Author |
Topic |
deadrkp
Starting Member
4 Posts
Member since 25/04/2006 |
Posted - 25/04/2006 : 12:43:40
|
jel mi moze netko reci, koliko cesto su se i da li su se uopce pojavljivale paranormlane stvari i pojave u zagoru? npr putovanje kroz vrijeme, zli doktori/profesori/carobnjaci protiv zagora itd....
i ako su se pojavljivale neke, mozete mi reci koje su to bile. hvala i sorry ako je pitanje jako glupo :)
|
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 25/04/2006 : 12:47:45
|
quote: Originally posted by deadrkp
jel mi moze netko reci, koliko cesto su se i da li su se uopce pojavljivale paranormlane stvari i pojave u zagoru? npr putovanje kroz vrijeme, zli doktori/profesori/carobnjaci protiv zagora itd....
i ako su se pojavljivale neke, mozete mi reci koje su to bile. hvala i sorry ako je pitanje jako glupo :)
na na tome i dijelom pociva zagorova radnja....sad nabrajat gdje je sve toga bilo....teško
"...I only dream in black and white..." |
|
|
fumettisti
Senior Member
Croatia
2265 Posts
Member since 13/07/2002 |
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 25/04/2006 : 12:50:54
|
Zagor je i zamišljen kao vrsta stripa koji bi bio mješavina svega i svacega.Westerna,horrora,trilera,krimi price. A najbolje ti je otic na popise pa pregledat naslovnice;naici ceš na milijun tajni ovoga i onoga,vanzemaljaca,vampira i vukodlaka,zombija i Hellingena. |
|
|
Solid Snake
Senior Member
Djibouti
2359 Posts
Member since 30/12/2003 |
Posted - 25/04/2006 : 13:13:34
|
sorry nista od toga
"No vox populis,vox revolucionaris"-Che Guevara |
|
|
deadrkp
Starting Member
4 Posts
Posted - 25/04/2006 : 13:20:56
|
i mislio sam da je bilo dosta fikcije, ali ipak trazim jednu odredjenu pojavu, koja bas nije uobicajena. mislio sam da sam to vidio u zagoru nekom, al izgleda da nije.
jel mozda u kojem broju on putuje kroz vrijeme? npr. da se bori sa nacistima? naravno ne kod nas, sumnjam da bi bio dio 6. slavonskog udarnog korpusa :) ili npr. komesar 6. licke divizije.
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 25/04/2006 : 13:25:32
|
Ne putuje kroz vrijeme, vec kroz razlicite dimenzije i kroz prostor, svemir naprimjer. Doduše, bio je vec i u zemlji gdje koju je vrijeme zaboravilo, al to je vec druga prica... Ako tražiš putovanja kroz vrijeme, susrete sa nacistima, to ceš komotno naci kod Martina ili Nathana u mnogo navrata... Kud baš Zagor?
Sumnjam baš da bi se Zagor borio sa nacistima, to je buducnost kroz par stoljeca.
Wealth beyond measure, outlander... |
Edited by - DeeCay on 25/04/2006 13:27:29 |
|
|
deadrkp
Starting Member
4 Posts
Posted - 25/04/2006 : 13:49:53
|
cito sam dosta zagora, ali nesto sam valjda pobrkao. znam da je bilo nekih putovanja kroz diemnzije i prostor. ma mislio sam da je u jednoj epizodi otisao u neku drugu dimenziju di su nacisti na divovskim paucima.... ocito sam bio u krivu. a jebiga. jel bilo to u nekom stripu? |
|
|
Watashi
Senior Member
Croatia
1382 Posts
Member since 11/11/2004 |
Posted - 25/04/2006 : 14:32:11
|
Odma se sjetim predzadnjeg c.r.sh.-a kad sam gledo zagor izlozbu po studenckom centru i tam vidis kak zagor tuce kauboja, zagor tuce indijanca, zagor tuce ajkulu, ono, standardne pojave u zagorovom zivotu... Kasnije navecer smo otisli iza centra pripalit maricu i vidli svjetlo u zasebnoj zgradi. I onako upusheni otisli vidit kaj to je ("uuu, svjetlooo") a unutra svira neka totalno junacka muzika i stoji izlozba di zagor tuce aliena, zagor tuce divofsku hobotnicu, zagor susrece kombinaciju patke i klokana... To je bilo zakon :D
-- "Podajgle ih daj. PUTELJCI! Kae, kikichi, dosli ste da vas naucim kak se raste?" --Barbarin blaz |
|
|
deadrkp
Starting Member
4 Posts
Posted - 25/04/2006 : 15:52:57
|
pa i meni su takve stvari isle po glavi sinoc od marushe, al nisam bio siguran jel to plod opijenog stanja ili sam stvarno vidio. i tako kazes, zagor tuce divovsku hobotnicu? :) a nisu nigdje bili nacisti na divovskim paucima?
|
Edited by - deadrkp on 25/04/2006 15:55:06 |
|
|
Za-gor-te-nay
Starting Member
10 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 25/04/2006 : 15:58:46
|
cito sam dosta zagora, ali nesto sam valjda pobrkao. znam da je bilo nekih putovanja kroz diemnzije i prostor. ma mislio sam da je u jednoj epizodi otisao u neku drugu dimenziju di su nacisti na divovskim paucima.... ocito sam bio u krivu. a jebiga. jel bilo to u nekom stripu?
Martin Mystere se par puta borio s Njemcima. Iako Zagor može gotovo sve (pobiti jato morskih pasa, boriti se s alienom, nalemati zombije, pobijediti baruna Rakosija [besmrtnog], izaci neokrznut iz milijun bitaka) nikad nije putovao kroz vrijeme, valjda. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 25/04/2006 : 16:16:38
|
pa i meni su takve stvari isle po glavi sinoc od marushe, al nisam bio siguran jel to plod opijenog stanja ili sam stvarno vidio. i tako kazes, zagor tuce divovsku hobotnicu? :) a nisu nigdje bili nacisti na divovskim paucima?
