoj dimenziji >ima Panthora-veliku panteru >obitava u zmijskoj planini >iako djeluje sam brzo udovoljava volji horde primea kada mu ovaj nešto nareduje--što pokazuje da taj horde prime i nije baš neki macji kašalj... zakljucak je: hordak je jaci od skaletora,jer je stariji i iskusniji i zato jer ima puno vece znanje,a koristi se magijom+znanosti dok skeletor samo magijom... ustvari ovakav je skor>hordak 65 percent-skeletor 35 percent skeletor je pickica
|
|
|
mifugo
Senior Member
1007 Posts
Member since 28/05/2005 |
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2992 Posts
Member since 18/09/2004 |
Posted - 13/04/2006 : 19:28:22
|
Za one neupucene bio sam prije par mjeseci otvorio u svaštari topic pod nazivom HE-MAN. Crtici su genijalni do daske, ali stripovi mi nisu bogzna što. Imao sam i mnoštvo figurica, ali pošto sam imao par godina sve sam polomio. Nisam baš upoznat s tim univerzumom, ali He man i Skeletor su mi oduvijek bili i ostali zakon. Ima netko kakav dvd sa tim crticima?
POLITIKA, OLITIKA, LITIKA, ITIKA, TIKA, TAKA, BUM!
|
|
|
STOSIC
Senior Member
Sao Tome and Principe
1754 Posts
Posted - 13/04/2006 : 19:36:41
|
quote: Originally posted by mifugo
jel uopce još izlazi he-man ikako? stripovi, crtici, igracke?
Zadnja serija crtanih je bila 2002 godine pod vodstvom mikea younga, i studia four horseman,vecina likova je dobila novo ruho-za odrasle,i od tada ništa-piši propalo od stripova ništa
|
|
|
mladen13
Senior Member
Croatia
1145 Posts
Posted - 13/04/2006 : 23:56:53
|
quote: Originally posted by mr murdoc
ajd kad se vec usporeduje, jel neko cito Superman vs. Savage dragon
došlo vrijeme da je bolje imat' nego nemat'
imam ja ,vrlo duhovit i kvalitetan crossover!!
the chase is better than the catch
jel ima još neko, za tebe sam skužio da sve imaš
došlo vrijeme da je bolje imat' nego nemat' |
|
|
Topic |
|