Author |
Topic |
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 21/04/2006 : 17:23:30
|
Neka je izasao. Vjerovatno su uvjetovani da moraju to tako raditi. No apsolutno postivam njihovu odluku i mislim da je posve ispravna. To sto je izaslo u HR nije izaslo u Srbiji a to je drugo trziste i drugi jezik, svidjalo se to nekome ili ne. To sto cemo mi kolekcionari kupovati neke stvari na oba jezika ne pobija ovu cinjenicu.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 21/04/2006 : 17:39:32
|
quote: Originally posted by Dado
Neka je izasao. Vjerovatno su uvjetovani da moraju to tako raditi. No apsolutno postivam njihovu odluku i mislim da je posve ispravna. To sto je izaslo u HR nije izaslo u Srbiji a to je drugo trziste i drugi jezik, svidjalo se to nekome ili ne. To sto cemo mi kolekcionari kupovati neke stvari na oba jezika ne pobija ovu cinjenicu.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
A sve to ne opravdava da ti ne odgovaraš na poruke
Oh, I'm sorry. Did that break your concentration? I didn't mean to do that. Please, continue. I believe you were saying something about "best intentions."
|
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
16994 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 21/04/2006 : 21:03:59
|
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Pa to je obajvio i Horus u Srbiji i ta izdanja su bila lako dostupna svima. |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 21/04/2006 : 21:14:12
|
Horus nema veze sa ovime. A ni SD. Da su se ljudi iz SCa pitali, islo bi od #201.
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
priki
Junior Member
Wallis and Futuna Islands
424 Posts
Member since 08/02/2005 |
Posted - 21/04/2006 : 23:34:04
|
quote: Originally posted by prozirna senka
Horus nema veze sa ovime. A ni SD. Da su se ljudi iz SCa pitali, islo bi od #201.
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Pa ko se onda pitao? Mislim jel ih neko prisilio, sto su ga izdali onda
Oh! My god! It's full of stars. |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 22/04/2006 : 00:19:35
|
SBE.
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
chemako
Average Member
Croatia
758 Posts
Member since 22/02/2004 |
Posted - 22/04/2006 : 07:32:40
|
Veliko tržište i jedno i drugo. |
|
|
Lex
New Member
Serbia
194 Posts
Member since 12/09/2004 |
Posted - 22/04/2006 : 07:57:04
|
Za Srbiju i nije toliki problem to shto izdaju ono shto je izdala SD, vetj shto je Konjanike i sledetja 3-4 broja izdao i Horus. Ako preguraju te brojeve, (a nadam se da hotje) mislim da nakon toga u Srbiji, pa chak i u Hrvatskoj mogu da nakupe dovoljno onih koji nemaju SD izdanja da normalno nastave izdavanje.
Na gubitku su samo oni koji imaju sve i chekaju ili da stignemo Italiju, ili da se pregura ova serija katastrofalnih brojeva Dilana, i dodje do nechega shto je chitljivo.
Kick You Down Like Gravity! |
|
|
zeraprinc
Average Member
Serbia
977 Posts
Member since 03/02/2004 |
Posted - 22/04/2006 : 15:13:48
|
Lex, apsolutno se slazem sa tobom. Nema se shta dodati.
Ne mozesh leteti sa orlovima, ako sve svoje vreme provodish sa curkama! |
|
|
Topic |
|