Author |
Topic  |
Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts
Member since 11/12/2002 |
Posted - 22/04/2006 : 21:38:19
|
quote: Originally posted by mike
Maxi Texa ima u Slo vec 10 dana :). Ali ne uzrujavajte se, imam ga ja vec 20 dana, pa mi se uopce ne cita. Letteri aaarghh uzas . Da dodam, Tex je zapad po holivudsko :).
Jack the Black.
ma nemrem belivet vec i remitendu u SLO prodaju a još ga nisu pustili na HR kioske ima taj ludens para i smisla za posao 
Samo nas 5 miliona ima srecu da zive u RH,ostali nemaju tu srecu ...... Ali imaju sve ostalo!!!
|
 |
|
mike
Senior Member

Slovenia
2868 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 22/04/2006 : 21:59:35
|
Nije to remitenda brate. Nathan je recimo dosao istovremeno na nase i vase kioske.
Ali u trokurac (to je Markosova recenica, koju sam upamtio:) sa tim Bonellijem! Ovako ruku na srce, sve su to price za decu, koje nemaju veze sa stvarnoscu. Ovdje su samo da nas entertejnaju. Pogledajte Zagora, Texa, Dampyra, Dylana i ostale. Sve je to kurac na trecu. Masta radi, ali stvarnost ti je odmakla za hiljade godina. Dakle to je zabava, neistinito, nerealno, holivudsko. Ko neki jebneni blockbuster u Americi. Glupost koja privlaci ljude! I ima najbolju posjetu, u nasem slucaju kupovinu.
Sta se najbolje prodaje? Najvece idotarije tipa Chico Specijal, Blek, Mark i pizdetine tog kalibra. Mali Rendzer i Tex Extra, koji sa svojom gluposcu zagadjuje Divlji Zapad. Jel to to? Fuck, nije. Olos od olosa. Govno od govna. Ali se najbolje prodaje. Jer ljudi trpe. I trebaju jim pravljice, treba jima masta da ubezu od stvarnosti, koja se zove realnost. I treba da je jeftino. Inace vrte nosove i praznu dupetine te seru kako je sve skupo. Hajde u kurac. Bodi bolji u skoli pa ces moci stosta nabavit.
Jack the Black. |
 |
|
Genij
New Member

Slovenia
195 Posts
Member since 31/08/2004 |
Posted - 22/04/2006 : 22:55:19
|
MA cudi me što ti oupšte citaš stripove?Pa naravno da je u stripovima mašta,a šta bi ti htio?Ako ti se ne svidjaju stripovi i tražiš nešto realno onda kupi neku Enciklopediju umjesto stripova.Ja ne bežim od stvarnosti kako ti kažeš,pošto mi život nije baš lak u toj pof... Sloveniji ni ne mogu da biježim od stvarnosti iako bi htio ali ne mogu pošto me deru sa svih strana i nabacuju mi neke davke,nekakav porez,kazne neke prometne,neke tužbe,omejuju mi prava,svako hoce da me jebe i hvala bogu da mogu da se bacim an kavc,procitam neki strip i bar za sat vremena ne mislim na poteškoce koje me cekaju.Bolje to nego da uradim kao 80 posto svih slovenaca i napijem se |
 |
|
mpavin
Advanced Member

Niue
7891 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 22/04/2006 : 23:06:31
|
mudro receno. tko ne voli stripove nek ih ne kupuje, a ne poslije svašta seru o stripovima. normalno da je radnja stripa izmišljena i neistinita i služi za zabavu
"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
|
 |
|
Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts
Member since 11/12/2002 |
Posted - 22/04/2006 : 23:09:38
|
quote: Originally posted by mpavin
mudro receno. tko ne voli stripove nek ih ne kupuje, a ne poslije svašta seru o stripovima. normalno da je radnja stripa izmišljena i neistinita i služi za zabavu
"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
ma nije on to mislio tako ali evo ja stvarno ne mogu citati ni nathana ni lazara ali samo neke epizode
pogotovo ove novije meni je to ocaj a opet ima epizoda koje su mi super nekad sam ko klinac obožavao dilana sad ga ne mogu ni otvoriti
tako ti je to
Samo nas 5 miliona ima srecu da zive u RH,ostali nemaju tu srecu ...... Ali imaju sve ostalo!!!
|
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7338 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 22/04/2006 : 23:09:51
|
Opremija san sve sa kioska(osim AF Klasik, njega san ostavija ka šecer na kraju da ga uzmen u Splitu:) pa san sad miran. Maxi Tex je sramota distribucije, nema se više tu šta rec, užas i gotovo, kico, preporucan ti da ipak naruciš jer ceš se izgleda nacekat iako bi bilo stvarno krajnje vrime da izade. Evo me sad doma i muka mi dode kad promislin da mi je u ponediljak škola a još nisan Dunda Maroja procita.
Svih mu Darkwoodskih bubnjeva! |
Edited by - vice on 22/04/2006 23:10:17 |
 |
|
sonor
stripovi.com suradnik

