forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 za sve vas koji cekate...MARTINU MJESEC
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

dzuka
Junior Member

Croatia
470 Posts

Member since 12/01/2006

Posted - 10/04/2006 : 12:10:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit dzuka's Homepage  Send dzuka a Private Message
... da zavrsi epizoda martine mjesec, pa da je procitate; danas je vas dan! : )

Edited by - globinjo on 11/04/2006 12:39:22

Markos
Webmaster

Croatia
29343 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/04/2006 : 12:31:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
A ti nemoj sad da prodje jos 3 godine da ostavis svoj drugi post! Ajd' malo ekskluzive, npr. nove olovke od YTLM?:)

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 10/04/2006 : 13:27:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
danas u "slobodnoj dalmaciji" ima clanak o džuki i kordeju...neka netko skenira...uglavnom,nominirani su za oscara

SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA GOVNA IZ HAJDUKA ODU!
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
Go to Top of Page

dzuka
Junior Member

Croatia
470 Posts

Member since 12/01/2006

Posted - 10/04/2006 : 22:00:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit dzuka's Homepage  Send dzuka a Private Message
@markos
evo i drugi post! : )
rano je josh za ytlm. iduci tjedan startam.
Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 11/04/2006 : 00:01:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message
Cestitke i aplauz, Sudžuka!

Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire.
Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 11/04/2006 : 00:47:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

danas u "slobodnoj dalmaciji" ima clanak o džuki i kordeju...neka netko skenira...uglavnom,nominirani su za oscara

cestitam
[URL=http://img355.imageshack.us/my.php?image=sds2is.jpg][/URL]

Edited by - Tomek on 11/04/2006 00:47:29
Go to Top of Page

dzuka
Junior Member

Croatia
470 Posts

Member since 12/01/2006

Posted - 11/04/2006 : 01:24:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit dzuka's Homepage  Send dzuka a Private Message
fala na cestitkama.
btw, ovaj clanak je nazalost tipican za nase novinarstvo. alex je scenaristica, ne scenarist, a u nominiranim epizodama ytlm-a sam crto samo pet tabli koje pia nije stigla. napisati "y-the last man gorana sudzuke i suradnika" je u najmanju ruku pretjerivanje. da ne upotrebim goru rijec.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29343 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/04/2006 : 10:27:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by dzuka

@markos
evo i drugi post! : )
rano je josh za ytlm. iduci tjedan startam.

Dobro, onda iduci tjedan:)

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29343 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/04/2006 : 10:28:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

fala na cestitkama.
btw, ovaj clanak je nazalost tipican za nase novinarstvo. alex je scenaristica, ne scenarist, a u nominiranim epizodama ytlm-a sam crto samo pet tabli koje pia nije stigla. napisati "y-the last man gorana sudzuke i suradnika" je u najmanju ruku pretjerivanje. da ne upotrebim goru rijec.

Da, veliki propusti. Cudi me to, jer ivanisevic nije amater sto se stripa tice...

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 11/04/2006 : 10:52:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
Daklem, samo Markos ccita Martinu...:)

mcn

Dnevno svježe strip-vijesti na http://qstrip.blog.hr ; recenzije knjiga i stripova na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 10 na svim kioscima! *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!
Go to Top of Page

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 11/04/2006 : 11:03:56  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message
ne, ali tko ce citati topic pod naslovom "za sve vas koji cekate..."
i sam sam to u prvom trenutku potpisao pod "jos jedan topic u kojem ce netko reci: molim strpljenja onima koji su narucili stripove od mene jer trenutno ne mogu poslati".

btw. vrlo dobra epizoda (uspjesno ste me zavarali da ce ovo biti duga spijunska saga s puno misterija i obrata :-))

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 11/04/2006 : 11:39:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Odlicna epizoda. :)) Nego, kad ce se ta Martina utvrdokoricit? Mene to mucho zanima. :)

Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 11/04/2006 : 12:32:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:

fala na cestitkama.

Da, veliki propusti. Cudi me to, jer ivanisevic nije amater sto se stripa tice...

Možda je i zna nešto o stripu do devedesetih, možda!

Rico
Go to Top of Page

dzuka
Junior Member

Croatia
470 Posts

Member since 12/01/2006

Posted - 11/04/2006 : 12:32:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit dzuka's Homepage  Send dzuka a Private Message
hm, da...
i ja redovito preskacem topice s takvim naslovom.
sorry. neiskustvo forumashenja. jel se moze promjenit naslov?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29343 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/04/2006 : 12:37:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Moze, imas ikonicu sa olovkom kraj imena topica...

Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 11/04/2006 : 12:38:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message
quote:

hm, da...
i ja redovito preskacem topice s takvim naslovom.
sorry. neiskustvo forumashenja. jel se moze promjenit naslov?

Može, udješ u edit i mijenjaš što hoceš

Rico
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 11/04/2006 : 14:38:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
> Nego, kad ce se ta Martina utvrdokoricit?

Ovim ritmom, za jedno tri godine...:)

mcn

Dnevno svježe strip-vijesti na http://qstrip.blog.hr ; recenzije knjiga i stripova na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 10 na svim kioscima! *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 11/04/2006 : 14:39:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>btw. vrlo dobra epizoda

Fala! Ka'che Kajgod?

mcn

Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 11/04/2006 : 14:43:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message
Apropos posebno ove epizode, a i nekih drugih tvojih stripova: Macane, da nisi ti zenomrzac? Barem malo? Malcice?

Last night I dreamt that somebody loved me
No hope, no harm, just another false alarm
Go to Top of Page

Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 12/04/2006 : 03:20:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Damjan's Homepage  Send Damjan a Private Message
quote:
Originally posted by Rico

quote:
Originally posted by Markos

quote:

fala na cestitkama.

Možda je i zna nešto o stripu do devedesetih, možda!

Rico

Baš.

www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 12/04/2006 : 14:19:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Apropos posebno ove epizode, a i nekih drugih tvojih stripova: >Macane, da nisi ti zenomrzac? Barem malo? Malcice?

Kad svi kazzu, valjda jesam ... Iako bi me zanimalo gdje se to u ovoj epizodi vidi?

A ti si tranny? Kad imass zzenski nick?

mcn

Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 12/04/2006 : 15:53:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message
>Kad svi kazzu, valjda jesam...

Aha! I drugi to vide! Znao sam da nisam lud! Nisam lud, kazem vam!!! ;-)

>Iako bi me zanimalo gdje se to u ovoj epizodi vidi?

Ne mogu uprijeti prstom u neku odredjenu stvar, vise je to neki duh koji prozima cijelu epizodu... mada ono "sto je najgore, bio si ozenjen" ne pomaze :-). Vic, ali klasicni mizoginisticki vic ;-)

>A ti si tranny? Kad imass zzenski nick?

Ahem... Witchblade nije zena (cesta zabluda), cak nije ni covjek, nego drevno oruzje koje inace mogu nositi i koristiti samo zene, a jedina iznimka od tog pravila je Kenneth Irons, koliko znam.
Dakle, moj nick nije zenski, nego samo jadan. :oD

Last night I dreamt that somebody loved me
No hope, no harm, just another false alarm
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 12/04/2006 : 16:52:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Ne mogu uprijeti prstom u neku odredjenu stvar, vise je to neki duh >koji prozima cijelu epizodu... mada ono "sto je najgore, bio si >ozenjen" ne pomaze :-). Vic, ali klasicni mizoginisticki vic ;-)

CCak i kad ga izricce zzena kojoj je lagano?

A dobro ...:)

mcn

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000