Author |
Topic |
Constantine33
Average Member
Croatia
670 Posts
Member since 02/11/2005 |
Posted - 11/04/2006 : 15:22:08
|
quote: Originally posted by Kornboy Wrogn!!! Ova tri teza moze drzati vodu jedino ukoliko pratis japanske video naslove po domacem dvd trzistu. Iako je, vjeruj mi, japanska horror produkcija je mnogo vise od toga. Pratim scenu vec nekoliko godina i svako malo se iznenadim nivoom brutalnosti i bizarnosti koju azijati unose u svoje filmove. Pogledaj The Bottled Fools ili 2LDK.
Ma pratim ja sve to, i bilo mi je stvarno napeto na pocetku, ali u zadnje vrijeme mi se stvarno cini da se vrte u krug. Mislim, daleko od toga da je podcjenjujem japanski (i opcenito azijski) film, tu i dalje ima genijalnih uradaka, ali na podrucju horora je nestalo orginalnosti i svježine koja se osjacala prije.
quote: Originally posted by darkraver preporuka japanske produkcije:Yu On,OldBoy,....
Oldboy je južnokorejski film, ne japanski
____________________________ Skip the dramatic pauses. I can only give a shit for very short intervals. |
|
|
Solid Snake
Senior Member
Djibouti
2359 Posts
Member since 30/12/2003 |
Posted - 14/04/2006 : 11:10:51
|
pogledao danas trailer na yahoo,dobar je film sad mi je zao sto nisam do kraj zavrsio igru
"No vox populis,vox revolucionaris"-Che Guevara |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 23/04/2006 : 17:52:31
|
Gledao trailere i isjecke iz filma na internetu, na prvi dojam kao da vjerno prate atmosferu iz igre.
Baš igram Silent Hill 3 na PS2.
in the evidence of its brilliance |
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 25/04/2006 : 16:40:43
|
kritike ljudi koji su ga odgledali na premijeri:
http://www.imdb.com/title/tt0384537/usercomments?start=0
vecina ga OBOŽAVA,nekima je sranje... hmmmm,baš kao što je i s Gospodarima prstenova recimo bilo...hmmm... ja se priklanjam sigurno velikoj vecini...
kažu:?najbolja prerada igre u film ikada!? ?najbolji horror nakon Kruga? ?novi standardi postavljeni za snimanje dobrog horrora!? itd....
uživajte u komentarima filma... :D
p.s. a ca sam vam ja reka ;D
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
|
|
Topic |
|