Pa zar je tako teško reci: gotovo nije odlicne epizode od ere zlatna serija dalje...ili ih možemo nabrojiti samo na prstice JEDNE ruke..... Tako da:gotovo sve samo loše i loše-i ide sve dublje! Bez scenarija,da o crtežu i ne govorim....
Mislim da ce epizode biti bolje za 8 mjeseci kad vidimo Vernia, pa Sediolia (instinkt). Te su epizode višedjelne, a ne kao ove sada max 2 stripa. Doci ce i Mortimer. Nerazumin zašto ne stavu Murda i Hellingena jer ovih zadnjih 20(a i buducih desetak) brojeva definitivno ne spadaju u Zagorovu zlatnu eru. Toninellieva era je skoro bolja od ovog danas.
Pa zar je tako teško reci: gotovo nije odlicne epizode od ere zlatna serija dalje...ili ih možemo nabrojiti samo na prstice JEDNE ruke..... Tako da:gotovo sve samo loše i loše-i ide sve dublje! Bez scenarija,da o crtežu i ne govorim....
Slobodna Dalmacija br. 9 - 43 je najzlatnije Zagorovo doba. Zatim je odlicno od 50-70. Nakon toga je sve prosjek pa i africki ciklus. Po meni je pad poceo sa Teritorijem Komanca (ne racunam SD neobjavljene epizode jer su one po redosljedu prije).
ajde ne pretjeruj..ti si samo nostalgicarima odlicnih epizoda i sada
Slobodna Dalmacija br. 9 - 43 je najzlatnije Zagorovo doba. Zatim je odlicno od 50-70. Nakon toga je sve prosjek pa i africki ciklus. Po meni je pad poceo sa Teritorijem Komanca (ne racunam SD neobjavljene epizode jer su one po redosljedu prije).
E da to su vrhunske epizode od Nestalog istraživaca pa na dalje... Po meni pad pocinje onog trenutka kad se boselli povlaci sa zagorovog serijala znaci od kandraxovog povratka