forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 POMOC svi vi koji imate skenirana americka izdanja
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 01/05/2006 : 23:13:08  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
trebalo bi mi nekoliko stripova skeniranih i to:

Arm of Kannon
Parasyte
Rebirth
The Lords of Misrule
Kwaidan
King of Wolves
Revelations
Gungrave
Samurai:Heaven and Earth
Museum of Terror
The Demon Ororon
Erica Sakurazawa (sve osim Between the Sheets,to imam)
Petshop of Horrors
Mark of the Succubus

zanima me tacno kakvi su ovi stripovi jer bih htio da ih narucim. procitao sam preview-e ali bih htio da jos provjerim da ne uzimam macka u vreci. mozete mi poslati stripove na omerver@yahoo.com ili omerver@gmail.com. bio bih vam zahvalan ako mi posaljete
ako ih je neko citao moze i usmena pohvala ili kudjenje u zavisnosti kakav vam je bio strip

"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…"

Edited by - verter on 03/05/2006 00:37:17

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 02/05/2006 : 16:38:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
bome originalan nacin kako besplatno dobit skenirane stripove
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 02/05/2006 : 17:49:35  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
"bome originalan nacin kako besplatno dobit skenirane stripove "

a sta, trebao bih mozda da ih placam??? tebe je izgleda neko dobro izradio...

Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 02/05/2006 : 20:47:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
quote:
Originally posted by verter

"bome originalan nacin kako besplatno dobit skenirane stripove "

a sta, trebao bih mozda da ih placam??? tebe je izgleda neko dobro izradio...

obicno ljudi skenirane stripove skidaju, preko interneta, a internet se obicno placa... tako da da...
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 02/05/2006 : 20:54:39  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
to mozda kod tebe. ja sve seknirane koje sam dobio(a dobio sam ih preko 50GB) sam dobio dzaba i dzaba ih dijelim. isto vazi i za one koje sam skinuo sam.

Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 02/05/2006 : 23:20:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message

verter ima pravo, scanove bar treba dijeliti, nije da su ikog nesto puno kostali, u danasnjem vremenu brzih i dostupnih internet veza. ja bi ti rado pomogao da imam ista od ovoga, ali nista od toga nisam skidao

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 03/05/2006 : 00:39:44  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
to je cak i neko ne pisano pravilo kad su u pitanju skenirani stripovi, anime i slicno.
tnx constantine33!
evo malo sam prosirio spisak...

pa zar stvarno niko nista ne posjeduje sa ovog spiska?

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 03/05/2006 : 15:03:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message
Citao sam King of Wolves i jako mi se svidio. Crta Miura (Berserk), po scenariju Buronsona (Fist of the North Star). Museum of Terror ti je prakticki antologija mangi Junjija Itoa, to su odlicni naslovi, prvi volume je Tomie. Arm of Kannon i Parasyte nisam citao ali po onom što sam uspio vidit djeluju strašno zanimljivo. Što se tice Mark of the Succubus, vidim da se radi o americkoj mangi, a njih baš ne volim. Ako te zanimaju horor mange uzmi rade nešto od Kazua Umezua (Scary Book od Dark Horsea, npr.). Gungrave ti je prakticki preslika radnje iz anime (odnosno videoigre). Gledao sam anime i odlicna je. Više ti se isplati skinuti cijelu TV seriju nego citat skracenu verziju na papiru.

Are you retarded or something? Who the hell do you think I am? I’m the goddamn Batman.
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 03/05/2006 : 19:54:14  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
znam za kinga zato i hocu da ga uzmem jer je od meni jednog od najlegendi mangi KENTARA MIURE!!!!! berserk mi je jedan od najboljih stripova koje sam citao. ali sam kupio prosle godine Japan i zao mi je para koje sam dao za njega. pa reko da provjerim da nije isto i sa kingom.
junji ito razvaljuje. htio sam bas nedavno uzeti tomie u izdanju comics one, dobro je sto nisam. svakako izlazi tek u junu tako da ga necu u ovom krugu narucivanja uzimati. isto vazi i za umezu, cekacu da se nakupe jos 2. i 3. trejd pa cu onda naruciti.
nisam ni primjetio ono anime u naslovu. uglavnom me nerviraju stripovi u kojima je isto sto i u crtanom. a anima imam svakako preko 200GB tako da se ne isplati davati desetak dolarcica na to
arm of kannon i meni djeluje jako zanimljivo zato i hocu da provjerim jel stvarno dobro kao sto se cini.

Edited by - verter on 03/05/2006 20:06:46
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 03/05/2006 : 20:40:36  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
quote:
Originally posted by verter

to mozda kod tebe. ja sve seknirane koje sam dobio(a dobio sam ih preko 50GB) sam dobio dzaba i dzaba ih dijelim. isto vazi i za one koje sam skinuo sam.

e unda ti zelin da i ove dobijes
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 04/05/2006 : 16:58:18  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
hajmo ljudi zivo zivo

Go to Top of Page

metabaron
New Member

177 Posts

Member since 25/01/2004

Posted - 05/05/2006 : 01:17:56  Show Profile Show Extended Profile  Send metabaron a Private Message
kwaidan nema nikakve veze s filmom. To je prijevod Francuskog stripa na Engleski. Imam papirnu verziju i svidjela mi se iako je sitna (nesto kao manga format).
Neke table mozete vidjeti ovdje:
http://www.kwaidan.net/

Lords of Misrule isto tako imam u papirnoj verziji. Genijalan horror. Crtez je radio taj Danac Snejbjerg:
http://www.snejbjerg.com/lord1.htm

Za ove mange nemam pojma, ali to ne bi trebao biti problem nabaviti.
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 05/05/2006 : 01:35:14  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
metabaron tnx za linkove!

Go to Top of Page

deepo
Starting Member

41 Posts

Member since 07/09/2005

Posted - 10/05/2006 : 18:02:56  Show Profile Show Extended Profile  Send deepo a Private Message
verter,
Nije mi mrsko cekati... bitno mi je samo da nabavim, Bilal mi je, ono, nesto nenadjebivo

Evo sta sam nasao, sta nisam i sta se skida...

ne mogu da nadjem..

Arm of Kannon
The Demon Ororon
The lords of Misrule ne mogu da nadjem (a bas deluje zanimljivo..)

imam:

Parasyte na spanskom (nema na eng)
Kwaidan
King of wolves
Revalations autori Paul Jenkins i Humberto Ramos (02 se skinuo, 01, 03, 04, 05 se skidaju)
Rebirth samo kalendar 1999. ako se odnosi na autora Masamune Shirow-a, ima dosta drugih stvari, ako ti to
pomaze (recimo skida se 'Ghost in the shell complete and
uncensored')
Ako sam pogresio, moras mi reci ime autora, moze da pomogne :)

skida se:
Samurai:Heaven and Earth 01-05
Petshop of Horrors 01-10

Museum of Terror izlazi tek Jul 5 2006
Gungrave by Yasuhiro Nightow je izasao 26.04.2006. tako da ga nema zasad..

Ako imas jos neke zelje... Mogu ti poslati spisak skenova koje imam (6 dvd-a) pa ako ti nesto treba odatle...
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000