Author |
Topic |
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 04/05/2006 : 16:23:20
|
veceras vijest, dok dodje potvrda iz ministarstva
"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…" |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
nedim
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Member since 13/08/2005 |
Posted - 04/05/2006 : 16:27:42
|
quote: Originally posted by kico
nedim i jasa
nema vam extra Texa broj 3,nego broj 4. Usput,izašao je Zagor redovni.To donosim....
ma super!!! jos bolje (meni bar) znaci meni: story, tex i zagor ako nije problem!! tnx jos jednom
Lopov Drpiga!!! |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7808 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 04/05/2006 : 18:10:46
|
quote: Originally posted by verter
jel vam odgovara gipsy night za subotu navece? viva colloseum club!!!!
"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…"
ama omere, pusti te "ugladene" lokacije, ljudi hoce da se provedu poslije promocije. i zato predlažem obilazak lokalnih birtija, pa gdje se momcima najviše svidi. |
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 04/05/2006 : 18:24:20
|
"ama omere, pusti te "ugladene" lokacije, ljudi hoce da se provedu poslije promocije. i zato predlažem obilazak lokalnih birtija, pa gdje se momcima najviše svidi."
nisam siguran da ce dvadesetak ljudi moci stati u neku od lokalnih birtija
|
|
rarmyn
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
17 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 04/05/2006 : 18:30:21
|
"ama omere, pusti te "ugladene" lokacije, ljudi hoce da se provedu poslije promocije. i zato predlažem obilazak lokalnih birtija, pa gdje se momcima najviše svidi."
Pogotovo u subotu navece. Tad ne moze ni dva, a kamoli dvadesetak.
Pozdrav od "stare garde". |
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7808 Posts
Posted - 04/05/2006 : 19:38:22
|
zar ce biti toliko ljudi? ako ništa, opet mislim da možemo pronaci bolju lokaciju za after party nakon promocije od colosseuma. npr, club inn, sa club, city pub, hacijenda, pa cak i central . a može se nešto unaprijed i rezervisati ako ce ostati toliko ljudi i nakon promocije (u što cisto sumnjam). |
Edited by - I like girlz on 04/05/2006 19:43:49 |
|
|
rarmyn
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
17 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 04/05/2006 : 20:16:07
|
quote:
zar ce biti toliko ljudi? ako ništa, opet mislim da možemo pronaci bolju lokaciju za after party nakon promocije od colosseuma. npr, club inn, sa club, city pub, hacijenda, pa cak i central . a može se nešto unaprijed i rezervisati ako ce ostati toliko ljudi i nakon promocije (u što cisto sumnjam).
city pub odmah prekrizi ako ne mislis da stojis kod frizidera u hacijendi nemas cak ni to u sa clubu budu koncerti pa malo zapapre ulaz a club inn i central ne bih ni komentarisao. gdje ces vece sminke? |
|
|
SSM
Average Member
Bosnia and Herzegovina
974 Posts
Member since 13/10/2002 |
Posted - 04/05/2006 : 20:37:15
|
Šteta što nam momci ne dolaze poslije Mafesta, da nam donesu npr. NN gigante. Ovako cemo se nacekati da ih dobijemo. Mada sa finansijske strane to nije ni toliko loše, teško je kupiti dosta toga u cugu...
No one gets out of childhood alive. |
|
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
Posted - 04/05/2006 : 20:46:30
|
Kico nabavio sam tex ex 4 ima li mali render 2 ako ima molim te uzmi njega ako njega nema uzmi mi zagor redovni i unaprijed hvala
homos homini lupus |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7808 Posts
Posted - 04/05/2006 : 23:44:18
|
quote: Originally posted by rarmyn
quote:
zar ce biti toliko ljudi? ako ništa, opet mislim da možemo pronaci bolju lokaciju za after party nakon promocije od colosseuma. npr, club inn, sa club, city pub, hacijenda, pa cak i central . a može se nešto unaprijed i rezervisati ako ce ostati toliko ljudi i nakon promocije (u što cisto sumnjam).
