forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Albumi za slicice
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

nebody
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
598 Posts

Member since 04/01/2005

Posted - 21/04/2006 : 23:29:41  Show Profile Show Extended Profile  Send nebody a Private Message
Stvarno ne znam kako da pocnem ovu temu. Podsetili su me na nju sadasnji likovi koji skupljaju slicice fudbalskog prvenstva. Kad su bili aktuelni (pricam o Zagorovom i Alan Fordovom albumu) ja sam imao 11-12 godina (1986-1987). Tad sam ih skupljao ali ih nisam popunio. Igrom slucaja sacuvao sam duplikate, tako da ako je neko u slicnoj situaciji kao i ja a voljan je da dopuni ova dva albuma, mogu da okacim brojeve koji mi fale i koje duplikate imam.
Ko zna sta cete sad da komenarisete ;)
Ja sam stvarno ozbiljan.

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 21/04/2006 : 23:34:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
ja sam prije 4 godine, ovdje na forumu, našao tu jednu, zadnju slicicu koja mi je falila u zagorovom albumu - ljudi-šišmiši
ostao mi taj album iz djetinjstva, bez te jedne slicice, i našao se covjek koji je to imao i poslao mi. gratis. vec sam i zaboravio koji mu je nik, nema ga tu više, cini mi se. veliki sakupljac slicica, mislim, cini mi se da ima gomile albuma. mislim da je iz rijeke. evo, dobar covjek, poslao mi slicicu nakon valjda 20 godina i ja popunio album. kultno.

Tako je govorio Zagortustra.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 21/04/2006 : 23:39:10  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
skuplanje slicica je indikativni smjer regresije u kameno doba..jebemti

the chase is better than the catch
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 21/04/2006 : 23:41:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
a tek skupljanje stripova
i to po brojevima :-)

Go to Top of Page

dugapuška
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
429 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 21/04/2006 : 23:41:22  Show Profile Show Extended Profile  Send dugapuška a Private Message
quote:
Originally posted by nebody

Stvarno ne znam kako da pocnem ovu temu. Podsetili su me na nju sadasnji likovi koji skupljaju slicice fudbalskog prvenstva. Kad su bili aktuelni (pricam o Zagorovom i Alan Fordovom albumu) ja sam imao 11-12 godina (1986-1987). Tad sam ih skupljao ali ih nisam popunio. Igrom slucaja sacuvao sam duplikate, tako da ako je neko u slicnoj situaciji kao i ja a voljan je da dopuni ova dva albuma, mogu da okacim brojeve koji mi fale i koje duplikate imam.
Ko zna sta cete sad da komenarisete ;)
Ja sam stvarno ozbiljan.

i ostali su ozbiljni, ovdje
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=21735
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 21/04/2006 : 23:45:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

a tek skupljanje stripova
i to po brojevima :-)

to je vec okutni oblik reirkanacije sakuplaca kamenog doba, tj predaka pedera ,real men su bili lovci ..zmaja mu

the chase is better than the catch
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 22/04/2006 : 01:01:16  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
quote:

ja sam prije 4 godine, ovdje na forumu, našao tu jednu, zadnju slicicu koja mi je falila u zagorovom albumu - ljudi-šišmiši
ostao mi taj album iz djetinjstva, bez te jedne slicice, i našao se covjek koji je to imao i poslao mi. gratis. vec sam i zaboravio koji mu je nik, nema ga tu više, cini mi se. veliki sakupljac slicica, mislim, cini mi se da ima gomile albuma. mislim da je iz rijeke. evo, dobar covjek, poslao mi slicicu nakon valjda 20 godina i ja popunio album. kultno.

nocni cuk?

"You see something you want then go for it (go for it)
don't think twice go for it (go for it)
don't leave this earth with nothing to show for it"
Go to Top of Page

Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts

Member since 11/12/2002

Posted - 22/04/2006 : 08:43:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Guffy's Homepage  Send Guffy a Private Message
quote:
Originally posted by seinfeld

quote:

nocni cuk?

mislim da se ne radi o njemu

mislim da se momak zove Alen

a nick mu je bio
Asmojver

Samo nas 5 miliona ima srecu da zive u RH,ostali nemaju tu srecu ...... Ali imaju sve ostalo!!!
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 22/04/2006 : 11:28:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
je
to je taj
asmojver

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 22/04/2006 : 11:50:56  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Imam taj zagorov album skeniran, markos je to skenirao cini mi se pa ako hoces mogu da ga postavim na net...

Go to Top of Page

nebody
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
598 Posts

Member since 04/01/2005

Posted - 22/04/2006 : 12:38:22  Show Profile Show Extended Profile  Send nebody a Private Message
Lose je skeniran taj album, imam ga i ja. Da ga ja popunim pa cu lepo da ga skeniram ;)
Go to Top of Page

fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts

Member since 13/07/2002

Posted - 22/04/2006 : 15:23:23  Show Profile Show Extended Profile  Send fumettisti an ICQ Message  Send fumettisti a Private Message
Aha!!A ima li tko(vec bog zna po koji put to pitam)prazan ili pun album(opet svejedno)o Kapetanu Mikiju?Ne placam masno ali se sve moze dogovoriti.
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 22/04/2006 : 16:33:15  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by fumettisti

Aha!!A ima li tko(vec bog zna po koji put to pitam)prazan ili pun album(opet svejedno)o Kapetanu Mikiju?Ne placam masno ali se sve moze dogovoriti.

prodaje se jedan na aukcijama....
a nije vrag da ga i tvoj prijatelj Dveribed nema:) nema što taj nema. svaka mu cast

deco klonite se kladionica,pogotovo ako ste igrac Hajduka :)
U-20 (Mirop kup) SLO:CRO 4:0!!!!
Go to Top of Page

dugapuška
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
429 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 22/04/2006 : 16:42:56  Show Profile Show Extended Profile  Send dugapuška a Private Message
quote:
Originally posted by fumettisti

imam ja nekakav, od 300 slicica popunjeno oko 80
javi se da se dogovorimo
Go to Top of Page

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3515 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 23/04/2006 : 19:41:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message
Imam ja jedan napola popunjen. 'Ajde javite ako vam fali bas jedna jedina slicica.

Meni treba album "West" ako neko ima, barem skeniran. E to je bilo ludilo!
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 23/04/2006 : 22:19:59  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message
bas bih volio da ponovo to pocne izlazit! tipa af, zagor i sl
bila bi to furka skupljat!

...
Jedna si jedina moja domovina
Jedna si jedina Bosna i Hercegovina
...
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page