Author |
Topic |
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
Leopold_IV
Senior Member
Croatia
1802 Posts
Member since 05/12/2001 |
|
alanmaras
Advanced Member
Croatia
3787 Posts
Member since 06/03/2005 |
Posted - 18/05/2006 : 23:00:23
|
društvo, na žalost necu moci doci ...opijte se jednom i za mene
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
|
|
vikic
Advanced Member
Croatia
4737 Posts
Member since 06/03/2003 |
Posted - 18/05/2006 : 23:38:17
|
quote: Originally posted by risbozg
a idu i boc i vikic
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
bojan nece ic, ima obaveza oko škole, ja bi jako volio doc i vjerojatno hocu sa forumašicom petrom (5ra), ali tek u subotu ujutro. sutra ujutro cu saznati definitivni odgovor njezinih staraca, pa oonda picimo vlakom do splita sutra navecer, u splitu smo rano ujutro, pa busom do makarske :) cekam još i odgovor organizatora dali ce uspjet smještaj rezervirat. nadam se da se vidimo!
"where is my mind?" |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 19/05/2006 : 02:12:30
|
quote: Originally posted by vikic bojan nece ic, ima obaveza oko škole, ja bi jako volio doc i vjerojatno hocu sa forumašicom petrom (5ra), ali tek u subotu ujutro. sutra ujutro cu saznati definitivni odgovor njezinih staraca, pa oonda picimo vlakom do splita sutra navecer, u splitu smo rano ujutro, pa busom do makarske :) cekam još i odgovor organizatora dali ce uspjet smještaj rezervirat. nadam se da se vidimo!
Ama Vikicu, shta se nadash ko se nada, pa da te nedostatak pratnje sprijechi da dodjesh??? ja bi autostopom iz Sarajeva ako treba pa slago da imam i smjestaj i novce, samo da se pojavim na ovom hapeningu... nazalost, nisam u Sarajevu... ni na Balkanu... ni u Evropi...
A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! \\\http://r2cu.wordpress.com/lavirint/ |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15632 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
vikic
Advanced Member
Croatia
4737 Posts
Member since 06/03/2003 |
Posted - 19/05/2006 : 09:50:17
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
quote: Originally posted by vikic bojan nece ic, ima obaveza oko škole, ja bi jako volio doc i vjerojatno hocu sa forumašicom petrom (5ra), ali tek u subotu ujutro. sutra ujutro cu saznati definitivni odgovor njezinih staraca, pa oonda picimo vlakom do splita sutra navecer, u splitu smo rano ujutro, pa busom do makarske :) cekam još i odgovor organizatora dali ce uspjet smještaj rezervirat. nadam se da se vidimo!
Ama Vikicu, shta se nadash ko se nada, pa da te nedostatak pratnje sprijechi da dodjesh??? ja bi autostopom iz Sarajeva ako treba pa slago da imam i smjestaj i novce, samo da se pojavim na ovom hapeningu... nazalost, nisam u Sarajevu... ni na Balkanu... ni u Evropi...
A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! \\\http://r2cu.wordpress.com/lavirint/
kad si takav pustolovac, ajde dodi!!
ja dolazim sutra ujutro
"where is my mind?" |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 19/05/2006 : 13:28:45
|
Evo da se pohvalim, vec sam u Splitu!!!
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
|
|
|
CortoMaltese
Average Member
Croatia
792 Posts
Member since 16/03/2003 |
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4647 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 19/05/2006 : 19:54:58
|
Hoce li biti neki parti u onom klubu u stenama/pecinama pored mora, na kraju seatlista/marine? Ne mogu da se setim kako se zvase, ali sam se fenomenalno proveo proslog leta, te dve noci dok smo bili u Makarskoj.
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
|
rocco21
Senior Member
Croatia
1259 Posts
Member since 15/08/2004 |
Posted - 19/05/2006 : 22:04:51
|
quote: Originally posted by Barker
Hoce li biti neki parti u onom klubu u stenama/pecinama pored mora, na kraju seatlista/marine? Ne mogu da se setim kako se zvase, ali sam se fenomenalno proveo proslog leta, te dve noci dok smo bili u Makarskoj.
Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Ako misliš na klub "Deep" koji je u pecini na Osejavi onda nije to taj nego klub "Grotta" koji je nasuprot "Deepa" u pecini na poluotoku Sv. Petar.
A ako si bio u "Deepa" prošlo ljeto da li si ti možda jedan iz društva od par Makedonaca koji su bili samo 2 veceri i uništavali se tekilama i konjacima? |
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4647 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 23/05/2006 : 19:02:49
|
quote: Originally posted by rocco21
quote: Originally posted by Barker
Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Ako misliš na klub "Deep" koji je u pecini na Osejavi onda nije to taj nego klub "Grotta" koji je nasuprot "Deepa" u pecini na poluotoku Sv. Petar.
A ako si bio u "Deepa" prošlo ljeto da li si ti možda jedan iz društva od par Makedonaca koji su bili samo 2 veceri i uništavali se tekilama i konjacima?
Ovo je totalno neverovatno!!!! Sad sam proverio kod ekipe sa boljim pamcenjem, "Deep" je u pitanju. I da, razvaljivali smo se sa tekilama, pivom i koktelima (ne secam se konjaka) i nismo se sklanjali sa podijuma do fajronta. Rocco, pozdrav!
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
|
Topic |
|