Author |
Topic |
|
mike
Senior Member
Slovenia
2848 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 07/05/2006 : 07:56:25
|
Uf, kad sam ovo vidio zastao mi dih.
Written by Frank Miller; Art by Miller and Klaus Janson; Cover by Miller
Hailed as a comics masterpiece, Frank Miller's THE DARK KNIGHT RETURNS — and its equally provocative sequel THE DARK KNIGHT STRIKES AGAIN — get the oversized Absolute treatment in a giant one-volume, slipcased edition!
This Absolute edition features an extended sketch section from THE DARK KNIGHT STRIKES AGAIN with commentary by Miller, a look at the plot and pencils from the legendary finale to THE DARK KNIGHT RETURNS, a new introduction by Miller, striking new cover and slipcase Art by Miller, and more!
Batman | 512pg. | Color | Oversized Hardcover | $99.99 US
On Sale August 30, 2006
Jack the Black.
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 07/05/2006 : 10:38:00
|
ma klasican kapitalisticki nacin da se izmuze sto vise para od publike... zasto ga ne naprave na shit papiru i sa shit koricama i ne prodaju za 20 dolara...
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...'' |
|
|
JohnDrake
Junior Member
467 Posts
Member since 08/01/2005 |
Posted - 07/05/2006 : 10:44:17
|
quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
ma klasican kapitalisticki nacin da se izmuze sto vise para od publike... zasto ga ne naprave na shit papiru i sa shit koricama i ne prodaju za 20 dolara...
Još bolje, zašto ne bi bio besplatan, za zemlje u razvoju. |
|
|
Vega
stripovi.com suradnik
Croatia
1134 Posts
Member since 11/06/2004 |
|
mike
Senior Member
Slovenia
2848 Posts
|
mladen13
Senior Member
Croatia
1145 Posts
Member since 22/09/2005 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25297 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 07/05/2006 : 17:53:41
|
u cemu je fora??? meni je ovo bezveze,negde u rangu Chico specijalaca by Gamba...:-x
Oh, I'm sorry. Did that break your concentration? I didn't mean to do that. Please, continue. I believe you were saying something about "best intentions."
|
|
|
SnotMan
Advanced Member
Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
|
mike
Senior Member
Slovenia
2848 Posts
|
mike
Senior Member
Slovenia
2848 Posts
Posted - 08/09/2006 : 16:58:01
|
DOBIO SAM!!!
E sad, za ovo mogu sa 1000% reci, da je DALEKO najbolje izdanje (od tih koje sam imao prilike vidjeti) napravljeno u povijesti stripa ikad! Absolute Watchmeni mogu se jedino (nazalost) sakriti.
Dodao bi jos, da nisam jos nikad citao DK, te da sam absolutni Sin City fan (iako me malo prizemljio sa dosta losnjikavim Hell and Back). Ipak Miller po meni jeste i ostaje tako crtacki ko scenaristicki genije. A sad nek digne ruku onaj ko je sretniji od mene!
Jack the Black. |
|
|
JohnDrake
Junior Member
467 Posts
|
beli luk
Average Member
Serbia
795 Posts
Member since 18/06/2006 |
Posted - 08/09/2006 : 20:15:16
|
Prihvatam kolekcionarstvo kao zelju za posedovanjem kako odredjene robe, tako i znacenja koje ta roba nosi. Kolekcionarstvo kao fetisizam mi je gnusno. U to ubrajam i ova "absolute" izdanja, ploce sa pogresno odstampanim pesmama, uopste sve greske i isiljenosti koje neko pokusava da proda. Uvek se zamislim da sam ja recimo kojim slucajem popularan i poznat i kako bih se osecao da neko opsesivno zeli da ima moje gace, slinu, polu-pojeden sendvic (hehe, ovo bi verovatno bila najskuplja stvar, jer je "absolute rare")? Naravno, prljave gace i neciji rad nije za uporedjivanje, ali fetisizam posedovanja jeste. Sta ima toliko veliko i vazno u Frank Miller-ovim skicama zvrljotinjama sem poruke svetu "JA to IMAM!" ???
pisite na beliluk666@gmail.com |
|
|
JohnDrake
Junior Member
467 Posts
|
mike
Senior Member
Slovenia
2848 Posts
Posted - 08/09/2006 : 23:55:57
|
Heh uvijek ce nekome ici u nos :). No boli me k... sta takvi misle. Ispast ce da se hvalim sto sam recimo nabavio 2-3 deluxe izdanja, ali je to daleko od istine. Sve je to iz ljubavi prema stripu, ni slucajno zbog napuha. Fetis? Ti mora da si zbunjen... Jedino iskreno mislim da djela, koja meni predstavljaju vrhunac neke umjetnosti, treba imati ako je moguce naravno, u najboljoj varijanti. Sin City, Ken Parker i jos puno ostalih to definitivno zasluzuju. I sad vas pitam, sta ima tu lose osim zavisti i posmjeha jadnika, koji neke stvari nece, ne zele ili ne mogu razumijet?
