Author |
Topic |
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12937 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 29/07/2006 : 22:09:30
|
quote: Originally posted by mr murdoc
pitanje..kakvu rolu igra dardevil u civil war ??
Pa, Daredevil je na anti-registration strani sa Captain Americom, samo problem je što to nije pravi Daredevil. Naime, Matt Murdock je do prije nekoliko brojeva bio u zatvoru, ali je netko umjesto njega poceo skakati ulicama New Yorka u njegovom kostimu. Zadnji broj DD je otkrio da je drugi Daredevil (dakle, onaj koji se do sada pojavljivao u Civil War) zapravo Danny Rand, aka Iron Fist.
"Oh, Alex. You made a LOT of mistakes. You underestimated Superman. Superboy. Me. But the biggest one? You didn't let the Joker play." |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 29/07/2006 : 22:22:51
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Pa, Daredevil je na anti-registration strani sa Captain Americom, samo problem je što to nije pravi Daredevil. Naime, Matt Murdock je do prije nekoliko brojeva bio u zatvoru, ali je netko umjesto njega poceo skakati ulicama New Yorka u njegovom kostimu. Zadnji broj DD je otkrio da je drugi Daredevil (dakle, onaj koji se do sada pojavljivao u Civil War) zapravo Danny Rand, aka Iron Fist.
"Oh, Alex. You made a LOT of mistakes. You underestimated Superman. Superboy. Me. But the biggest one? You didn't let the Joker play."
ma reci pa makar mi sjebao cijeli dozivljaj pri citanju
i know assholes grow on trees but i"m here to trim the leaves! |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12937 Posts
Posted - 29/07/2006 : 23:06:58
|
"Oh, Alex. You made a LOT of mistakes. You underestimated Superman. Superboy. Me. But the biggest one? You didn't let the Joker play."
ma reci pa makar mi sjebao cijeli dozivljaj pri citanju
Pa samo highlightaj tekst do tocke.
"Oh, Alex. You made a LOT of mistakes. You underestimated Superman. Superboy. Me. But the biggest one? You didn't let the Joker play." |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
Bardho
Senior Member
1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12937 Posts
Posted - 31/07/2006 : 11:00:14
|
quote: Originally posted by Bardho
Zanima me dali je Kingpin primarno raden kao negativac za Spidermana ili DareDevila?
Za Spider-Mana, ali ga je Frank Miller za vrijeme svog runa pretvorio u DD-jevog arch-nemesisa.
Btw, murdoc, kad ceš više dodat taj "e" u naslov topica?
|
|
Bardho
Senior Member
1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 31/07/2006 : 13:10:56
|
Zanima me dali je Kingpin primarno raden kao negativac za Spidermana ili DareDevila?
Za Spider-Mana, ali ga je Frank Miller za vrijeme svog runa pretvorio u DD-jevog arch-nemesisa.
Btw, murdoc, kad ceš više dodat taj "e" u naslov topica?
Hvala |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 31/07/2006 : 21:18:49
|
za daredevila naravno
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
Posted - 09/08/2006 : 22:35:41
|
meni je jedinica bila prava katastrofa. Nisam izdržao do kraja, prekid je bio u 40 minuti
if you only knew the power of the dark side |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 10/08/2006 : 21:03:11
|
quote: Originally posted by darth-vader
meni je jedinica bila prava katastrofa. Nisam izdržao do kraja, prekid je bio u 40 minuti
if you only knew the power of the dark side
ja sam izdrzao do kraja ali sam se pokajao..mada kostim nije bio los ..bar to
|
|
Topic |
|