forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Planirane recenzije
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 05/04/2006 : 21:43:52  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Zamislija san ovaj topic ka misto di ce svak ko misli napisat neku recenziju stavit ode koju ce,tako da se zna ko tocno misli recenzirat koju recenziju pa da ne bude problema,sve cisto i jasno.Evo moj plan za sljedecih 6 recenzija:

-ZG Kraljica Mrtvog grada
-ZG Zemlja slobode
-LL Tajanstvena šuma/Obracun
-LL Druga polovica neba
-LL Znak zmije
-LL Krvavi Milano

Možda ubacin i Supehika,ali ako ga neko drugi oce,može slobodno.

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8251 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 05/04/2006 : 22:01:25  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Ja se ne bijem ni sa kim. Nazalost.-(

Jebo vas Zagor;)

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 05/04/2006 : 22:03:17  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Za Martina triba ipak više truda,meni je napor njega citat a kamoli još tražit sve zanimljivosti

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8251 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 05/04/2006 : 22:03:56  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Sve si kazao;)

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3952 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 05/04/2006 : 22:34:16  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

Jebo vas Zagor;)

Darko jebo tebe Ðord Grm Buš!

Is it me or is it shadows that are dancing on the walls?!
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3952 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 05/04/2006 : 22:38:40  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message
Zagor SD br. 8 "Opsjednuti"
Zagor SD br. 59 "Sotonski Mortimer"

Evo Vice i ja bi isto napisa nešto škrabotina! Za pocetak san izabra ovo pa se nadan da ce bit uskoro napisano ( i objavljeno)!

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8251 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 05/04/2006 : 22:39:54  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:
Originally posted by sonor

quote:

Jebo vas Zagor;)

Darko jebo tebe Ðord Grm Buš!

Iju, blasfemije

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 05/04/2006 : 22:42:09  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
quote:
Originally posted by sonor

Zagor SD br. 8 "Opsjednuti"
Zagor SD br. 59 "Sotonski Mortimer"

Evo Vice i ja bi isto napisa nešto škrabotina! Za pocetak san izabra ovo pa se nadan da ce bit uskoro napisano ( i objavljeno)!

Bravo sonor,ne objavi li ti to Markos,doc cemo mu tamo s bubnjevima pa ce mu cili dan bubnjici pucat Takoder,bude li ti tribalo pomoci oko zanimljivosti,samo pitaj.

Edited by - vice on 05/04/2006 22:43:57
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 05/04/2006 : 23:12:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
manhatann beach 1957 - uskoro
kp: adah - malo manje uskoro
kp: ubistvo u montani (lice i nalicje) - ne tako skoro
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 28/04/2006 : 00:56:44  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Nakon male pauze planiran izbacit seriju recenziranih Lazarusa, zatim novog Zagora cim procitan Kljuceve pakla te san se odlucija bacit i na recenziranje Ultimate Spidermana, i to u nas neobjavljenu epizodu Hobgoblin koju iman u tradeu a obuhvaca epizode tamo oko 70. broja(cini mi se 72-78), dakle i to ocekujte za koji tjedan a kad na lito dobijen i ostale tradeove Ultimate Spidermana i te epizode cu recenzirat te bi se isto tako moga bacit i na u nas objavljene epizode poput Doc Ocka ili Kingpina. To bi bilo to zasad.

Svih mu Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

lsvemir
Junior Member

Croatia
433 Posts

Member since 06/12/2001

Posted - 28/04/2006 : 10:02:41  Show Profile Show Extended Profile  Send lsvemir a Private Message
- a zašto ne bi netko okinuo "Kanadu u plamenu" ???
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/04/2006 : 10:08:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Ja planiram veliku kolicinu epizoda recenzirati, no problem je jedino vrijeme i uvjeti koje nikako da steknem.
Neke da spomenem: NN "Reiserova tajna", Maxi Tex "Oklahoma", Codename Scorpio (Miki & Ribic), MNO maxi "Mladi Amerikanac"...

Wealth beyond measure, outlander...
Go to Top of Page

scaramanga
Senior Member

Aruba
1274 Posts

Member since 20/04/2005

Posted - 28/04/2006 : 11:33:59  Show Profile Show Extended Profile  Send scaramanga a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

Bravo za Kena
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 28/04/2006 : 12:09:28  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

Požuri sa Hermannom da ti ocjenim recenziju cistom desetkom!
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6368 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 28/04/2006 : 12:48:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Ja cu Ekstremne sportove od Lavrica ali to tek nakon Mafesta.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 28/04/2006 : 12:49:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
planiram recenzirati;

DD žena koja ubija prošlost
MM snežni covek

in the evidence of its brilliance
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8251 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 28/04/2006 : 14:05:36  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

planiram recenzirati;

MM snežni covek

Uzmi i Tajnu Jetija (ako je imas), s obzirom da se nadopunjuju.