Jack the Black. |
|
|
jgoran5
Senior Member
Croatia
1924 Posts
Member since 07/07/2002 |
Posted - 09/09/2006 : 08:32:22
|
quote: Originally posted by JohnDrake
Cekaj da procitaš DK Strikes Again i Marthu Washington, pa ceš malo korigirati mišljenje.
Marta je odlicna,dk2 pomalo zaostaje za dk1 ali je citljivo.. nema se sta korigirati misljenje..miller je klasa za sebe...
------------- carpe diem... -------------
|
|
|
jgoran5
Senior Member
Croatia
1924 Posts
Posted - 09/09/2006 : 08:34:18
|
quote: Originally posted by beli luk
Prihvatam kolekcionarstvo kao zelju za posedovanjem kako odredjene robe, tako i znacenja koje ta roba nosi. Kolekcionarstvo kao fetisizam mi je gnusno. U to ubrajam i ova "absolute" izdanja, ploce sa pogresno odstampanim pesmama, uopste sve greske i isiljenosti koje neko pokusava da proda. Uvek se zamislim da sam ja recimo kojim slucajem popularan i poznat i kako bih se osecao da neko opsesivno zeli da ima moje gace, slinu, polu-pojeden sendvic (hehe, ovo bi verovatno bila najskuplja stvar, jer je "absolute rare")? Naravno, prljave gace i neciji rad nije za uporedjivanje, ali fetisizam posedovanja jeste. Sta ima toliko veliko i vazno u Frank Miller-ovim skicama zvrljotinjama sem poruke svetu "JA to IMAM!" ???
pisite na beliluk666@gmail.com
Pa naravno...Nije Ferri i nije to Zagor.Tu se moze pricati o fetisizmu
|
|
|
beli luk
Average Member
Serbia
795 Posts
Member since 18/06/2006 |
Posted - 09/09/2006 : 10:39:52
|
Nema potrebe da se osecas uvredjenim ili prozvanim, moj post je bio uopsten i pre svega je bio uperen protiv izdavaca koji zgrcu pare na tome i samih umetnika koji pristaju na to da prodaju svoje prljave gace. Drago mi je da si to kupio i da ti se svidja. |
|
|
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 09/09/2006 : 16:02:05
|
Meni je DK u principu bezveze strip s nekoliko jako dobrih tabli, ali koje ne spašavaju konacnu ocjenu. Watchmen su nemjerljivo bolji, kao i Killing Joke. Slobodno me razapnite.
nijedne nema bolje od naše policije |
|
|
mike
Senior Member
Slovenia
2848 Posts
|
jgoran5
Senior Member
Croatia
1924 Posts
Posted - 10/09/2006 : 08:23:55
|
Nema potrebe da se osecas uvredjenim ili prozvanim, moj post je bio uopsten i pre svega je bio uperen protiv izdavaca koji zgrcu pare na tome i samih umetnika koji pristaju na to da prodaju svoje prljave gace. Drago mi je da si to kupio i da ti se svidja.
ne osjecam se uvrijedenim..samo sam iznio misljenje.. i nisam kupio to izdanje jer smatram to pretjeranom cijenom..imam to od prije i bilo mi je debilno kupovati u duplo.. u 11 mjesecu izlazi ogroman hc sa morrisonovim x menima.kompletan run.to je preko 30 svescica i bit ce 100 baksi..to je cijena koja je promjerena za taj broj svescica a ne ova koja je za dk ogromna.
|
Edited by - jgoran5 on 10/09/2006 08:26:23 |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26823 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 10/09/2006 : 22:08:19
|
quote: Originally posted by jgoran5
Nema potrebe da se osecas uvredjenim ili prozvanim, moj post je bio uopsten i pre svega je bio uperen protiv izdavaca koji zgrcu pare na tome i samih umetnika koji pristaju na to da prodaju svoje prljave gace. Drago mi je da si to kupio i da ti se svidja.
ne osjecam se uvrijedenim..samo sam iznio misljenje.. i nisam kupio to izdanje jer smatram to pretjeranom cijenom..imam to od prije i bilo mi je debilno kupovati u duplo.. u 11 mjesecu izlazi ogroman hc sa morrisonovim x menima.kompletan run.to je preko 30 svescica i bit ce 100 baksi..to je cijena koja je promjerena za taj broj svescica a ne ova koja je za dk ogromna.
kako ce se to citati? |
|
|
jgoran5
Senior Member
Croatia
1924 Posts
Posted - 12/09/2006 : 13:44:54
|
quote: Originally posted by jaki
quote: Originally posted by jgoran5
kako ce se to citati?
na stolu a ne u wc-u i krevetu
|
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26823 Posts
Member since 13/03/2004 |