Author |
Topic |
nedim
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Member since 13/08/2005 |
Posted - 01/05/2006 : 23:19:36
|
quote: Originally posted by Gaston
Iz Sarajeva dolazi preko 15-ak osoba koliko ja do sada znam. A to je tek pocetak.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
ko s foruma??
Lopov Drpiga!!! |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 02/05/2006 : 09:11:12
|
evo službeno zatražio akreditaciju za sebe, svoju dragu i frenda koji ce nas vozit (jebi ga, ima službeni auto, a i on je najviše kriv što sam prije petnaestak godina prvi put i procitao Hermanna - "Sekta")......
"...I only dream in black and white..." |
|
|
zVIR
Junior Member
Croatia
324 Posts
Member since 27/04/2005 |
Posted - 02/05/2006 : 09:39:56
|
quote: Originally posted by globinjo
naravno,dolazim i ja...pilam ženu da i ona ide sa mnom,samo da mi poslije ne prebacuje da je nigdje ne vodimglupo mi je vodit cer,jer onda žena nece imati vremena ni prnit' od nje,jer je mala na tatu,crvi u dupetuinace,sramota velika da iz splita nitko ne ide osim columba i mene,neka me demantiraju sami splicani i okolica...ne priznajem one šta ce doci na par sati i otici,pa split je sat vremena od makarske s autom,(gaston se sad cudi,njemu je to 29 minuta s autom)...ok,ako netko radi-viša sila,ali izlike tipa žena,dica-pa povedite i njih,rico se pobrinio da vam ta tri dana ne opterete puno novcanik...ali se zato pobrinio da nas ipak odere sa strip izdanjimasa nostalgijom se sjetim prva dva strip sastanka u makarskoj,neka na ovom festivalu bude samo 10 posto atmosfere kao tada,woodstock ce biti goli racku za mafest
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA GOVNA IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
ja cu te demantirat... dolazin na 2 dana
And if the sea were whiskey And if I were a duck I’d swim to the bottom And never come up |
|
|
COLUMBO
Senior Member
Croatia
1615 Posts
Member since 21/11/2002 |
Posted - 02/05/2006 : 10:01:51
|
quote: Originally posted by zVIR
naravno,dolazim i ja...pilam ženu da i ona ide sa mnom,samo da mi poslije ne prebacuje da je nigdje ne vodimglupo mi je vodit cer,jer onda žena nece imati vremena ni prnit' od nje,jer je mala na tatu,crvi u dupetuinace,sramota velika da iz splita nitko ne ide osim columba i mene,neka me demantiraju sami splicani i okolica...ne priznajem one šta ce doci na par sati i otici,pa split je sat vremena od makarske s autom,(gaston se sad cudi,njemu je to 29 minuta s autom)...ok,ako netko radi-viša sila,ali izlike tipa žena,dica-pa povedite i njih,rico se pobrinio da vam ta tri dana ne opterete puno novcanik...ali se zato pobrinio da nas ipak odere sa strip izdanjimasa nostalgijom se sjetim prva dva strip sastanka u makarskoj,neka na ovom festivalu bude samo 10 posto atmosfere kao tada,woodstock ce biti goli racku za mafest
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA GOVNA IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
ja cu te demantirat... dolazin na 2 dana
And if the sea were whiskey And if I were a duck I’d swim to the bottom And never come up
Ti ne živiš u Splitu |
|
|
zVIR
Junior Member
Croatia
324 Posts
Member since 27/04/2005 |
Posted - 02/05/2006 : 10:16:23
|
ali on je navea i okolicu,a koliko ja znam ja zivim u okolici Splita
And if the sea were whiskey And if I were a duck I’d swim to the bottom And never come up |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 02/05/2006 : 10:23:11
|
quote: Originally posted by sonor Domorodci se ne racunaju!