city pub odmah prekrizi ako ne mislis da stojis kod frizidera u hacijendi nemas cak ni to u sa clubu budu koncerti pa malo zapapre ulaz a club inn i central ne bih ni komentarisao. gdje ces vece sminke?
argumenti protiv mojih prijedloga ti ne stoje . kao što sam u svom postu vec naveo, za sva ona mjesta za koja smatramo da bi mogla biti puna se mogu napraviti unaprijed rezervacije i time obezbijediti prostor. što se tice sa cluba, po meni bi to bilo najbolje riješenje. ima infonbar party, bice taman raje, ni prepuno, ni poluprazno, a cijena ulaska je pristupacnija od cijene ulaska u colosseum. a kad vec govoriš o ušminkanim lokalima, pa kako mogu club inn i central biti veca šminka od colosseuma kad je sve to maltene isto. no nebitno to sad, uglavnom, ja smatram da je najbolje rješenje ili rezervacija mjesta u nekom od gore navedenih lokala ili sa club zbog odlicne atmosfere koja ce tamo vladati u subotu. nije mi colosseum u subotu programom nikako za after promotion party. |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 05/05/2006 : 00:23:45
|
Sto se mene tice mozemo i ispred Zetre.
Kad je prava ekipa mjesto je nebitno. A vi jeste prava ekipa!
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 05/05/2006 : 01:04:38
|
zlaja ne peglaj
city pub je i ovako krkljanac a zamisli sve nas tamo. i da rezervisemo opet ce biti krkljanac i neko ce mi sjediti za vratom. isto vrijedi i za central. plus sto je muzika glasna, a nisam dosao samo da slusam muziku vec da popricam s ljudima koje nisam dugo vidio. o hacijendi necu nista govoriti jer tamo bude ko u onim indijskim i pakistanskim vozovima u colloseumu se moze i pricati i slusati muzika, i nesto pregristi ako je neko gladan, moze se okusati sreca na aparatima, ruleti i slicno a plus sto se moze zavaliti fino u one fotelje i kauce i jos nesto, tamo je gipsy night tj ekstra muzika uzivo. a sto se tice ulaznice, placa se na ulazu 15km ali se dobije protuvrijednost u zetonima, tako da mozes uvijek zamijeniti za lovu ako ti se ne kocka. uostalom pretpostavljam da si bio tako da ti je sve ovo poznato. sa klub mi se isto ne svidja, zagusljivo je uzasno i bude djecurlije koliko hoces. club inn...what the fuck,pa ko jos izlazi tamo?!?
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 05/05/2006 : 01:09:07
|
ruleti i slicno
Kraj price! Omere, svaka ti dala!
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 05/05/2006 : 01:14:03
|
"Kraj price! Omere, svaka ti dala!"
i sandru
|
|
Corto73
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
23 Posts
Member since 08/07/2003 |
Posted - 05/05/2006 : 10:48:37
|
I šta se na kraju dogovorilo? Gdje ce biti promocija?
Ask not what your conutry can do for you but what you can do for your country... |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7808 Posts
Posted - 05/05/2006 : 13:40:12
|
u colloseumu se moze i pricati i slusati muzika, i nesto pregristi ako je neko gladan, moze se okusati sreca na aparatima, ruleti i slicno a plus sto se moze zavaliti fino u one fotelje i kauce i jos nesto, tamo je gipsy night tj ekstra muzika uzivo. a sto se tice ulaznice, placa se na ulazu 15km ali se dobije protuvrijednost u zetonima, tako da mozes uvijek zamijeniti za lovu ako ti se ne kocka. uostalom pretpostavljam da si bio tako da ti je sve ovo poznato. sa klub mi se isto ne svidja, zagusljivo je uzasno i bude djecurlije koliko hoces. club inn...what the fuck,pa ko jos izlazi tamo?!?
