Author |
Topic |
branimir
New Member
Bosnia and Herzegovina
144 Posts
Member since 11/08/2003 |
Posted - 26/04/2006 : 11:50:18
|
Iako je na prethodnom topicu o mafestu bilo nagadanja oko izdanja koja ce se pojaviti predlažem da na ovom novootvorenom navodimo samo izdanja za koje je stopostotno provjereno da ce izici iz tiska. Pocinjem
Natan Never giganti 1 i 2 Ken Parker 19 do 24 Hermann Vlad Texone 10 I 12 Ri#240;obradi 1 I 2 COMANCHA Neom 8 Roberto Totaro: "NIRVANA - meditacije na pocetku tisucljeca".
|
Edited by - branimir on 05/05/2006 11:24:41
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 26/04/2006 : 12:01:46
|
Ne vjerujem da ce se sve znati, bice sigurno ugodnih iznenadenja. Ja se nadam Dampyru (5-8).
Ova ruka kaže ti da staneš i zamisliš se nad svojim rukama...
|
|
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 26/04/2006 : 12:19:13
|
ne vidim razloga da organizatori uskoro službeno ne objave koja ce se izdanja naci na mastipfestu....
"...I only dream in black and white..." |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15633 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29349 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 26/04/2006 : 12:34:01
|
Problem je najaviti nesto, a onda tiskare nesto zeznu, zakasne, itd itd... I onda ljudi pitaju di je, sta je, kad ce, zasto, kud, kako... Zato bolje ne najaviti dok nisi bas siguran da ce izaci na vrijeme. Mada, s druge strane, i ja sam fan kao i vi, i mene zanima sto ce novo izaci i kad.
Ono sto jos mozes dodati kao sigurno je Hermannov Vlaad. Dampyr mislim nece biti gotov.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Posted - 26/04/2006 : 12:43:41
|
Šteta za Dampyra. Marko, šta je od Libellusa još fiksno osim KP i NN?
|
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12920 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 26/04/2006 : 12:50:35
|
Netko je spominjao Lucky Lukea i Crvenobradog. Sad, ne znam jel to istina.
Are you retarded or something? Who the hell do you think I am? I’m the goddamn Batman. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29349 Posts
Posted - 26/04/2006 : 13:07:11
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Šteta za Dampyra. Marko, šta je od Libellusa još fiksno osim KP i NN?
Sve u svoje vrijeme. Dado i Gaston uzurbano rade, nadam se da ce stici sve na vrijeme! Saznat cete, dakle, uskoro.
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 26/04/2006 : 13:33:05
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Netko je spominjao Lucky Lukea i Crvenobradog. Sad, ne znam jel to istina.
Are you retarded or something? Who the hell do you think I am? I’m the goddamn Batman.
Ništa od Lucky Lukea. Nažalost. |
|
|
sonor
stripovi.com suradnik
Vatican City
3846 Posts
Member since 18/02/2006 |
|
deangelis
Junior Member
Croatia
374 Posts
Member since 04/12/2005 |
Posted - 26/04/2006 : 21:07:41
|
quote: Originally posted by nenno
ne vidim razloga da organizatori uskoro službeno ne objave koja ce se izdanja naci na mastipfestu....
"...I only dream in black and white..."
------------------------------------------------------------------ Ne mogu govoriti u ime izdavaca, ali mogu reci što sam cuo osobno od gazde prije 10-tak dana, a to je izlazak sljedeca dva TEX-ona, naravno, izdavac je STRIP-AGENT. Upitno je jedino da li ce uspjeti izaci iz štampe na vrijeme za MAFEST. Nadam se da se gazda ne ce ljutiti na mene radi ove informacije. Ne pitajte me koja su to dva Texona, jer prilikom razgovora nisam htio zamarati gazdu sa takvim trivijalnim pitanjima. |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Posted - 26/04/2006 : 21:27:04
|
quote: Originally posted by sonor
šta je sa magicnim?
Is it me or is it shadows that are dancing on the walls?!
Markos je rekao da ce biti gotov u junu.
|
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29349 Posts
Posted - 26/04/2006 : 21:31:26
|
quote: Originally posted by deangelis
------------------------------------------------------------------ Ne mogu govoriti u ime izdavaca, ali mogu reci što sam cuo osobno od gazde prije 10-tak dana, a to je izlazak sljedeca dva TEX-ona, naravno, izdavac je STRIP-AGENT. Upitno je jedino da li ce uspjeti izaci iz štampe na vrijeme za MAFEST. Nadam se da se gazda ne ce ljutiti na mene radi ove informacije. Ne pitajte me koja su to dva Texona, jer prilikom razgovora nisam htio zamarati gazdu sa takvim trivijalnim pitanjima.