da,ja sam ih izbrisao,pa kico,rocco21,i ostali makarani i bliža okolica se podrazumijevaju
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA GOVNA IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU! |
|
|
chemako
Average Member
Croatia
758 Posts
Member since 22/02/2004 |
Posted - 02/05/2006 : 11:41:09
|
Ja cu doci sigurno samo ne znam na koliko.Na žalost žene necu voditi,mala je sitna,a i bolje da žena ne vidi koliki su to izdaci. Cudim se tebi,a istovremeno i divim kad ceš moci sve te izdatke da tako kažem bezbolno pred njom prikazati.Svaka cast. A i ne znam koja je to ponuda šta se tice boravka koju je pripremio Biljarska kugla. |
|
|
rocco21
Senior Member
Croatia
1259 Posts
Member since 15/08/2004 |
Posted - 02/05/2006 : 11:47:11
|
split je sat vremena od makarske s autom,(gaston se sad cudi,njemu je to 29 minuta s autom)
29 minuta kažeš. Ali ima obicaj stat u Omišu popit kavu? |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 02/05/2006 : 15:00:32
|
quote: Originally posted by chemako Cudim se tebi,a istovremeno i divim kad ceš moci sve te izdatke da tako kažem bezbolno pred njom prikazati.Svaka cast. A i ne znam koja je to ponuda šta se tice boravka koju je pripremio Biljarska kugla.
cuj,ima mislim 4 mjeseca otkako se zna,ako ne i više,da ce biti mafest...štedio sam i uštedio dovoljno,ako treba bit cu gladan 3 dana,ali cu uzeti sve šta mi treba...ka da ce žena biti sa mnom pa ce gledati šta uzimamglede boravka,cijene ce biti smiješne,jako smiješne
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA GOVNA IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU! |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15632 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 02/05/2006 : 15:44:47
|
ako znaš koju cijenu - nabaci pa da vidimo jel da se smijem ili placem :-)))
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
|
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7806 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 02/05/2006 : 16:38:09
|
Iz Sarajeva dolazi preko 15-ak osoba koliko ja do sada znam. A to je tek pocetak.
e baš me zanima ko sve. vidim ovi s foruma se baš i ne izjašnjavaju. pa evo pozivam ih ovom prilikom da se izjasne ko sve ide. |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7806 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 02/05/2006 : 16:39:24
|
Dodji u subotu na promociju pa ces vidjeti.
a na promociji se svakako vidimo. |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 02/05/2006 : 16:44:58
|
quote: Originally posted by rocco21
split je sat vremena od makarske s autom,(gaston se sad cudi,njemu je to 29 minuta s autom)
29 minuta kažeš. Ali ima obicaj stat u Omišu popit kavu?
29 minuta?!? S kim,sa Šolom na motoru?
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 02/05/2006 : 16:58:27
|
quote: Originally posted by kico 29 minuta?!? S kim,sa Šolom na motoru?
pa jesi se vozio ikad s njimu jednoj ruci mobitel,u drugoj pivo,livom nogom drži volan,desnom gas
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 02/05/2006 : 18:36:31
|
quote: Originally posted by kico 29 minuta?!? S kim,sa Šolom na motoru?
pa jesi se vozio ikad s njimu jednoj ruci mobitel,u drugoj pivo,livom nogom drži volan,desnom gas
ajme meni onda u subotu! U Sarajevu smo barem za uru,uru i po vrimena... |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 02/05/2006 : 18:53:01
|
quote: Originally posted by kico ajme meni onda u subotu! U Sarajevu smo barem za uru,uru i po vrimena...
sigurnije ti je grunfovim prometalom-polako ali sigurno
|
|
zizanon
Senior Member
Croatia
1523 Posts
Member since 21/11/2003 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 03/05/2006 : 00:15:42
|
quote: Originally posted by risbozg
Je l' dolazis u Hajdukovoj ili Dinamovoj majici? Zbog cijene te pitam.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 03/05/2006 : 00:16:22
|
quote: Originally posted by globinjo pa jesi se vozio ikad s njimu jednoj ruci mobitel,u drugoj pivo,livom nogom drži volan,desnom gas
ma kakve su ovo insinuacije!?!?!?!?!
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 03/05/2006 : 00:17:14
|
quote: Originally posted by kico ajme meni onda u subotu! U Sarajevu smo barem za uru,uru i po vrimena...
Ne boj se! Bit cu pristojan.
|
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15632 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 03/05/2006 : 10:16:43
|
quote: Originally posted by risbozg
Je l' dolazis u Hajdukovoj ili Dinamovoj majici? Zbog cijene te pitam.
dvostrana majca - s jedne strane plava a sa druge bijela
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
|
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6184 Posts
Member since 29/11/2001 |
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 03/05/2006 : 12:43:26
|
ko ide na potezu od (približno) ljubljane do zg- ono, djeljenje troškova, smanjenje dosade i tako to... žena mi je definitivno otpala a samom mi se stvarno neda?
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
|
|
Topic |
|