forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Amazon problemi
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 27/04/2006 : 13:03:03  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
Po meni se Delivery Estimate nanosi na zemlju primanja paketa.

Juce sam javio da nije stiglo u roku. I sta se desilo? 30$ koliko snosi postarina imam u dobrom kod sledeceg shoppinga.

Mislim da je krajnje vrijeme primanja na znanje cuvene poslovice "kupac je kralj".

Jack the Black.
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 27/04/2006 : 13:09:45  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
pre godinu ili dve citao samo nešto o otvaranje slovenske veje amzaona...za sada ništa od toga, barem ne cuje se ništa više.

ali posle MTV Adria verovatno ce i to jednom osvaniti, možda za tržište ex-ju...

balkanski Amazon----BALKAZON :))

deco klonite se kladionica,pogotovo ako ste igrac Hajduka :)
U-20 (Mirop kup) SLO:CRO 4:0!!!!
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2359 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 27/04/2006 : 14:23:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message
i ja sam razmisljao o tome pre neki dan.To bi bilo super,postarian bi bila mala ,a i cene bi verovatno trebale biti za nas standard.
Ipak se radi o preko 24 miliona potencijalnih kupaca(sto i nije malo).Ali po meni centar bi trebao biti u Beogradu ili Zagrebu.

"No vox populis,vox revolucionaris"-Che Guevara
Go to Top of Page

tom1979
Junior Member

Croatia
348 Posts

Member since 04/02/2005

Posted - 28/04/2006 : 12:01:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tom1979 a Private Message
A MTV Adria se navodno ukida...

Koliko od tih 24 milijuna zna koristiti internet? Nisam bas siguran da slicni pokusaji (www.superknjizara.hr i www.tisak.hr) idu dobro...
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 28/04/2006 : 12:36:28  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by tom1979

Koliko od tih 24 milijuna zna koristiti internet? Nisam bas siguran da slicni pokusaji (www.superknjizara.hr i www.tisak.hr) idu dobro...

sve gdje ima prste Jurij Šolmajer se ukida... prije ili kasnije. Samo me cudi kako tip još nije u zatvoru, a kljuc bacen u jadransko more...

deco klonite se kladionica,pogotovo ako ste igrac Hajduka :)
U-20 (Mirop kup) SLO:CRO 4:0!!!!
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2359 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 28/04/2006 : 13:33:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message
quote:
Originally posted by tom1979

znaci zato kod mene na kabelsku zamjenili su je sa njemackom MTV,e lepo bogami nisu ni prvi rodjendan proslavili a vec .
p.s od tih 24 miliona vecina zna koristiti internet,a i mogu kupovati preko interneta(pogotovo u Slo. i Hrv.).A sta bi se desilo kad se tu prikjice i Grcka,Bugarska,Rumunija,Madzarska,Ukraina,e to je vec ogroman pazar preko 100 miliona.
ja mislim da bi balkanski amazon uspio

Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 06/05/2006 : 21:37:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
Eto decki ovako. Posto jos dosad nisam dobio paketa, ocito je da se izgubio i isto tako je ocito da sam imao pravo.

Amazon mi tako salje novi paket i to bez shipping&handling charges. Ko jim je kriv. Ako bi dobio u roku pre mjesec dana platio bi sve.

No ipak sve pohvale Amazonu. Jeste da cu sad dobiti paket mjesec dana kasnije nego sam ocekivao, ali zato za tretjinu nizju cijenu.

Jack the Black.
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2359 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 07/05/2006 : 12:58:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message
moj je stigao sa nekoliko dana zakasnjenjem
amazon je zakon

Go to Top of Page

Vega
stripovi.com suradnik

Croatia
1134 Posts

Member since 11/06/2004

Posted - 07/05/2006 : 14:18:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Vega a Private Message
super je amazon, ako nije njemacki!
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2359 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 07/05/2006 : 14:36:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message
quote:
Originally posted by Vega

super je amazon, ako nije njemacki!

tako je

Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 08/05/2006 : 20:20:58  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
Neverovatno. Danas sam dobio onaj listic, da je stigao neki paket iz Njemacke. Posto sad cijeli dan radim, tek cu sutra moci podici. No, zapravo ne moze biti drugo nego onaj moj "davno" izgubljeni paket.

Izgleda da je Jgoran ipak imao pravo. Dajkle Jgorane5, moje isprike. Ocito stvarno treba imati strpljenja.

Vidjecu sutra, pa javim :).

Jack the Black.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000