forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 DD - Konjanici vremena - SC
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 21/04/2006 : 17:23:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Neka je izasao. Vjerovatno su uvjetovani da moraju to tako raditi.
No apsolutno postivam njihovu odluku i mislim da je posve ispravna.
To sto je izaslo u HR nije izaslo u Srbiji a to je drugo trziste i drugi jezik, svidjalo
se to nekome ili ne. To sto cemo mi kolekcionari kupovati neke stvari na oba jezika ne pobija ovu cinjenicu.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 21/04/2006 : 17:39:32  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

To sto je izaslo u HR nije izaslo u Srbiji a to je drugo trziste i drugi jezik, svidjalo
se to nekome ili ne. To sto cemo mi kolekcionari kupovati neke stvari na oba jezika ne pobija ovu cinjenicu.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne

A sve to ne opravdava da ti ne odgovaraš na poruke

Oh, I'm sorry. Did that break your concentration? I didn't mean to do that. Please, continue. I believe you were saying something about "best intentions."
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
16994 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 21/04/2006 : 21:03:59  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
quote:

Pa to je obajvio i Horus u Srbiji i ta izdanja su bila lako dostupna svima.
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 21/04/2006 : 21:14:12  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Horus nema veze sa ovime. A ni SD.
Da su se ljudi iz SCa pitali, islo bi od #201.

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

priki
Junior Member

Wallis and Futuna Islands
424 Posts

Member since 08/02/2005

Posted - 21/04/2006 : 23:34:04  Show Profile Show Extended Profile  Send priki a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

Horus nema veze sa ovime. A ni SD.
Da su se ljudi iz SCa pitali, islo bi od #201.

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.

Pa ko se onda pitao? Mislim jel ih neko prisilio, sto su ga izdali onda

Oh! My god! It's full of stars.
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 22/04/2006 : 00:19:35  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
SBE.

Go to Top of Page

chemako
Average Member

Croatia
758 Posts

Member since 22/02/2004

Posted - 22/04/2006 : 07:32:40  Show Profile Show Extended Profile  Send chemako a Private Message
quote:

Veliko tržište i jedno i drugo.
Go to Top of Page

Lex
New Member

Serbia
194 Posts

Member since 12/09/2004

Posted - 22/04/2006 : 07:57:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Lex a Private Message
Za Srbiju i nije toliki problem to shto izdaju ono shto je izdala SD, vetj shto je Konjanike i sledetja 3-4 broja izdao i Horus. Ako preguraju te brojeve, (a nadam se da hotje) mislim da nakon toga u Srbiji, pa chak i u Hrvatskoj mogu da nakupe dovoljno onih koji nemaju SD izdanja da normalno nastave izdavanje.

Na gubitku su samo oni koji imaju sve i chekaju ili da stignemo Italiju, ili da se pregura ova serija katastrofalnih brojeva Dilana, i dodje do nechega shto je chitljivo.

Kick You Down Like Gravity!
Go to Top of Page

zeraprinc
Average Member

Serbia
977 Posts

Member since 03/02/2004

Posted - 22/04/2006 : 15:13:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit zeraprinc's Homepage  Send zeraprinc a Private Message
Lex, apsolutno se slazem sa tobom. Nema se shta dodati.

Ne mozesh leteti sa orlovima, ako sve svoje vreme provodish sa curkama!
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000