forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Ciji je Tarzan
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

kts
New Member

245 Posts

Member since 30/04/2006

Posted - 08/05/2006 : 16:06:00  Show Profile Show Extended Profile  Send kts a Private Message
quote:
Originally posted by Dado all cosmic rights protected ©®

Naravno™... uz malo nadoknadu™... pronadjes mi brojeve Preachera™ koji mi nedostaju...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne ©® by Dado

Bum pogledala te Preachere™. ©® by kts #338;
©2006
Go to Top of Page

osim
Senior Member

Vatican City
1686 Posts

Member since 12/11/2002

Posted - 08/05/2006 : 16:06:04  Show Profile Show Extended Profile  Send osim a Private Message
kerac, kordejevog nisam video
Go to Top of Page

kts
New Member

245 Posts

Member since 30/04/2006

Posted - 08/05/2006 : 16:29:53  Show Profile Show Extended Profile  Send kts a Private Message
Kerac je ok.

Copyright © 2006 by kts
All rights reserved under International and Croatian Copyright Conventions. Written on the Stripovi.com™ forum, owned by Stripovi.com™ Zagreb and simultaneusly in WWW™ by Stripovi-Staff™ of the Round Cevapcici-Table™
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/05/2006 : 17:09:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
quote:
Originally posted by marlowe

miho, druze, ako si vec preuzeo sve, apsolutno sve, sa
http://www.upps.org.yu/forum/viewtopic.php?t=714
od naziva topica, uvodnog teksta i ponudjenih alternativa, nije mi jasno par stvari - ako ti je tema toliko interesantna:
1. zasto nisi glasao - tamo imas i anketu:
2. forum na kom se nalazi je potpuno otvoren, ne zahteva registraciju, i mogao si bilo da navedesh izvor ili da uputis ljude na anketu gde mogu glasati
3. zasto nisi naveo jos nekog svog favorita?
uglavnom, ne pada mi na pamet da koristim neke kvalifikacije koje su se mogle cuti nedavno, ali ovih nekoliko pitanja mi se vrzmaju po glavi. lep pozdrav.

citiram svoj post jer mi zaista nije jasno otkud odjednom sva rasprava oko autorskih prava na gluposti, jer ja sam, za razliku od skorasnje prakse, jasno rekao da mi slicne kvalifikacije ne padaju na pamet. jednostavno, ovih nekoliko pitanja su mi se nametnula, te sam ih mihi direktno postavio, uz lep pozdrav koji mu i sada saljem.
ja autorska prava polazem samo na stvari za koje prema ugovoru imam autorska prava, a takvih stvari ima, i tu jesam ozbiljan.

kts
New Member

245 Posts

Member since 30/04/2006

Posted - 08/05/2006 : 17:18:52  Show Profile Show Extended Profile  Send kts a Private Message
Marlowe tko je tvoj favorit plz?

Copyright © 2006 by kts
All rights reserved under International and Croatian Copyright Conventions. Written on the Stripovi.com™ forum, owned by Stripovi.com™ Zagreb and simultaneusly in WWW™ by Stripovi-Staff™ of the Round Cevapcici-Table™
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/05/2006 : 17:21:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
hogarth, kao sto sam i napisao.

kts
New Member

245 Posts

Member since 30/04/2006

Posted - 08/05/2006 : 17:23:33  Show Profile Show Extended Profile  Send kts a Private Message
Zasto bas Hogarth? Mislila sam da su svjeziji ipak bolji. Bar meni.

Copyright © 2006 by kts
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 08/05/2006 : 17:25:51  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Hehehe definitvno gotivan potpis, taman sam stigao do round i mislim se:" bezveze" ! Ali onda stize cevapcici table i to ucini da ovaj potpis prestize gucci pig od markosa ! Aplauz.

"Treba mi dobar potpis za forum."
Go to Top of Page

kts
New Member

245 Posts

Member since 30/04/2006

Posted - 08/05/2006 : 17:27:39  Show Profile Show Extended Profile  Send kts a Private Message
quote:
Originally posted by seinfeld

Hehehe definitvno gotivan potpis, taman sam stigao do round i mislim se:" bezveze" ! Ali onda stize cevapcici table i to ucini da ovaj potpis prestize gucci pig od markosa ! Aplauz.

"Treba mi dobar potpis za forum."

Pravo sam se namucila dok sam skladala.

Copyright © 2006 by kts
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 08/05/2006 : 17:28:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
kakav osebujan tip! malteški soko marlowe!
kako samo on ljubi sebe samog
citira svoje postove
i navodi ljude na izvorni i ORIGINALNI (u zagradi - orididi) POST (kojeg je autor!)

Tako je govorio Zagortustra.
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 08/05/2006 : 17:37:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message
Mihu na robiju! Dilaj, kradi, ubi... al prepisivat bratko... ne smiješ... NE SMIJEŠ!!!!!

