forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 KEN PARKER 19 - 24
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 15/01/2007 : 18:51:54  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
Od ovih 6 najbolja mi je epizoda "Suvisan".
Inace "Kraljica Missourija" mi je jedna od najgorih epizoda Kena Parkera, "Montana" joj je skoro uz bok.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29448 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/01/2007 : 19:56:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
I meni je Kraljica Missourija bila losa kad sam je prvi put procitao, ali nekako mi je, radeci na njoj, bila prirasla srcu, puno vise nego npr. Montana. Ima taj crtež i svojih dobrih strana.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Vorador
Senior Member

Croatia
1584 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 15/01/2007 : 20:24:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Vorador's Homepage  Send Vorador a Private Message
Kraljica Missourija mi je bila toliko "dobra" da se više ni ne sjecam o cemu se radi. Tome je pridonio ponajviše crtež koji mi se nije svidao pa sam strip procitao ,onako, bez volje. Montana mi je bila zanimljiva jedino je crtež bio nekako sterilan; monoton.
Go to Top of Page

Vorador
Senior Member

Croatia
1584 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 15/01/2007 : 20:29:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Vorador's Homepage  Send Vorador a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

Od Nove pa ovamo družio sam se skoro iskljucivo samo se Kenom jer sam bio malo u zaostatku pa evo kratkog komentara:

19.Suvišan - jedan od klasika.Scena kad stari pukovnik odlazi na zadnji zadatak i kleci na grobu svoje žene su fantasticne.
20.Oružje i prijevara - stari problem kad crta Trevisan;ne razlikujem likove i teško pratim radnju.Lošnjikavo.
21.Božji sud - vidi se da je Berardi dobar i za krimice(Julija).Obrat na kraju me totalno iznenadio.Dobra.
22.Chattanooga - jedna od solidnih.Ne volim baš previše Alessandrinija na Kenu.
23.Kraljica misourija - jasno mi je zašto ju je LMS preskocio;-)).Prosjecna prica ali skandalozan crtež.Što bi Berardiju da je crtanje KP povjerio ovom amateru?
24.Montana - dojam vec videnog.Ken pomaže udovici oko imanja,ništa posebno,dojam vec videnog.Hocu bolje kad je Ken u pitanju.;-)

Bond.James Bond.

Meni su svi odlicni osim Kraljice Missourija. To što si napisao za Trevisana je i meni predstavljalo problem kad sam 1. puta naletio na njegov crtež ( Uzavreli grad, cini mi se) ali sam se navikao i super mi je. Alessandrini mi je bio loš jedino u Krvavim zvjezdama a kasnije se znatno popravio. Npr. Slucaj Olivera Pricea mi je bio izvrsno nacran; baš sam uživao citajuci.

Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4657 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 16/01/2007 : 05:11:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
Vidim, konacno smo krenuli sa razgovorima o Kenu :) Super, rec-dve za pocetak, pa mozda izgradimo i o njemu neku teoriju :)
Da vidim ocemu pricamo ovde, a-ha:
Suvisan je definitivno klasik,a u istom pravcu se krece i oruzje i prevara
Bozji sud i preostale price su osrednjeg kvaliteta, ali to kod Kena znaci da je zabava zagarantovana, Berardi me jednostavno fascinira sa svojim likovima, ili dijalozima, neki njegovi dijalozi su tako neocekivani u wetstern miljeu, a ipak tako realni i logicni, upotrebljivi bas kao i u svakom drugom.

Moram da priznam da sam postao opasno zavisan od Kena, sa takvim zarom ne prilazim drugim stripovima u zadnje vreme.

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6244 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 16/01/2007 : 10:41:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
quote:
Originally posted by Vorador

To što si napisao za Trevisana je i meni predstavljalo problem kad sam 1. puta naletio na njegov crtež ( Uzavreli grad, cini mi se) ali sam se navikao i super mi je. Alessandrini mi je bio loš jedino u Krvavim zvjezdama a kasnije se znatno popravio. Npr. Slucaj Olivera Pricea mi je bio izvrsno nacran; baš sam uživao citajuci.

Puno ljudi voli Trevisana ali meni nikako ne odgovara.Eto i u Uzavreli grad,ono kad pljackaju - pojma nemam tko je tko(plus je noc) i to mi strašno smeta jer ne mogu pratiti radnju.A za Alessandrinija i Oliver Pricea,to se slažem,dobro je to nacrtao ali generalno gledano mislim da on ne paše baš za KP.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47329 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/01/2007 : 19:18:34  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
meni je svih 6 odlicno.ajmo rec Božji sud da je najbolja od njih.

inner fear your worst enemy
ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!!
Go to Top of Page

DannyTrejo
Junior Member

344 Posts

Member since 20/09/2006

Posted - 16/01/2007 : 19:36:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DannyTrejo a Private Message
Meni je osobno Maraffa puno bolji od Trevisana.

Poštenim putem ici bit' ce teško znaj
Al' samo ceš tako stici gdje je vjecni sjaj
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 17/01/2007 : 19:43:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by Vorador
To što si napisao za Trevisana je i meni predstavljalo problem kad sam 1. puta naletio na njegov crtež ( Uzavreli grad, cini mi se) ali sam se navikao

Isti slucaj i kod mene.
Kad se samo sjetim kad sam citao tu epizodu, ako se dobro sjecam bilo je to daleke 1981., putovao sam vlakom (tog dana sam na kioscima vidio da je izasla ta epizoda), jedan putnik je u kupeu ostavio taj strip pa sam ga "prisvojio".

Edited by - dsormaz1 on 17/01/2007 19:47:08
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000