to sve stoji za coloseum. a evo i gaston nam se opasno slaže . ali ne moramo ljude cijelo vece zatvoriti u coloseum da slušaju gipsy night, možemo i negdje drugo otici još. cudi me da ne znaš da je club inn potpuno "renoviran", totalno je druga sada koncepcija od one prijašnje. što se sa cluba tice, u subotu ne bi trebao biti krcat i zagušljiv jer je to vece infobar party, bice svega, od raznih izvodaca do nagradnih igara i promotivne cijene pica. dakle, ne moramo cijelo vece ljude zabit u coloseum. osim ako oni sami to ne žele. meni je, na kraju krajeva, sasvim svejedno, gosti biraju. |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7808 Posts
Posted - 05/05/2006 : 13:42:10
|
i da, ostavite ovdje potpunu i blagovremenu informaciju za sve forumaše iz sarajeva gdje i u koliko tacno sati pocinje promocija, gdje je okupljanje i ostale potrebne informacije. vec mi se na mail javljaju ljudi sa istim pitanjima, a ja im ne znam odgovoriti. dakle, omere i heyoka, informacije na stol! |
|
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 05/05/2006 : 13:44:03
|
Definitivnu potvrdu cete dobiti od Omera - mislim u 19 sati negdje na Gorici. Pa se otprilike ravnajte po tome. :)
"All hail the spider! A hardy breed is he! Tra la la!" |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7808 Posts
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 05/05/2006 : 21:30:31
|
PROMOCIJA MAFESTA U SARAJEVU ODRZAT CE SE U SUBOTU 06.05.2005.(sto je sutra za one koji ne prate datume ) U 19:00 U CENTRU ZA MLADE NA GORICI. ZNACI KONACNA ADRESA JE:
OPSTINA CENTAR CENTAR ZA MLADE ulica AVDE JABUCICE 52
najlakse je da dodjete do centra ako iz Kranjceviceve ulice(krenuvsi od bicakcica tj Alipasine ulice) udjete u ulicu Gorusa(treca s desna) i idete uzbrdo sve do vrha ulice(uz stepenice) i na vrhu ulice sa lijeve strane je taj centar(obnovljena zgrada sa svjezom fasadom). a ako ne znate naci onda budite u 10 do 7 na dnu ulice Gorusa tj u Kranjcevicevoj ulici (iznad onog igralista) pa ce vas neko od nas povesti do centra
AKO NEKOGA ZANIMA NESTO VISE MOZE ME KONTAKTIRATI NA MOB 061/222-976!
VIDIMO SE SUTRA!!!!!!
PS: POSLIJE PROMOCIJE JE AFTER PARTY U CLUBU COLLOSEUM
|
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Posted - 05/05/2006 : 21:40:07
|
PROMOCIJA MAFESTA U SARAJEVU ODRZAT CE SE U SUBOTU 06.05.2005.(sto je sutra za one koji ne prate datume ) U 19:00 U CENTRU ZA MLADE NA GORICI. ZNACI KONACNA ADRESA JE:
OPSTINA CENTAR CENTAR ZA MLADE ulica AVDE JABUCICE 52
najlakse je da dodjete do centra ako iz Kranjceviceve ulice(krenuvsi od bicakcica tj Alipasine ulice) udjete u ulicu Gorusa(treca s desna) i idete uzbrdo sve do vrha ulice(uz stepenice) i na vrhu ulice sa lijeve strane je taj centar(obnovljena zgrada sa svjezom fasadom). a ako ne znate naci onda budite u 10 do 7 na dnu ulice Gorusa tj u Kranjcevicevoj ulici (iznad onog igralista) pa ce vas neko od nas povesti do centra
AKO NEKOGA ZANIMA NESTO VISE MOZE ME KONTAKTIRATI NA MOB 061/222-976!
VIDIMO SE SUTRA!!!!!!
PS: POSLIJE PROMOCIJE JE AFTER PARTY U CLUBU COLLOSEUM
ja ne smijem doci na Goricu da mi ne pokradu(šala)
homos homini lupus |
|
|
Topic |
|