Rico
Go to Top of Page

miha
Advanced Member

3628 Posts

Member since 05/05/2003

Posted - 08/05/2006 : 20:49:18  Show Profile Show Extended Profile  Send miha a Private Message
morao sam stari moj, neke stvari su jace od mene

Joe Cubert
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 08/05/2006 : 20:50:38  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
Ma...sve je to ok. mozemo se mi zezati...ali bih stvarno voleo da cujem sta o svemu ovome misli miha, bio bi red da se javi i da kaze je li sve ovo puka slucajnost(u sta sumnjam) ili provokacija na racun marlowa.
Marlowe je isti topic(tacnije anketu) postavio na uppsu 06.05 2006 a miha ga je prekopirao na stripovi com.-u 07.05.2006.

Da me neko pogresno ne bi razumeo namam nameru upirati prstom u nekoga i vikati LOPOV! Narocito ne na ovakvoj bezazlenoj stvari ali bi bilo lepo da se sam miha javi i razjasni nam ovu enigmu.

"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"

Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 08/05/2006 : 20:52:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:
Originally posted by miha

morao sam stari moj, neke stvari su jace od mene

Joe Cubert

Znaci...namera je postojala?

"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"

Go to Top of Page

miha
Advanced Member

3628 Posts

Member since 05/05/2003

Posted - 08/05/2006 : 20:58:39  Show Profile Show Extended Profile  Send miha a Private Message
To je bio kratak odgovor marlowu zašto je anketa prepisana od naziva topica, uvodnog teksta do ponudjenih alternativa. Komparativna statistika. Pozdrav i tebi lave
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 08/05/2006 : 21:01:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:
Originally posted by miha

To je bio kratak odgovor marlowu zašto je anketa prepisana od naziva topica, uvodnog teksta do ponudjenih alternativa. Komparativna statistika. Pozdrav i tebi lave

Pa tako brate! Istupi i glasno reci TAJ sam!
Sada je sve jasno.Nema vise misterije, slucaj je zavrsen.

Go to Top of Page

miha
Advanced Member

3628 Posts

Member since 05/05/2003

Posted - 08/05/2006 : 21:05:27  Show Profile Show Extended Profile  Send miha a Private Message
A ko kaže da ja nisam imao ideju za ovu anketu još 2004 dok je marlowe bio u vojsi?
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 08/05/2006 : 21:09:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
A da znas da se i meni vrzmala po glavi slicna ideja jos 99-te ali eto marlowe me je preduhitrio:-))

Edited by - sdragan@ on 08/05/2006 21:27:18
Go to Top of Page

miha
Advanced Member

3628 Posts

Member since 05/05/2003

Posted - 08/05/2006 : 21:21:04  Show Profile Show Extended Profile  Send miha a Private Message
Pa svaka mu cast ima dobre reflekse.
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 08/05/2006 : 21:29:26  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
da,da...
meni je jako drago sto miha posecuje upps tu ima sta i da nauci:))

Go to Top of Page

kts
New Member

245 Posts

Member since 30/04/2006

Posted - 08/05/2006 : 22:02:07  Show Profile Show Extended Profile  Send kts a Private Message
quote:
Originally posted by sdragan@

da,da...
meni je jako drago sto miha posecuje upps tu ima sta i da nauci:))

Je, je, vidimo sto je tamo naucio. Krasti od sirotinje i nejaci.

Copyright © 2006 by kts
Go to Top of Page

miha
Advanced Member

3628 Posts

Member since 05/05/2003

Posted - 08/05/2006 : 22:23:30  Show Profile Show Extended Profile  Send miha a Private Message
Ima dobre reflekse a ne ko mi, od ideje do realizacije sto godina hehheh. Ma upps je zakon, udruženje za promociju i produkciju, raj na kugli zemaljskoj za crtace, cim nadjem izgubljeni username idem na taj prijateljski sajt da jim hvalim promociju i kritikujem produkciju, produkcija jim stvarno ne ide tom udruženju. Marlowe, imate li vi nekog blagajnika tamo?
Go to Top of Page

kts
New Member

245 Posts

Member since 30/04/2006

Posted - 08/05/2006 : 23:21:41  Show Profile Show Extended Profile  Send kts a Private Message
Upravo se podesava stroj za kunzdruk i uskoro krece produkcija. Samo nemojte nikome pricati, jer to je tajna. :D

Copyright © 2006 by kts
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/05/2006 : 23:48:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message

miho, odgovor je manjkav, ali mi barem donekle razjasnjava porive. jedino me sokira sto znas kad sam bio u vojsci - osecam sve veche breme popularnosti i moj privatni zivot postaje javna stvar.
zosko, nadam se da promena ukljucuje samo nick i nastup u zenskom rodu, te da nisi pribegao i sveobuhvatnijoj promeni pola na hirurgiji.

p.s. zosko/kts ne znam ko te je preveslao za cenu stripoteke, ali ona je nepromenjena vise od godinu dana, a u poslednjih 5-6 godina poskupela je 2 kune. koliko si je ti platio i ko te je namagarchio?

kts
New Member

245 Posts

Member since 30/04/2006

Posted - 08/05/2006 : 23:55:50  Show Profile Show Extended Profile  Send kts a Private Message

Copyright © 2006 by kts
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000