sad izlazi ( u USA) Cable-Deadpool, neznam koji broj, pojašnjenje o Cable, ko je, kud ide, šta jede i takve stvari
došlo vrijeme da je bolje imat' nego nemat'
cable ti zivi 2000 godina u buducnosti , i lik je koji ja osobno ne mogu nikako uklopiti u x-univerzum(naravno to je moj osobni stav)
the chase is better than the catch
Da, Cable je malcice neobican... Više je neki Rambo-Terminator nego uobicajeni lik iz X svijeta, al ipak je on, kako kažu, jedan od najmocnijih mutanata, samo što cjelokupnu svoju moc neprestalno usmjerava na borbu protiv tehno-virusa, koji ga izjeda, pa mu dode na isto ko da i nema moci. Interesantno je da se je, kao takav, neprestalno vukao sa onom Domino, koja je kao mutant, samo ne zna koje su joj moci! E, jesu par mutanata
u zadnje vrijeme se sve vise clanova hellfire cluba direktno ili indirektno uplice u x-men storys, neznam koja je nakana autora ali su bome dobro zakomplicirali radnju a sada je tu jos i x23 tj potencialni zenski wolverin .
Da, X-23. Ocigledno da postavljanje Wolverinea u sve naslove nije jednostavno, pa mu moraju naci zamjenu. Tim više, sad kad je prolupao. Nije mi se svidjela ta ideja sa ženskim Wolverineom, ali moram priznati da sam uživao prateci njen lik u Uncannyu pod izvrsnim perom Alana Davisa i C.Claremonta. Odlicno postavljen odnos X23 i Psylocke
kupio sam na odmoru paket od 3 x-mena i iznenadio se kvalitetom samog stripa(uvez) i odlicnim prevodom ,mada sam te epizode vec citao na njemackom nisam mogao da odolim a da ih ne kupim u hr izdanju
i know assholes grow on trees but i"m here to trim the leaves!