forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Bisi za Zagora ! Ferri dole zivio Bisi !
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 07/04/2006 : 16:15:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message

Zakon crtež...
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1818 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 07/04/2006 : 20:14:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
Dobar je Bisi , ali Ciko izgledo stvarno lose!! Samo da Chiarolla i Laurenti vise ne crtaju !
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 07/04/2006 : 20:44:20  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message
obaj piccineli crta Huron epizodu ali je i magniantini ono s traperima isto odlican od ovih novih a imaju još Prisco, Giani Sedioli,Bisi,Michele Rubini,Kolombi koji su meni takode odlicni ( nisam sigurqan da vako ide ime Magniantinija)

homos homini lupus
Go to Top of Page

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 07/04/2006 : 23:24:09  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message
Pa kaj reci za crteze?Meni se jako svidaju,samo Zagorovo lice nije to,kaj bi trebalo biti,izgleda premlado
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 08/04/2006 : 04:48:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Posto malo ko od nosvih crta facu onako dobro kako to rade i kako su radili Ferri, Donatelli, Bignotti i Toricelli, a jedini od novih to dobro rade Verni i Sedioli, moglo bi se reci da Rubini sasvim zadovoljava, dok su ostali otprilike (u proseku) na nivou Pepea, bar kad je faca u pitanju. Najvaznije je da su Chiarolla, Laurenti i Casaro izvan Zagorovog crtackog tima. Cudi me da nema Toricelija vec dugo vremena, on mi je bio odlican.
Go to Top of Page

Kuna
New Member

Croatia
197 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 08/04/2006 : 12:33:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Kuna a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Posto malo ko od nosvih crta facu onako dobro kako to rade i kako su radili Ferri, Donatelli, Bignotti i Toricelli, a jedini od novih to dobro rade Verni i Sedioli, moglo bi se reci da Rubini sasvim zadovoljava, dok su ostali otprilike (u proseku) na nivou Pepea, bar kad je faca u pitanju. Najvaznije je da su Chiarolla, Laurenti i Casaro izvan Zagorovog crtackog tima. Cudi me da nema Toricelija vec dugo vremena, on mi je bio odlican.

100% se slažem.

+1

Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 08/04/2006 : 12:36:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
faca je malo drugacija, ali meni se cini da je to isto sve ka i prije... ni prije meni ferrijeva faca nije bila ista ka donatellijeva tako da nema bas neke promine prave...
pogledamo li americke stripove, jos je to dobro... zagora bar skuzis da je zagor, drugdje dok ne vele ime nekoga lika (koji nije superjunak pa da je uvik u istoj robi ) uopce ne znas ko je (osim ako nema totalno specificnu frizuru ili nesto)...

Edited by - mifugo on 08/04/2006 12:37:24
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 08/04/2006 : 20:21:25  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by jgoran5

quote:
Originally posted by sonor

Ferri je samo jedan i jedini!

mumija koju je pregazilo vrijeme.vrijeme mu je da se makne i ode u penziju.
-------------
carpe diem...
-------------

hehe, mumija! svi novi nazovi "crtaci" mogu klecat pred ferijem i moliti ga da im pokaze kako se crta..

pa bisi crta sve likove ko da su gejevi!onog trenutka kad ovakav zagor dodje kod nas na kioske, ja ga definitivno prestajem kupovati...

pa sto ako ferri nije kvalitetan kao sto je nekad bio, ali je jos uvijek daleko ispred bilo kakve konkurencije u zagor staffu
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 08/04/2006 : 20:28:32  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by I like girlz

quote:

Evo jos jednog od novijih crtaca Zagora (Piccinelli):

pa ovo je najmanje 5 puta bolje od ferrija cak i iz onih najboljih njegovih dana.

slika je dobra, ali ovom zagoru treba šišanje...
btw to uopce nije zagor nego neki njegov los imitator
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/04/2006 : 20:49:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Mr. Bushido
Eh, meni je Donatelli uvjerljivo jedan od najgorih crtaca koje sam imao prilike vidjeti. Jedino je Galep gori od njega.

poslije ferrija,donatelli mi je najbolji,biso je tuga i jad,ali opet,bolje on nego chiarolla,andreucci,laurenti...

SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA GOVNA IZ HAJDUKA ODU!
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1818 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 09/04/2006 : 01:37:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Eh, meni je Donatelli uvjerljivo jedan od najgorih crtaca koje sam imao prilike vidjeti. Jedino je Galep gori od njega.

poslije ferrija,donatelli mi je najbolji,biso je tuga i jad,ali opet,bolje on nego chiarolla,andreucci,laurenti...

Slazem se!
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

2992 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 09/04/2006 : 09:10:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message
quote:

quote:

Andreucci je legenda, njegove su mi epizode Komanci i Povratak Kaina dvije najbolje nacrtane; isto tako i Bignoti i Donatelli su majstori. Ferri je tek zlatna sredina zajedno sa Laurentijem. Ja ih stvarno tako gledam.
*Bushido- i Donatelli, a pogotovo Galep su jedni od boljih crtaca u SBE.

POLITIKA, OLITIKA, LITIKA, ITIKA, TIKA, TAKA, BUM!
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 09/04/2006 : 12:42:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Paolo Bisi je 35 godina mladi od Ferrija
i što se mene tice 35 puta bolji crtac od Ferria.
Vrlo dobar crtac.

in the evidence of its brilliance
Go to Top of Page

fishleg
Advanced Member

Slovenia
3341 Posts

Member since 03/09/2002

Posted - 09/04/2006 : 12:51:18  Show Profile Show Extended Profile  Send fishleg a Private Message
Ma, svak ima svoj okus - tko je bolji crtac se nikada necemo potpuno sloziti...:)

Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem
http://robertscorner.blogspot.com/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 09/04/2006 : 19:55:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Koresh
isto tako i Bignoti i Donatelli su majstori.

da,na donatellija sam zaboravio...

Go to Top of Page

Nobody
Senior Member

Slovenia
2195 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 09/04/2006 : 19:58:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Nobody a Private Message
quote:

quote:

pa ovo je najmanje 5 puta bolje od ferrija cak i iz onih najboljih njegovih dana.

I like girlz ti si ocito izgubio vid;
Zagor izgleda kao pedercina, samo se nadam, da ova slika nece opet otvoriti onaj topic o Zagorovom nagonu ...

kdor ne skace ni Sloven´c
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12917 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 09/04/2006 : 20:28:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message
Meni on na toj slici ima facu ko mladi Charles Bronson.

Are you retarded or something? Who the hell do you think I am? I’m the goddamn Batman.
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

2992 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 09/04/2006 : 20:34:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message
quote:

quote:

Misliš Bignottija...

POLITIKA, OLITIKA, LITIKA, ITIKA, TIKA, TAKA, BUM!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 09/04/2006 : 21:54:56  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ni ja ne znam da li se pise ovako ili onako... zna se na koga se misli - na Binjotija
Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 09/04/2006 : 22:00:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message
meni je dobar i Torricelli

došlo vrijeme da je bolje imat' nego nemat'
Go to Top of Page

Vili Garvin
New Member

Serbia
178 Posts

Member since 14/07/2004

Posted - 09/04/2006 : 22:08:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Vili Garvin a Private Message
quote:

Meni on na toj slici ima facu ko mladi Charles Bronson.

Are you retarded or something? Who the hell do you think I am? I’m the goddamn Batman.

Heh Bushido uzeo si mi "tekst" iz usta.
Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 09/04/2006 : 22:37:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message
nekako mi ženskasto izgleda na tom crtežu

došlo vrijeme da je bolje imat' nego nemat'
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7806 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 10/04/2006 : 00:05:23  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by Nobody

quote:

quote:

I like girlz ti si ocito izgubio vid;
Zagor izgleda kao pedercina, samo se nadam, da ova slika nece opet otvoriti onaj topic o Zagorovom nagonu ...

kdor ne skace ni Sloven´c

ne lupaj ko maksim po diviziji
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 10/04/2006 : 06:53:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:

quote:

Misliš Bignottija...

quotao sam tvoj post gdje piše bignoti

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7307 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 10/04/2006 : 08:10:05  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Odlican crtež i Bisija i Piccinellija,stil je potpuno drukciji od Ferrijevog,pogledajte samo ta sjencanja(posebno kod Piccinellija),a šta se tice Donatellija meni se on nikad nije pretjerano svida,likovi mu bacaju na karikature.

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000