forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Forumaši iz Sarajeva i BiH na MAfestu?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7806 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 11/05/2006 : 19:10:52  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
da ne bih sada svakog ponaosob ispitivao da li ide, kad ide, s kim ide, kako ide itd., evo stavljam ovaj topic da vidimo ko sve iz sarajeva i uopce iz bih ide na mafest.

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 11/05/2006 : 19:25:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Pa i ja sam iz BIH , državljanin sam BIH privremeno u Austriji, i idem autom na MAFEST (u Mariboru cu pokupiti mike-a).

Ova ruka kaže ti da staneš i zamisliš se nad svojim rukama...
Go to Top of Page

kakaljin
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
420 Posts

Member since 10/08/2002

Posted - 11/05/2006 : 19:57:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit kakaljin's Homepage  Send kakaljin a Private Message
Takodjer iz Sarajeva i idem na MAFEST

Najbolje od najboljeg je uvijek najbolje
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 11/05/2006 : 20:21:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
Ja, aBd, idem, ali ne znam još uvijek kako. Ako skontam nekog za prijevoz, ici cu s njim. Ako ne, onda cu autobusom.

"All hail the spider!
A hardy breed is he!
Tra la la!"
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7806 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 12/05/2006 : 00:28:52  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by kakaljin

Takodjer iz Sarajeva i idem na MAFEST

Najbolje od najboljeg je uvijek najbolje

pa smisao ovog topica je ujedno da se i kaže kako se ide, s kim se ide, koliko se ostaje. bolje da se nekako organiziramo (jeftinija varijanta) nego svako o svom trošku (skupa varijanta).
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 12/05/2006 : 06:34:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
sve su shanse da ja ne idem iskrslo je... nesto. uglavnom, ostacu u Ameriki jos mjesec i po. zao mi je Admire, rekao sam da cemo zajedno u MA, ali mi se stvarno ne isplati sada vracati.
uzivajte uglavnom, znam da hocete.

-------
Kad nemas sta pametno za reci, drzi jezik za zubima.\\\http://r2cu.co.nr/ ///
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7806 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 12/05/2006 : 18:10:28  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
znaci ništa od tebe emire. haj šta se može, jebat ga. ali eto makar ceš imati još mjesec i po fore da te amerikanke mlade muntaš .

hajmo šta je s ostalima?
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 12/05/2006 : 18:39:17  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message
pošto ja imam 15 ako budem išao ici cu busom busom ,šta cu vam ja

homos homini lupus
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 13/05/2006 : 12:13:31  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
jasa,a di si ti u Sarajevu?
Ja ti donio strip,a tebe nigdi.?
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 13/05/2006 : 13:57:57  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message
nisam mogao doci u 19.00 dogovorio sam se sa drugom tad , ja mislio bit ce ranije izvini na izradi(al fakat nisam mogao doci), pitao sam Nedima da mi uzme od tebe al on nije mogao ,eto to je bilo

homos homini lupus

Edited by - jasa on 13/05/2006 15:54:07
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 13/05/2006 : 16:49:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by jasa

nisam mogao doci u 19.00 dogovorio sam se sa drugom tad , ja mislio bit ce ranije izvini na izradi(al fakat nisam mogao doci), pitao sam Nedima da mi uzme od tebe al on nije mogao ,eto to je bilo

homos homini lupus

I šta sada sa stripom? Ne možeš se tako zajebavati sa ljudima koji hoce da ti ucine uslugu.

Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 13/05/2006 : 17:09:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
Elem, ako neko ide za Makarsku, neka mi javi na moby 061/353-691 pa da se cujemo. :) Skontacemo neko ucešce za benzin.

"All hail the spider!
A hardy breed is he!
Tra la la!"
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 13/05/2006 : 18:07:31  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:

homos homini lupus

I šta sada sa stripom? Ne možeš se tako zajebavati sa ljudima koji hoce da ti ucine uslugu.

Mnogo mi je žao, vec sam rekao nadoknadicu mu nekako

homos homini lupus
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 13/05/2006 : 18:55:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

quote:

quote:

homos homini lupus

homos homini lupus

Neka ti neko iz SA donese iz MA strip.

Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 13/05/2006 : 19:01:16  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

homos homini lupus

homos homini lupus

Neka ti neko iz SA donese iz MA strip.

sejo, genijalan si.

homos homini lupus
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000