forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Planirane recenzije
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 04/07/2006 : 18:09:48  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message
quote:
Originally posted by vice

Kako ste primijetili, ima san malu pauzu s recenzijama zbog škole, stvarno je bilo gusto ali sutra je posljednji ispit i onda u onu tamo sridu je gotovo. Zato priko lita iman namjeru recenzirat dosta toga ali najavit cu samo sigurne stvari da ne dode do izjalovljenja plana. Dakle, moje sljedece recenzije bi bile:

-Zagor Demonska knjiga
-Extra DD Uspomene iz podzemlja
-Zagor Specijal Crna duša
-Extra Zagor Dolaze samuraji
-Extra Zagor Bijes ratnika Osaga
-Zagor Delaware (cim se završi epizoda)

Osim toga iman u planu dosta Lazarusa ali ne znan zasad koliko ni koje, ima ih pno nerecenziranih pa je izbor velik. Takoder san spominja i Ultimate Spidermana i njega takoder mislin recenzirat, iako to nece bit tako skoro jer cu cekat da mi stignu i ostali trejdovi pa cu sve u komadu, njih 5.

Svih mu Darkwoodskih bubnjeva!

I hoce li biti te rcenzije ili nece, Zagor nije dobio svoju recenziju vec 2 mjeseca
Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 04/07/2006 : 20:15:50  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message
quote:
Originally posted by vice

Kako ste primijetili, ima san malu pauzu s recenzijama zbog škole, stvarno je bilo gusto ali sutra je posljednji ispit i onda u onu tamo sridu je gotovo. Zato priko lita iman namjeru recenzirat dosta toga ali najavit cu samo sigurne stvari da ne dode do izjalovljenja plana. Dakle, moje sljedece recenzije bi bile:

-Zagor Demonska knjiga
-Extra DD Uspomene iz podzemlja
-Zagor Specijal Crna duša
-Extra Zagor Dolaze samuraji
-Extra Zagor Bijes ratnika Osaga
-Zagor Delaware (cim se završi epizoda)

Osim toga iman u planu dosta Lazarusa ali ne znan zasad koliko ni koje, ima ih pno nerecenziranih pa je izbor velik. Takoder san spominja i Ultimate Spidermana i njega takoder mislin recenzirat, iako to nece bit tako skoro jer cu cekat da mi stignu i ostali trejdovi pa cu sve u komadu, njih 5.

Tu Demonsku knjigu vec jako dugo obecavaš!
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 04/07/2006 : 20:27:56  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Bija san je napisa ali san u je onoj ludavici izbrisa cvrsto uvjeren da ih više necu pisat. Ali, ko zna, ako mi se bude dalo, ispunit cu sva ova obecanja.

Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 04/07/2006 : 20:30:46  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message
Ok
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7932 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 05/07/2006 : 00:54:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
nadam se da ce biti još recenzija od tebe ,vice...

"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 05/07/2006 : 00:56:16  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Vjerojatno i oce, ali ulinija san se totalno.

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000