forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 SPAWN
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 15/04/2006 : 14:52:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message
Jel prati neko Spawna, kakav vam je on strip junak

došlo vrijeme da je bolje imat' nego nemat'

STOSIC
Senior Member

Sao Tome and Principe
1754 Posts

Member since 23/02/2006

Posted - 15/04/2006 : 18:31:42  Show Profile Show Extended Profile  Send STOSIC a Private Message
Nisam citao stripove o spawnu ali mi se po onom filmu cini kao
zanimljiv lik-dobra spika,ono prodao dušu vragu pa ga preveslao;kralj

"When you have to shoot-shoot,don't talk!!!!!" -Tuco Ramirez

Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 15/04/2006 : 18:38:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
film je katastrofa... ja to nisan moga gledat dulje od 5 minuta...
strip nažalost nisan cita...
Go to Top of Page

STOSIC
Senior Member

Sao Tome and Principe
1754 Posts

Member since 23/02/2006

Posted - 15/04/2006 : 18:49:31  Show Profile Show Extended Profile  Send STOSIC a Private Message
quote:
Originally posted by mifugo

film je katastrofa... ja to nisan moga gledat dulje od 5 minuta...
strip nažalost nisan cita...

je da film je stvarno žalosno napravljen,ali ja sam mislio na koncept spawna kao lika>>>>jer stvarno je malo takvih frajera koji u okršaju sa "necastivim" izlaze kao pobjednici...

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 15/04/2006 : 20:05:26  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
Bolji je strip nego film :-)

"Velikodušnost bez premca"
"Dalmatinci su najbolji vozaci"-Aljoša (Zuhra)
"Ludaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2421 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 15/04/2006 : 20:17:51  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message
Šta ja znam... Pa mogu reci da i nisam bio nešto previše
razocaran filmom. U to vrijeme pratio sam strip i to je bilo to :
Spawn je bio Spawn, Clown - Clown, a Malebolgia - Malebolgia.
Ocigledno su svi ocekivali nešto daleko više od stripa.
Nisam bio razocaran, ali bogme ni oduševljen. Pogledaš i vratiš u
videoteku. Naspram filmova kao što su Vampirella, Witchblade, Steel
ili Nick Fury, Spawn je vrlo dobar.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 16/04/2006 : 09:50:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
prije par mjeseci sam prodao prvih 180 brojeva spawna jer mi je trebao novac da upotpunim jednu drugu dugo ganjanu kolekciju
spawn mi je odlican a posebno obozavam njegova dva crossovera sa batmanom

the chase is better than the catch
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 16/04/2006 : 13:43:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Jos nisam procitao posteni strip sa Spawnom. Kao lik mi je odlican, ali price su mi katastrofa.

Go to Top of Page

sAdam
Junior Member

Croatia
346 Posts

Member since 29/06/2002

Posted - 16/04/2006 : 15:52:42  Show Profile Show Extended Profile  Send sAdam an ICQ Message  Send sAdam a Private Message
quote:
prije par mjeseci sam prodao prvih 180 brojeva spawna jer mi je trebao novac da upotpunim jednu drugu dugo ganjanu kolekciju
spawn mi je odlican a posebno obozavam njegova dva crossovera sa batmanom

ti bi onda murdoche mogao napisati bio o spawnu, sto se ceka?
imam ja jedan crossover sa batmanom, protiv nekakvog kroatana (ili tak nekako, ne da mi se sad provjeravat) al je cisto sranje od crteza do price, najlosiji strip koji sam ikad citao.
Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 16/04/2006 : 16:48:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message
nabavio sam neke stripove, al kad nije sve po broju nemožeš ti to povatat šta se zbiva
sad sam nabavio crossover s Batmanom, sad ganjam s Savage Dragonom

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 16/04/2006 : 20:08:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
spawn univerzum je simbioza misticnog iskona i high-tech sadasnjosti u kojoj se vodi klasicna bitka dobra i zla., e tu sad prestaju sve slicnosti sa klasicnom podjelom uloga nego se dapace citatelju pred oci prostire rosada dobrog i zlog,crnog i bijelog ,stvarnog i nestvarnog.
likovi dozivljavaju moralne uspone i padove i to vrtoglavom brzinom ,da bi se njihovo preobracenje ipak sporo kristaliziralo.
viseslojnost ljutske prirode i surovost bozanskog cine ovaj strip nepredvidljivim i misticnim ali ga preveliki napori autora da ga rasire u svim pravcima cini jednobraznim.
bilo kako bilo spawn je savrseni antihero i jedan od rijetkih afroamerikanaca u bijelom svijetu stripa.

Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 17/04/2006 : 14:59:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

spawn univerzum je simbioza misticnog iskona i high-tech sadasnjosti u kojoj se vodi klasicna bitka dobra i zla., e tu sad prestaju sve slicnosti sa klasicnom podjelom uloga nego se dapace citatelju pred oci prostire rosada dobrog i zlog,crnog i bijelog ,stvarnog i nestvarnog.
likovi dozivljavaju moralne uspone i padove i to vrtoglavom brzinom ,da bi se njihovo preobracenje ipak sporo kristaliziralo.
viseslojnost ljutske prirode i surovost bozanskog cine ovaj strip nepredvidljivim i misticnim ali ga preveliki napori autora da ga rasire u svim pravcima cini jednobraznim.
bilo kako bilo spawn je savrseni antihero i jedan od rijetkih afroamerikanaca u bijelom svijetu stripa.

a nisu tako rijetki
da ne nabrajam sad puno, al od poznatiji: Blade, Steel, Warmachine, Falcon, novi Furry, Cyborg, Cage, B.Panther ..........

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 17/04/2006 : 15:48:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by mladen13

quote:

a nisu tako rijetki
da ne nabrajam sad puno, al od poznatiji: Blade, Steel, Warmachine, Falcon, novi Furry, Cyborg, Cage, B.Panther ..........

blade je isfuran i nikad se stvarno nije probio na europsko trziste, steel je bio sporedna uloga uz sve napore da ga probiju,novi furry je lik u tranziciji,warmashine blijeda verzija iron mana..
pravi su: storm , bijeli tigar (hektor ajala) i falcon!!
opet premalo zar ne??

Go to Top of Page

STOSIC
Senior Member

Sao Tome and Principe
1754 Posts

Member since 23/02/2006

Posted - 17/04/2006 : 16:25:44  Show Profile Show Extended Profile  Send STOSIC a Private Message
moram priznat da ste me zaintrigirali sa tim spawnom...

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7307 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 17/04/2006 : 16:31:53  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
mr murdoc, predlažen ti da napišeš koju recenziju nekog americkog superjunackog stripa, vidi se da dosta znaš i šteta da to ne napraviš.

Svih mu Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 17/04/2006 : 18:42:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by vice

mr murdoc, predlažen ti da napišeš koju recenziju nekog americkog superjunackog stripa, vidi se da dosta znaš i šteta da to ne napraviš.

hocu ,samo da se uhvati potrebnog vremena

Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 19/04/2006 : 00:31:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by vice

hocu ,samo da se uhvati potrebnog vremena

ma naceš vremena, ionako visiš na forumu (ko ti kaže)

Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 19/04/2006 : 19:48:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message

spawn je na momente stvarno genijalan strip,ali vecinu vremena ipak pliva u sivilu prosjecnosti... Po mom mišljenju problem je u McFarlaneu.Njegove ilustracije jesu vizualno stvarno prekrasne, ali je covjek potpuno nesposoban za ispricati pricu. Narativna struktura njegova crteža je u vecini slucajeva ravna jednoj velikoj nuli. Bez kruga. I onda dobiješ strip s dobrim konceptom, odlicnim likovima, solidnom pricom, ali konfuzno prikazanom

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 19/04/2006 : 20:10:40  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by Constantine33

spawn je na momente stvarno genijalan strip,ali vecinu vremena ipak pliva u sivilu prosjecnosti... Po mom mišljenju problem je u McFarlaneu.Njegove ilustracije jesu vizualno stvarno prekrasne, ali je covjek potpuno nesposoban za ispricati pricu. Narativna struktura njegova crteža je u vecini slucajeva ravna jednoj velikoj nuli. Bez kruga. I onda dobiješ strip s dobrim konceptom, odlicnim likovima, solidnom pricom, ali konfuzno prikazanom