.jpg)
Vatican City
3932 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 22/04/2006 : 23:10:49
|
Nije to remitenda brate. Nathan je recimo dosao istovremeno na nase i vase kioske.
Ali u trokurac (to je Markosova recenica, koju sam upamtio:) sa tim Bonellijem! Ovako ruku na srce, sve su to price za decu, koje nemaju veze sa stvarnoscu. Ovdje su samo da nas entertejnaju. Pogledajte Zagora, Texa, Dampyra, Dylana i ostale. Sve je to kurac na trecu. Masta radi, ali stvarnost ti je odmakla za hiljade godina. Dakle to je zabava, neistinito, nerealno, holivudsko. Ko neki jebneni blockbuster u Americi. Glupost koja privlaci ljude! I ima najbolju posjetu, u nasem slucaju kupovinu.
Sta se najbolje prodaje? Najvece idotarije tipa Chico Specijal, Blek, Mark i pizdetine tog kalibra. Mali Rendzer i Tex Extra, koji sa svojom gluposcu zagadjuje Divlji Zapad. Jel to to? Fuck, nije. Olos od olosa. Govno od govna. Ali se najbolje prodaje. Jer ljudi trpe. I trebaju jim pravljice, treba jima masta da ubezu od stvarnosti, koja se zove realnost. I treba da je jeftino. Inace vrte nosove i praznu dupetine te seru kako je sve skupo. Hajde u kurac. Bodi bolji u skoli pa ces moci stosta nabavit.
Jack the Black.
vidin ja da neko nije davno ševija! ccc...
Is it me or is it shadows that are dancing on the walls?! |
 |
|
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
Posted - 23/04/2006 : 00:41:46
|
Pa bas i nije:). E sad se sjetih. Jednom napisao da je Steve Dillon najbolji crtac:)))))))). Ah gde su ta vremena...
Jack the Black.
Meni tandem Ennis & Dillon totalno pase. Bas sam procitao Punishera vol 3 i vol 4. 
C R O A T O A |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 23/04/2006 : 12:15:42
|
mike puno ti toga brkaš iako naslucuješ neke valjane stvari dakle, prvi i osnovno - stripovi i jesu samo za zabavu. tome služe. ti bi kao htio vjecne istine u stripovima, dubine? oplemenit si dušu? pa to je bijedno! ajde reci mi koje ti to stripove onda smatraš da imaju veze sa stvarnošcu? i kakvom stvarnošcu? cijom? tvojom? svi ovi stripovi koje ti cijeniš, tipa bilal, grunge genetika, strašan vic i slicno - sve je to obicno smece za mene. upakirane stupidnosti, koje još pretendiraju da govore nešto pametno - kako su jadni. i dosadni nadasve. ja takve price ne želim, covjece ja želim bonelli - meni je on zabavan klasicne pravolinijske avanture. i znaš kaj, to mi je više stvarnost nego priglupi sin city, ta biblija zla! sve ti to ima veze sa vlastitim sustavom vrijednosti itd
idemo dalje može, neki bježe u stripove od stvarnosti, jebade i svakojakih problema drugi u razne druge stvari a svi su upecani u gluposti i sranje, neki više, neki manje ti si ocito više - jer kupuješ puno tih stripova ne možeš doci do ovog stripovi (s te strane gledano) su bezveze. ništa vrijedno u životu. e vidiš, kad to skužiš, onda ce ti biti bistrije zašto stripovi trebaju biti jeftini - zato, jer ne vrijede puno! jeftina zabava. nema u njima ništa plemenito (ni u kojim) to, što si prihvatio sustav, aparate društva koji su ti isprali mozak i oblikovali te u prihvacenog, cestitog i uzornog gradanina je razlog tvoje ne-sumnje u zasluženost visoke cijene koja se još zove - skupo. e, nije to baš tako, dobri-u-školi mike, koji si može sve kupiti.
Tako je govorio Zagortustra. |
 |
|
mike
Senior Member

Slovenia
2868 Posts
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 23/04/2006 : 12:57:41
|
ok je tex ohol i zna biti iritantan, ali u službi zakona - pa ti bi njega i trebao cijeniti, on je na tvojoj strani:)
Tako je govorio Zagortustra. |
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 23/04/2006 : 19:39:19
|
Ja sam ocito obolio. Treba mi neka sok-terapija. Texa zapravo volim :).
Jack the Black.
stinky ce ti dati sokic sto mu ostane od kompotica od breskvica.....
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
 |
|
mike
Senior Member

Slovenia
2868 Posts
Posted - 25/04/2006 : 10:51:39
|
Da, malo sam poremecen :). Juce sam recimo sa velikim zadovoljstvom kupio Mr.No specijal. A bogami jedvam cekam na poslednji Chicov.
U slucaju ponovnog ludila odmah se narucujem u Zagortustrinu ordinaciju :).
Jack the Black. |
 |
|
Topic  |
|
|
|