Mislim da se radi o dva jako dobra, Fontov i Bernetov.
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
deangelis
Junior Member
Croatia
374 Posts
Member since 04/12/2005 |
Posted - 26/04/2006 : 21:39:01
|
quote: Originally posted by Markos
------------------------------------------------------------------ Ne mogu govoriti u ime izdavaca, ali mogu reci što sam cuo osobno od gazde prije 10-tak dana, a to je izlazak sljedeca dva TEX-ona, naravno, izdavac je STRIP-AGENT. Upitno je jedino da li ce uspjeti izaci iz štampe na vrijeme za MAFEST. Nadam se da se gazda ne ce ljutiti na mene radi ove informacije. Ne pitajte me koja su to dva Texona, jer prilikom razgovora nisam htio zamarati gazdu sa takvim trivijalnim pitanjima.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
--------------------------------------------------------------- GENIJALNO !!! A još kada izade od Milazza! |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29349 Posts
Posted - 26/04/2006 : 21:41:34
|
quote: Originally posted by Renky
Ne misliš nego znaš ;o) a i otkrija si se nekidan kad si spomenija da tražiš podatke o Fontu :o)))
Kenjam, jel' da? ;o)
Font ruless!!!!!!!
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr
Trebali su mi podaci o fontu da provjerim nesto drugo... Ali da, Font rules!
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12920 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 26/04/2006 : 22:46:45
|
Ideš! Bernetov me najviše i zanima! Zakon.
Are you retarded or something? Who the hell do you think I am? I’m the goddamn Batman. |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 26/04/2006 : 23:27:57
|
Najavili smo sve za sto smo sto posto sigurni da ce izaci. Smijesno je pricati kako ce izaci ovo ili ono i onda okrivljivati razno-razne objektivno/subjektivne razloge za eventualni neizlazak najavljenog izdanja. Je li moguce da su ljudima draze preuranjene (koje zbog toga onda cesto budu lazne) najave od onih provjerenih koje se obicno dogadjaju 20-30 dana prije samog izlaska?
Pa pogledajte samo sto je sve ovdje najavljeno u posljednjih dvije godine, a da nikad nije ugledalo svjetlo dana...
P.S. Ocekujte veceras ili sutra jedan Dadin novi topic. Ja odoh lec'...
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 27/04/2006 : 01:31:34
|
quote: Originally posted by Renky
Ne misliš nego znaš ;o) a i otkrija si se nekidan kad si spomenija da tražiš podatke o Fontu :o)))
Kenjam, jel' da? ;o)
Font ruless!!!!!!!
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr
Trebali su mi podaci o fontu da provjerim nesto drugo... Ali da, Font rules!
Font rulz! Ako ima bilo kakvog spomena o Fontovome Texoneu,cekam odmah u redu.. |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 27/04/2006 : 01:52:46
|
Eto i risbobradi, pardon... Ridjobradi bi trebao biti gotov do Mafesta, pridodajte najavi...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Posted - 27/04/2006 : 06:02:45
|
quote: Originally posted by Dado
Eto i risbobradi, pardon... Ridjobradi bi trebao biti gotov do Mafesta, pridodajte najavi...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Cuješ li branimire, dodaj Ridobradog na listu! A i dva Texona!
|
|
|
chemako
Average Member
Croatia
758 Posts
Member since 22/02/2004 |
Posted - 27/04/2006 : 07:21:23
|
Može li ko napraviti barem približan izracun koliko ce ukupno koštati sva ta nova izdanja za predstojeci festival? Ne bi bilo loše da se zna barem neki približan iznos. |
|
|
Prodigy
Senior Member
Croatia
1801 Posts
Member since 01/12/2003 |
Posted - 27/04/2006 : 08:24:37
|
A to su koji brojevi originalnih izdanja Texonea
I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!! |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 27/04/2006 : 08:42:25
|
quote: Originally posted by chemako
Može li ko napraviti barem približan izracun koliko ce ukupno koštati sva ta nova izdanja za predstojeci festival? Ne bi bilo loše da se zna barem neki približan iznos.
Da, barem price listu onog što sigurno izlazi, za to se znaju i cijene...
"...I only dream in black and white..." |
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 27/04/2006 : 10:24:30
|
ludo. Texoni su postali mjesecno izdanje... 5 komada u pola godine + još Maxi +1 extra mjesecno + 1 redovni dvomjesecno
Zagor bi trebao zamisliti..
deco klonite se kladionica,pogotovo ako ste igrac Hajduka :) U-20 (Mirop kup) SLO:CRO 4:0!!!! |
|
|
Topic |
|