Eh a ovako je izgledao pocetak i prvih 6 brojeva. Zagreb, 25.11.2004
Renky kaze - ovaj je falican ne tribam ni gledat, dok sam ga ja uzeo nesto je krivo. Marko - nesto mi ovi hrbati...hmm...cini mi se da je 0.1 mm ulijevo ovaj jedna...hmmm Duga puska - mudro drzi usta zatvorena. Ostali - ostali cekaju vesalice...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Super vijest... za koliko bi se to vremena trebalo pojaviti u prodaji (ako sve bude po planu)? I onako, usput, u kojoj fazi je MV?
Ocekujemo Kena takodje za Mafest. MV a radi se na njemu, prevedeno je nekoliko brojeva, jedna naslovnica je godtova ostale u izradi, dakle radi se to je sve sto mozemo reci sada.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Super vijest... za koliko bi se to vremena trebalo pojaviti u prodaji (ako sve bude po planu)? I onako, usput, u kojoj fazi je MV?
Ocekujemo Kena takodje za Mafest. MV a radi se na njemu, prevedeno je nekoliko brojeva, jedna naslovnica je godtova ostale u izradi, dakle radi se to je sve sto mozemo reci sada.
Hvala na odgovoru, trebat ce novaca za sve to, ali neka... samo naprijed!
Bože, to je bilo prije godinu i po, a cini se tako daleko... Da, vec smo na broju 24, i meni se to nekako cini nestvarno. No, moram se brzo probuditi, jer vec treba poceti prevoditi novih 6:) Ali kad malo bolje pogledam, izdati 30 brojeva u dvije godine (sto ce se desiti na ovogodisnjem CRS-u) je zaista veliki pothvat.
Ko juce da je bila najava prvih brojeva,vrijeme leti ko ludo. Dobra mi slika,dva covjeka proucavaju Kena sto je i normalno dok Markos pokusava pomoci konobarici da nadje hemijsku sto je ispala ispod stola.