Zagorcek je tamanio divovske pajeke kad se otvorio krater u zemlji i iz podzemlja izašla cijela kolona svakojakih cudovišta. Bez nacista. U Divovima dobra i zla je borio protiv zamišljenih paukova. Bez nacista.
|
|
Watashi
Senior Member
Croatia
1382 Posts
Member since 11/11/2004 |
Posted - 25/04/2006 : 16:31:29
|
Mislim da nisu... Otiso sam dan poslje provjerit jel to svce stvarno bila istina i stvarno je sve bilo tamo, ukljucujuci i muziku. Opce neznam zasto je u prostoru c.r.sh. bila ona dosadna izlozba zagora, a onu ultra-cool su sakrili u drugu zgradu. valjda zato da ljudima mozak ne pregori kad vide klokan-patku :D
-- "Podajgle ih daj. PUTELJCI! Kae, kikichi, dosli ste da vas naucim kak se raste?" --Barbarin blaz |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13137 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 25/04/2006 : 17:02:39
|
cito sam dosta zagora, ali nesto sam valjda pobrkao. znam da je bilo nekih putovanja kroz diemnzije i prostor. ma mislio sam da je u jednoj epizodi otisao u neku drugu dimenziju di su nacisti na divovskim paucima.... ocito sam bio u krivu. a jebiga. jel bilo to u nekom stripu?
to si ti procitao moj diplomski ---ROÐENJE TRAGEDIJE (iz duha klasicne glazbe i zvuka darkvudskih bubnjeva)---, pa si malo pobrkao redove filozofiranja u ovom (mom!) ingenioznom elaboratu, otkrivam Zagorovo okultno porijeklo te vrlo suvislo povezujem doticnog sa nacistima i NSDAP-om.
dakle, to je bilo u tom stripu (zasad još neobjavljenom)
Tako je govorio Zagortustra. |
|
|
crta
Average Member
Bosnia and Herzegovina
616 Posts
Member since 12/11/2004 |
Posted - 25/04/2006 : 18:28:17
|
quote: Originally posted by fumettisti
Jel ti to nas sve zajedno malo....:):)
izgleda bas
mijenjam teglu ajvara za kucu na havajima ...voli vas sve jedan tipican bosanac... |
|
|
sonor
stripovi.com suradnik
Vatican City
3847 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 25/04/2006 : 19:27:03
|
quote: Originally posted by Watashi
Odma se sjetim predzadnjeg c.r.sh.-a kad sam gledo zagor izlozbu po studenckom centru i tam vidis kak zagor tuce kauboja, zagor tuce indijanca, zagor tuce ajkulu, ono, standardne pojave u zagorovom zivotu... Kasnije navecer smo otisli iza centra pripalit maricu i vidli svjetlo u zasebnoj zgradi. I onako upusheni otisli vidit kaj to je ("uuu, svjetlooo") a unutra svira neka totalno junacka muzika i stoji izlozba di zagor tuce aliena, zagor tuce divofsku hobotnicu, zagor susrece kombinaciju patke i klokana... To je bilo zakon :D
-- "Podajgle ih daj. PUTELJCI! Kae, kikichi, dosli ste da vas naucim kak se raste?" --Barbarin blaz
klokan-patka ti je going-going!
Is it me or is it shadows that are dancing on the walls?! |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7312 Posts
Member since 29/06/2005 |
|
jack 50
Senior Member
Croatia
1557 Posts
Member since 14/04/2006 |
|
vice
stripovi.com suradnik
7312 Posts
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 25/04/2006 : 22:08:05
|
quote: Originally posted by jack 50
Zašto?
provjerio je osobno. odostraga
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
|
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
|
vice
stripovi.com suradnik
7312 Posts
|
sonor
stripovi.com suradnik
Vatican City
3847 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 25/04/2006 : 23:00:27
|
quote: Originally posted by vice
Kako vas samo ne napale ona njegova pacja glava, onaj prekrasan rep, komad i po.
Svih mu Darkwoodskih bubnjeva!
Meni naj više pali Drunky Duck!
Is it me or is it shadows that are dancing on the walls?! |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7312 Posts
Posted - 25/04/2006 : 23:01:47
|
quote: Originally posted by sonor
quote: Originally posted by vice
Kako vas samo ne napale ona njegova pacja glava, onaj prekrasan rep, komad i po.
Svih mu Darkwoodskih bubnjeva!
Meni naj više pali Drunky Duck!
Is it me or is it shadows that are dancing on the walls?!
Još su bolji Digging Bill i Bat Batterton (koji brkovi)
Svih mu Darkwoodskih bubnjeva! |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 25/04/2006 : 23:41:09
|
quote: Originally posted by sonor [Meni naj više pali Drunky Duck!
Is it me or is it shadows that are dancing on the walls?!
ma daj, a pticja gripa? neka ti vice donese jednu s pantane
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 26/04/2006 : 09:19:36
|
quote: Originally posted by stinky
to si ti procitao moj diplomski ---ROÐENJE TRAGEDIJE (iz duha klasicne glazbe i zvuka darkvudskih bubnjeva)---, pa si malo pobrkao redove filozofiranja u ovom (mom!) ingenioznom elaboratu, otkrivam Zagorovo okultno porijeklo te vrlo suvislo povezujem doticnog sa nacistima i NSDAP-om.
dakle, to je bilo u tom stripu (zasad još neobjavljenom)
Ha, ha, zbunjuješ ljude
|
|
Topic |
|