forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 ALMANACCO DELLA PAURA
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 26/04/2006 : 11:23:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message
Frend mi je kupio neki stari broj Almanaha strahakoji je prejeben! ima clanke o horror knjigama, o horror filmovima, dotada neobjavljenu epizodu Dylana Doga "Uccisore di mostri" ilitiga "Ubojica cudovišta", clanak o zombijima, o mrtvacima u kinematografiji, veeeliki clanak o mom idolu Romeru, zatim o Aliceu Cooperu i stripovima from the crypt- starim americanskim splatterima i horrorima koji su inspirirali moje ljubljene the Crampse....
uglavnom, slin-slin, slurp-slurp...ja bi još takvih almanaha...

Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire.

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 26/04/2006 : 11:31:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
od 91. izlaze jednom godišnje, možeš ih naruciti preko SBE sajta.

Ova ruka kaže ti da staneš i zamisliš se nad svojim rukama...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/04/2006 : 11:31:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
... i????

Gdje su slicice, zašto ne postaš takove zanimljivosti?

Wealth beyond measure, outlander...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 26/04/2006 : 11:40:00  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
evo jednog, na primer

Oh, I'm sorry. Did that break your concentration? I didn't mean to do that. Please, continue. I believe you were saying something about "best intentions."
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 26/04/2006 : 11:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
A Betty je mislila na ovaj

Oh, I'm sorry. Did that break your concentration? I didn't mean to do that. Please, continue. I believe you were saying something about "best intentions."
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 26/04/2006 : 11:43:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
izgleda zanimljiv presjek horor-tematike

...taman da ludens objavi hehe

Tako je govorio Zagortustra.
Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 26/04/2006 : 11:48:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message
Fakat1 Taj moj je iz '95. ! Bonellijevo je izdanje...misliš da se stari brojevi mogu preko njih nabaviti još i sad?

Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 26/04/2006 : 12:01:59  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Betty Page

Fakat1 Taj moj je iz '95. ! Bonellijevo je izdanje...misliš da se stari brojevi mogu preko njih nabaviti još i sad?

Možeš da naruciš bilo šta što su oni izdali, samo ukoliko nije "esaurito"..
Od Almanaha poslednja 4.
http://www.sergiobonellieditore.it/auto/scheda_speciale?collana=36&numero=12&subnum=0

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 26/04/2006 : 12:04:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Almanasi imaju dobre informacije, i Dosijei su im prva klasa.

A price koje su objavljene u njima... tjah...

--
"Stay drowned! Stupid Lazarus pit!"
Go to Top of Page

Profesor
Average Member

Serbia
653 Posts

Member since 24/06/2005

Posted - 26/04/2006 : 12:31:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Profesor a Private Message
Da, za one sto znaju Italijanski. A mi...
Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 26/04/2006 : 12:48:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message
Jebi ga...ja veci dio svog života ucim/govorim talijanski, nemam frke sa citanjem istog...još kad bih mogla prevoditi stripove s talijanskog, nitko sretniji od mene!!!

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/04/2006 : 13:38:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Meni je sve to zanimljivo, procitati informacije zajedno sa stripom, pa makar one bile stare i par godina i to sam vec rekao par puta. No, na nekom drugom topicu vecina se izjasnila da je totalno glupo objavljivati stare informacije uz strip, kao npr. uz specijalce... Di ste onda bili vi koji bi isto to htjeli?

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 26/04/2006 : 13:42:41  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Na kom topicu???
Pa almanasi su dobri zbog tih dodatak nego zbog samog stripa. Kao što rece Djole, stipovi su u vecini slucajeva bljak..

Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 26/04/2006 : 13:44:07  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message
Ja sam za to da se kod nas objavljuju almanasi u integralnom obliku.Kako sam ljubitelj krimica volio bi vidjeti Julijin almanah,evo upravo sam vidio najavu za drugi broj i cini mi se jako zanimljivo¨!
Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 26/04/2006 : 13:53:06  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message
Hoce li kod nas izlaziti almanah za Zagora?
Go to Top of Page

STOSIC
Senior Member

Sao Tome and Principe
1754 Posts

Member since 23/02/2006

Posted - 26/04/2006 : 14:19:08  Show Profile Show Extended Profile  Send STOSIC a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

izgleda zanimljiv presjek horor-tematike

...taman da ludens objavi hehe

Tako je govorio Zagortustra.

stinky odmah si se napalio na ovog stvora obucenog u maniac copa,
priznaj

"When you have to shoot-shoot,don't talk!!!!!" -Tuco Ramirez

Go to Top of Page

STOSIC
Senior Member

Sao Tome and Principe
1754 Posts

Member since 23/02/2006

Posted - 26/04/2006 : 14:26:23  Show Profile Show Extended Profile  Send STOSIC a Private Message
quote:
Originally posted by Profesor

Da, za one sto znaju Italijanski. A mi...

znaš šta-ja pricam i citam talijanski bez greške,kad ga slušam razumijem iste sekunde sve kao da je hrvatski,
ali ipak kada sam dobio par talijanskih stripova u ruke doživljaj je bio drukciji,ipak ih je bolje citat na hrvatskom

"When you have to shoot-shoot,don't talk!!!!!" -Tuco Ramirez

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7806 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 26/04/2006 : 16:39:00  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

A Betty je mislila na ovaj

ovaj mi izgleda dobar. cak se i u jednoj epizodo martija misterije pojavljuje naslovnica ovog almanaha, kada se marti i java nadu na izložbi knjiga. jedna od epizoda iz ciklusa talijanskih misterija.
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 26/04/2006 : 16:45:59  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Betty, idi na ebay.it. Tamo sam ja pazario svoju kolekciju Almanaha strave (i fantastike...)

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4647 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 26/04/2006 : 21:38:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
Ja imam izdanja za 1997 i 2006. Epizode su bljak, ostalo je odlicno ( s tim sto ne znam italijanski, ali kontam poentu). U ovom najnovijem se doticu horor-mangi, filmova Pupi Avatija i jos kojecega...
PS(za picajzle): A i papir je kvalitetniji ;0

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 27/04/2006 : 12:45:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message
Ne mogu, kad nemam kreditnu karticu, kako cu kupovati preko neta?!

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 27/04/2006 : 14:07:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:

Žicni mamu Tak ti rade ljudi vani.

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 27/04/2006 : 14:13:19  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:

Ne moras kreditnom. Zavisi od selera, neki hoce kes, neki money order...

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.44 seconds. Snitz Forums 2000