forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 TKO OD NAS IDE U MAKARSKU
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 18/05/2006 : 17:30:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Nominujem dekaru, kao najjaceg medu nama, za službenog nosaca BG tima! ;)

--
"Stay drowned! Stupid Lazarus pit!"
Go to Top of Page

Leopold_IV
Senior Member

Croatia
1802 Posts

Member since 05/12/2001

Posted - 18/05/2006 : 18:27:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Leopold_IV an ICQ Message  Send Leopold_IV a Private Message
Za 10 min sjedam i krecem...ma kad bolje razmislim picim.

--< Inches don't make champions >--
Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 18/05/2006 : 23:00:23  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message
društvo, na žalost necu moci doci ...opijte se jednom i za mene

"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
Go to Top of Page

vikic
Advanced Member

Croatia
4737 Posts

Member since 06/03/2003

Posted - 18/05/2006 : 23:38:17  Show Profile Show Extended Profile  Send vikic an ICQ Message  Send vikic a Private Message
quote:
Originally posted by risbozg

a idu i boc i vikic

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --

bojan nece ic, ima obaveza oko škole, ja bi jako volio doc i vjerojatno hocu sa forumašicom petrom (5ra), ali tek u subotu ujutro.
sutra ujutro cu saznati definitivni odgovor njezinih staraca, pa oonda picimo vlakom do splita sutra navecer, u splitu smo rano ujutro, pa busom do makarske :) cekam još i odgovor organizatora dali ce uspjet smještaj rezervirat.
nadam se da se vidimo!

"where is my mind?"
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 19/05/2006 : 02:12:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
quote:
Originally posted by vikic
bojan nece ic, ima obaveza oko škole, ja bi jako volio doc i vjerojatno hocu sa forumašicom petrom (5ra), ali tek u subotu ujutro.
sutra ujutro cu saznati definitivni odgovor njezinih staraca, pa oonda picimo vlakom do splita sutra navecer, u splitu smo rano ujutro, pa busom do makarske :) cekam još i odgovor organizatora dali ce uspjet smještaj rezervirat.
nadam se da se vidimo!

Ama Vikicu, shta se nadash ko se nada, pa da te nedostatak pratnje sprijechi da dodjesh??? ja bi autostopom iz Sarajeva ako treba pa slago da imam i smjestaj i novce, samo da se pojavim na ovom hapeningu...
nazalost, nisam u Sarajevu... ni na Balkanu... ni u Evropi...

A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! \\\http://r2cu.wordpress.com/lavirint/
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15632 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 19/05/2006 : 09:28:43  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
kaj tam nema aviona :-))))

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

vikic
Advanced Member

Croatia
4737 Posts

Member since 06/03/2003

Posted - 19/05/2006 : 09:50:17  Show Profile Show Extended Profile  Send vikic an ICQ Message  Send vikic a Private Message
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

quote:
nadam se da se vidimo!

Ama Vikicu, shta se nadash ko se nada, pa da te nedostatak pratnje sprijechi da dodjesh??? ja bi autostopom iz Sarajeva ako treba pa slago da imam i smjestaj i novce, samo da se pojavim na ovom hapeningu...
nazalost, nisam u Sarajevu... ni na Balkanu... ni u Evropi...

A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! \\\http://r2cu.wordpress.com/lavirint/

kad si takav pustolovac, ajde dodi!!

ja dolazim sutra ujutro

"where is my mind?"
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 19/05/2006 : 13:28:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Evo da se pohvalim, vec sam u Splitu!!!

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Go to Top of Page

CortoMaltese
Average Member

Croatia
792 Posts

Member since 16/03/2003

Posted - 19/05/2006 : 16:15:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit CortoMaltese's Homepage  Send CortoMaltese a Private Message
Jako mi je zao sto necu moci prisustvovati Mafestu, a svima vama koji ste tamo zelim sto bolji stripovski provod!
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4647 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 19/05/2006 : 19:54:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
Hoce li biti neki parti u onom klubu u stenama/pecinama pored mora, na kraju seatlista/marine? Ne mogu da se setim kako se zvase, ali sam se fenomenalno proveo proslog leta, te dve noci dok smo bili u Makarskoj.

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 19/05/2006 : 20:32:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
quote:
kad si takav pustolovac, ajde dodi!!

ja dolazim sutra ujutro

eh...

Go to Top of Page

rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts

Member since 15/08/2004

Posted - 19/05/2006 : 22:04:51  Show Profile Show Extended Profile  Send rocco21 a Private Message
quote:
Originally posted by Barker

Hoce li biti neki parti u onom klubu u stenama/pecinama pored mora, na kraju seatlista/marine? Ne mogu da se setim kako se zvase, ali sam se fenomenalno proveo proslog leta, te dve noci dok smo bili u Makarskoj.

Ako misliš na klub "Deep" koji je u pecini na Osejavi onda nije to taj nego klub "Grotta" koji je nasuprot "Deepa" u pecini na poluotoku Sv. Petar.

A ako si bio u "Deepa" prošlo ljeto da li si ti možda jedan iz društva od par Makedonaca koji su bili samo 2 veceri i uništavali se tekilama i konjacima?
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4647 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 23/05/2006 : 19:02:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
quote:
Originally posted by rocco21

quote:
Originally posted by Barker

Ako misliš na klub "Deep" koji je u pecini na Osejavi onda nije to taj nego klub "Grotta" koji je nasuprot "Deepa" u pecini na poluotoku Sv. Petar.

A ako si bio u "Deepa" prošlo ljeto da li si ti možda jedan iz društva od par Makedonaca koji su bili samo 2 veceri i uništavali se tekilama i konjacima?

Ovo je totalno neverovatno!!!!
Sad sam proverio kod ekipe sa boljim pamcenjem, "Deep" je u pitanju.
I da, razvaljivali smo se sa tekilama, pivom i koktelima (ne secam se konjaka) i nismo se sklanjali sa podijuma do fajronta.
Rocco, pozdrav!

Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000