IMAS PRAVO autori spawna peskompromisno furaju isti dir vec par godina i drze se stare fan-base sto bi se moglo pokazati fatalnim, ali vjerujem da ce se i to promjeniti

Go to Top of Page

STOSIC
Senior Member

Sao Tome and Principe
1754 Posts

Member since 23/02/2006

Posted - 19/04/2006 : 21:19:50  Show Profile Show Extended Profile  Send STOSIC a Private Message
znaci spawn ne valja???
ili ga se ipak isplati citati

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 19/04/2006 : 21:36:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by SSTOSIC5@htnet-dsl

znaci spawn ne valja???

svakaKO GA SE ISPLATI CITATI !!!

Go to Top of Page

STOSIC
Senior Member

Sao Tome and Principe
1754 Posts

Member since 23/02/2006

Posted - 19/04/2006 : 22:02:21  Show Profile Show Extended Profile  Send STOSIC a Private Message
quote:

quote:

znaci spawn ne valja???

svakaKO GA SE ISPLATI CITATI !!!

kad skupim koji dinar svakako cu si nabavit koji broj spawna,ko zna možda se ufuram u spiku
ako bushido ovo vidi,da sam se poceo zanimat za americke stripove ima svako pravo da mi nakenja--nakon šta sam onako ispljuvao americku strip industriju,kriv sam

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 19/04/2006 : 22:04:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message
quote:

znaci spawn ne valja???

Ovisi. Ja bih rekao da je prvih 10-20 brojeva stvarno genijalno, posebno jer su scenarije osim McFarlanea radili i Alan Moore, Frank Miller, Dave Sim, Neil Gaiman (zbog cega je cak kasnije nastao i spor izmedu njega i McFarlanea) i Grant Morrison, McFarlaneov crtež je odlican, vrlo efektan spoj ozbiljnog i komicnog, cartoony stila, a dosta spretno barata i eisnerijanskim elementima u vizualnoj konstrukciji stripa. Do 50-og ili 60-og broja je strip jako dobar (iako vec negdje oko 15-og broja povjerava posao i drugim crtacima), ali kasnije postane vec osrednji jer McFarlane više nit crta, nit piše scenarij, samo nadgleda tijek radnje.

Inace, ako želiš poceti citati Spawna, sada ti je možda najbolji trenutak. Spawn vec nekoliko godina nije reprintan, pa je nedavno Image izdao prvi trejd u kojem se nalazi prvih dvanaest brojeva (bez onih koje su radili Gaiman i Sim), a uskoro izlazi i drugi trejd sa iducih dvadeset brojeva.

Ne brini SSTOSIC, nisam zlopamtilo, as you can see.

Are you retarded or something? Who the hell do you think I am? I’m the goddamn Batman.

Edited by - Mr. Bushido on 19/04/2006 22:07:28
Go to Top of Page

STOSIC
Senior Member

Sao Tome and Principe
1754 Posts

Member since 23/02/2006

Posted - 19/04/2006 : 22:07:54  Show Profile Show Extended Profile  Send STOSIC a Private Message
spawn here I come!!!

Go to Top of Page

STOSIC
Senior Member

Sao Tome and Principe
1754 Posts

Member since 23/02/2006

Posted - 19/04/2006 : 22:10:24  Show Profile Show Extended Profile  Send STOSIC a Private Message
Ne brini SSTOSIC, nisam zlopamtilo, as you can see.

he,he sva sreca!!!!

Edited by - STOSIC on 19/04/2006 22:11:08
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 19/04/2006 : 22:28:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by mladen13

quote:

a nisu tako rijetki

blade je isfuran i nikad se stvarno nije probio na europsko trziste, steel je bio sporedna uloga uz sve napore da ga probiju,novi furry je lik u tranziciji,warmashine blijeda verzija iron mana..
pravi su: storm , bijeli tigar (hektor ajala) i falcon!!
opet premalo zar ne??

Ima njih još, Green Lantern (John Stewart), Bishop, Black Goliath, Mister Terrific, Jakeem Thunder, Photon, Cloak, The Blur i Nighthawk (u JMS-ovoj verziji Squadron Supremea), a tu su i novi Firestorm i Spectre.

Are you retarded or something? Who the hell do you think I am? I’m the goddamn Batman.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000