Sramotan sporazum,Dan otkupa,Tragedija u Silver Townu(ove su toliko loše da je to neopisivo).Loše su i one prve epizode iz 60-ih ali to još može proci s obzirom na starost.U kategoriju ocajnih spada i Chico pracovjek,Chico na otoku s blagom itd.Uglavnom,sve od Burattinija.
najgore su one stare, prve epizode, osim baš prve koja je ok, jer je ciko faca ustvari, otprilike 50% zagora spada u skupinu ocajno, dosadno, nezanimljivo, 20% je tako tako, može proci, 20% je vrlo dobro i odlicno, 9% vrhunskih i 1% nenadjebivih
Originally posted by ken2 otprilike 50% zagora spada u skupinu ocajno, dosadno, nezanimljivo, 20% je tako tako, može proci, 20% je vrlo dobro i odlicno, 9% vrhunskih i 1% nenadjebivih
Slazem se sa ovim postom. Stvarno je pola zagorovih epizoda u najmanju ruku dosadno. Pitam se da li bih uopste mario za zagora da ga nisam poceo citati kao klinac...
prije par godina i ja bih se složio s kenom2 no, stvari su se promijenile tako da u skupinu ocajno spada zapravo samo nekih 10-15% ostalo sve je ok ili jako dobro plus pregršt vrhunskih
Lov na vuka, nema sumnje (mada Sramotan sporazum nisam procitao). Inace, to je jedna od poslednjih epizoda Dnevnika i nikako mi nije jasan razlog zbog cega je SD to reprintovala... Užas jedan
Lov na vuka, nema sumnje (mada Sramotan sporazum nisam procitao). Inace, to je jedna od poslednjih epizoda Dnevnika i nikako mi nije jasan razlog zbog cega je SD to reprintovala... Užas jedan
zbog toga što ta epizoda zbog svima nama poznatih dešavanja nije bila objavljena u hrvatskoj.
Najgora, ali uvjerljivo najgora Zagorova epizoda mi je "Odlazak u nepoznato" koja je sad izdana u klasik ediciji. Tako je jedna glupa, a što je najbitnije, strahovito dosadna epizoda. Samo prvi dio price drži vodu sa cikinim upoznavanjem posade "Golden Baby" i samim putom u nepoznato, a onda...katastrofa.
Meni su prve epizode od Zagora najlosije jer nisu ulagali toliko truda u kvalitet price...sve su to nekako zbrzali kad su radili te epizode. + Plavokosa opasnost , Siera Blanka.
Najgora, ali uvjerljivo najgora Zagorova epizoda mi je "Odlazak u nepoznato" koja je sad izdana u klasik ediciji. Tako je jedna glupa, a što je najbitnije, strahovito dosadna epizoda. Samo prvi dio price drži vodu sa cikinim upoznavanjem posade "Golden Baby" i samim putom u nepoznato, a onda...katastrofa.
Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Vjerujem kako nisi procitao npr epizode Sramotan sporazum, Dan otkupa i Tragedija u Silver Townu, koje je Aco gore spomenuo.
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Vjerujem kako nisi procitao npr epizode Sramotan sporazum, Dan otkupa i Tragedija u Silver Townu, koje je Aco gore spomenuo.
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Nisam siguran. Koji su broj redovne serije te epizode? Citam sada kronološki Zagora i došao sam do stotke.
Kao što je HC napomenio "Americka odiseja" je takoder