Author |
Topic |
|
c64
Senior Member
Cuba
1694 Posts
Member since 15/03/2006 |
Posted - 07/05/2006 : 13:31:29
|
Uspješno su završene aukcije za mojih 15 stripova, sad ne znam šta dalje, ja ne namjeravam placat poštarinu kao što sam i naveo.
Ljudi kak to funkcionira, kako se šalje, kak se dobiva lova, itd...
Molim dolje navedene kupce da mi se jave na mejl radi dogovora oko slanja itd..
Stari borac dmar kico rocco
Hvala
|
|
byoman
Advanced Member
Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 07/05/2006 : 14:35:40
|
Pa kupac se normalno prvi javlja, a ti trebaš da mu kažeš koliko novca treba da ti pošalje(stripovi+poštarina).AKad dobiješ novac šalješ stripove. Ili pouzecem, to je tvoja odluka. To bi bilo to.. I pooštri kriterijume ocenjivanja, barem za po jednu ocenu skini onim tvojim..;-))
Oh, I'm sorry. Did that break your concentration? I didn't mean to do that. Please, continue. I believe you were saying something about "best intentions."
|
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 07/05/2006 : 15:03:38
|
quote: Originally posted by c64
Uspješno su završene aukcije za mojih 15 stripova, sad ne znam šta dalje, ja ne namjeravam placat poštarinu kao što sam i naveo.
Ljudi kak to funkcionira, kako se šalje, kak se dobiva lova, itd...
Molim dolje navedene kupce da mi se jave na mejl radi dogovora oko slanja itd..
Stari borac dmar kico rocco
Hvala
Prvo tebi i tvojim kupcima treba stici izvješce o završenim aukcijama. Tu su i mailovi preko koji trebate uspostaviti kontakt.
Nacini placanja su sljedeci : Da ti uplate na racun - najbolje. Da ti pošalju u koverti - ako mora, koristi se kod slanja iz inozemstva. Da ti pošalju poštanskom uplatnicom na adresu - ako nemaš racun. Otkupno tj. pouzecem - plate kada im stigne paket.
Ti im šalješ stripove na sljedece nacine : Tiskanica - jeftin nacin za slanje do 2 kg. Paket - siguran nacin za slanje vecih kolicina i vrijednih stripova. Pismo - u velikoj koverti, pogodno ako uz malo stripova šalješ i neke sitnice kao što su recimo cd-i ili slicno. To ti je sva mudrost.
Obi-wan-kenobi@inet.hr |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
c64
Senior Member
Cuba
1694 Posts
Member since 15/03/2006 |
Posted - 09/05/2006 : 14:59:23
|
quote: Originally posted by kico
Ja sam ti poslao mail. Pa odgovori.
Bio sam danas u pošti. Spakirano u paket je 15kn. još cu vidjeti za tiskanicu ali brijem poslati kao paket |
|
|
|
Topic |
|