Odustao si od Carobnog napitka?

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25994 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 28/04/2006 : 14:20:11  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
MM- Avgustovski sneg
Bic božji
i neka epizodica od Thorgala..

Oh, I'm sorry. Did that break your concentration? I didn't mean to do that. Please, continue. I believe you were saying something about "best intentions."
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

3000 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 28/04/2006 : 16:06:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message
Moje ce za sada ostati tajna, dok se ne pojave na netu...
Tako je slade i interesantnije, ali i ne ne želim ništa obecavat.

Ja sam neprilagoden
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 28/04/2006 : 16:19:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by kiky

planiram recenzirati;

MM snežni covek

Uzmi i Tajnu Jetija (ako je imas), s obzirom da se nadopunjuju.

Odustao si od Carobnog napitka?

Ma odustao sam od Carobnog napitka (epizoda je cool, no nekako nemam se za šta ovdje uhvatit i o cemu previše pisat), izabrao Snežnog coveka jer mi je malo zanimljiviji za recenziranje. Nemam Tajnu jetija...

Inace, Ženu koja ubija prošlost cu da pokopam.
Katastrofa od epizode!
Kak se Kjavi sam tak usudio ubit neke od najsexi Dylanovih ljubavnica? Cock sucker!

U roku mjesec dana cu se potrudit da to sve napišem.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/04/2006 : 20:39:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Joj, meni je baš bila dobra ta epizoda, koliko me sjecanje služi... Vidjeti toliko Dylanovih ljubavnica na jednom mjestu. To se mislim još desilo samo u onom od La Neve, Beskrajna noc.

kiky, pa tajna Jetija je must have prequel ovoj epizodi gdje se saznaje veza izmedu Tibetanskih jetija i americkih Bigfoota i Sasquatcha i prošlost glavne akterice epizode Snježnog cloveka...

Wealth beyond measure, outlander...

Edited by - DeeCay on 28/04/2006 20:42:09
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 28/04/2006 : 21:24:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
A fak it! :(
Onda dok ne nabavim Tajnu Jetija, odgadam Misteriju...
Time dobivam više vremena da se posvetim Kjavijevoj Ženi. ;)

Go to Top of Page

djurcan7
Starting Member

Croatia
4 Posts

Member since 24/01/2006

Posted - 29/04/2006 : 15:06:09  Show Profile Show Extended Profile  Send djurcan7 a Private Message
quote:
Originally posted by vice

Zamislija san ovaj topic ka misto di ce svak ko misli napisat neku recenziju stavit ode koju ce,tako da se zna ko tocno misli recenzirat koju recenziju pa da ne bude problema,sve cisto i jasno.Evo moj plan za sljedecih 6 recenzija:

-ZG Kraljica Mrtvog grada
-ZG Zemlja slobode
-LL Tajanstvena šuma/Obracun
-LL Druga polovica neba
-LL Znak zmije
-LL Krvavi Milano

Možda ubacin i Supehika,ali ako ga neko drugi oce,može slobodno.

Ej Vice pošto sam vidio da planiraš recenzirati neke brojeve LL-a predložio bih ti i Hellraisers te Lovcev mjesec koje su mi jedne od boljih pa bi me zanimalo strucno mišljenje o njima.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 07/06/2006 : 00:52:16  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Kako ste primijetili, ima san malu pauzu s recenzijama zbog škole, stvarno je bilo gusto ali sutra je posljednji ispit i onda u onu tamo sridu je gotovo. Zato priko lita iman namjeru recenzirat dosta toga ali najavit cu samo sigurne stvari da ne dode do izjalovljenja plana. Dakle, moje sljedece recenzije bi bile:

-Zagor Demonska knjiga
-Extra DD Uspomene iz podzemlja
-Zagor Specijal Crna duša
-Extra Zagor Dolaze samuraji
-Extra Zagor Bijes ratnika Osaga
-Zagor Delaware (cim se završi epizoda)

Osim toga iman u planu dosta Lazarusa ali ne znan zasad koliko ni koje, ima ih pno nerecenziranih pa je izbor velik. Takoder san spominja i Ultimate Spidermana i njega takoder mislin recenzirat, iako to nece bit tako skoro jer cu cekat da mi stignu i ostali trejdovi pa cu sve u komadu, njih 5.

Edited by - vice on 07/06/2006 00:56:13
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 07/06/2006 : 11:54:34  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
ufur?
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 07/06/2006 : 20:14:03  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
quote:
Originally posted by CAGLIOSTRO13

ufur?

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000