forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Put U Makarsku
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 30/04/2006 : 10:47:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

Eh ti Hercegovci, uzdizu se, galame, nitko im nije ravan, mogu SVE ako hoce,
ali dok se ne ozene. Kasnije su manji od makova zrna...sto zensko napravi od covjeka.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne

To ti govoriš iz licnog iskustva?

Ova ruka kaže ti da staneš i zamisliš se nad svojim rukama...
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 30/04/2006 : 12:00:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Naravno. I nije ga sram priznati.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6186 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 30/04/2006 : 12:14:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Bit ce zanimljivo cuti kojim ce sve sredstvima i u kakvim sastavima stripofili doci u Makarsku.Mene su npr. putovanje sa Stinkyjem u Makarsku 2004 i razgovor s njim toliko dojmili da sam se nakon 3 dana oženio.Tako da svima koji idu sa njim(a još nisu oženjeni)savjetujem dodatni oprez!

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 30/04/2006 : 12:25:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Ekskluzivne vijesti:

dolazim u Makarsku i ostajem samo jedan dan, najvjerovatnije petak, ali barem cu ponovo vidjeti meni drage osobe i isplati se prelaziti ovako dug put zbog toga. Pošto prolazim kroz Maribor mogu povesti nekog od Janeza iz Maribora.

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6186 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 30/04/2006 : 12:27:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Bravo,Sejo!To je pravi strip-fanatizam!
Evo mike je iz Maribora i ima želju doci pa se možeš cuti sa njim.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 30/04/2006 : 12:38:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

Bond.James Bond.

Ako imaš njegov broj mobilnog reci mu neka mi se javi na mail. A ja cu u utorak tacno znati da li cu moci doci u petak ili cu doci tek u subotu.

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 30/04/2006 : 12:40:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

Ekskluzivne vijesti:

dolazim u Makarsku i ostajem samo jedan dan, najvjerovatnije petak, ali barem cu ponovo vidjeti meni drage osobe i isplati se prelaziti ovako dug put zbog toga. Pošto prolazim kroz Maribor mogu povesti nekog od Janeza iz Maribora.

Jarane, nisam ni sumnjao!!!

Bez obzira sto si srao kako neces doci znao sam da ces se ipak pojaviti! Svaka cast asu!!!

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 30/04/2006 : 12:41:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

Odlicno!

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 30/04/2006 : 13:02:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Gaston

quote:

Ekskluzivne vijesti:

Jarane, nisam ni sumnjao!!!

Bez obzira sto si srao kako neces doci znao sam da ces se ipak pojaviti! Svaka cast asu!!!

Ma to je bila samo taktika.

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 30/04/2006 : 13:50:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

Bit ce zanimljivo cuti kojim ce sve sredstvima i u kakvim sastavima stripofili doci u Makarsku.Mene su npr. putovanje sa Stinkyjem u Makarsku 2004 i razgovor s njim toliko dojmili da sam se nakon 3 dana oženio.Tako da svima koji idu sa njim(a još nisu oženjeni)savjetujem dodatni oprez!

Bond.James Bond.

jel ti to ozbiljno????
onda mu moram otkazati pod hitno

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 30/04/2006 : 17:02:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Dado

Eh ti Hercegovci, uzdizu se, galame, nitko im nije ravan, mogu SVE ako hoce,
ali dok se ne ozene. Kasnije su manji od makova zrna...sto zensko napravi od covjeka.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne

To ti govoriš iz licnog iskustva?

Eh...mogu knjigu napisati o tome...

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 01/05/2006 : 11:18:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

Bond.James Bond.

hehe
znaci, svi koji se žele ženit, javite se
curunir prvi

Tako je govorio Zagortustra.
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15633 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 01/05/2006 : 19:53:34  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
onda oženjeni bežite kaj dalje ak se ne mislite rastavit :-))

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 01/05/2006 : 23:03:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

quote:
Originally posted by Aco

Bond.James Bond.

hehe
curunir prvi

Stinky, drz se dalje od mene!

Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 01/05/2006 : 23:15:37  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
e maximuse kuco stara hoces li skoro u sarajevo? nije te bilo od davnina mogao bi naletiti u subotu kad budu makarani dolazili.

"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…"
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 01/05/2006 : 23:23:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
vertere kako ces ti dole?

-------
Kad nemas sta pametno za reci, drzi jezik za zubima.\\\http://r2cu.co.nr/ ///
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 01/05/2006 : 23:29:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
quote:
Originally posted by verter

e maximuse kuco stara hoces li skoro u sarajevo? nije te bilo od davnina mogao bi naletiti u subotu kad budu makarani dolazili.

Trebao sam onda ono kad sam bio najavio, ali su mi se zakomplicirale neke stvari i sve skupa oduzilo, pa necu jos neko vrijeme doazit. Ali u MA cemo popit koju!

Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3846 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 01/05/2006 : 23:40:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonor's Homepage  Send sonor a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Aco

Bond.James Bond.

hehe
curunir prvi

Ma pusti Curunira! On se boji žena!
Kad hrvati budu snimali remake od "40 year old virgin" Curunir ce imat glavnu ulogu!

Is it me or is it shadows that are dancing on the walls?!
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 01/05/2006 : 23:45:23  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
"vertere kako ces ti dole?" & "Ali u MA cemo popit koju!"

nazalost nikako
apsolventska ekskurzija mi se poklopila sa mafestom tako da necu doci. maxe nista od toga bar ne ove godine u MA, tj ovog maja

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 02/05/2006 : 00:42:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by sonor

quote:

quote:
Originally posted by Aco

Bond.James Bond.

hehe
curunir prvi

Ma pusti Curunira! On se boji žena!
Kad hrvati budu snimali remake od "40 year old virgin" Curunir ce imat glavnu ulogu!

Is it me or is it shadows that are dancing on the walls?!

bolje i to nego svaki dan molit cimera da ti gura palice....da bar peres ruke

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 02/05/2006 : 00:50:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
quote:
Originally posted by verter

"vertere kako ces ti dole?" & "Ali u MA cemo popit koju!"

nazalost nikako
apsolventska ekskurzija mi se poklopila sa mafestom tako da necu doci. maxe nista od toga bar ne ove godine u MA, tj ovog maja

A jeb, bas mi je krivo. Mi cemo se svakako cuti kad vidim da cu za SA, a ti za kaznu na ekskurziji povali nesto frigidno!

Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 02/05/2006 : 00:53:56  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
pu pu pu gluho bilo

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 03/05/2006 : 00:22:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Svima vama sugeriram nabijanje kondicije do MaFesta. Naime, ne zelim vas vidjeti ispod stola.

Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 03/05/2006 : 09:55:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
http://forum.infobar.ba/files/hari-wtf_126.jpg

Na ovakvu kondiciju misliš? ;)

"All hail the spider!
A hardy breed is he!
Tra la la!"
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15633 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 03/05/2006 : 10:10:09  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
ko prvi pod stol njemu racun :-)))

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000