forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 spremte se spremte...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 12/05/2006 : 23:37:34  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Samo ce naslovnica prodati cijeli tiraz :-)) !

Lavirint Lavirint Lavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint Lavirint

"Show on active users? No please, me anonymous !"
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 12/05/2006 : 23:39:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
ma ajte molim vas, pa ko jos to chita
nedopustivo mladjariju zatrpavati ovakvim glupostima, nedopustivo...

-------
Kad nemas sta pametno za reci, drzi jezik za zubima.\\\http://r2cu.co.nr/ ///
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12917 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 13/05/2006 : 00:35:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message
Bravo za Mister Macak Magazin! WOO-HOO!

"Oh, Alex. You made a LOT of mistakes. You underestimated Superman. Superboy. Me. But the biggest one? You didn't let the Joker play."
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 13/05/2006 : 01:48:30  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Dekara.pripremi meni i osmicu za MaFEST!
Cekam da pocnem citat odjednom!

I jedva cekam.........
Go to Top of Page

zizanon
Senior Member

Croatia
1523 Posts

Member since 21/11/2003

Posted - 13/05/2006 : 01:51:45  Show Profile Show Extended Profile  Send zizanon a Private Message
još jedan bravo :))
a da je i brita ubrzat kad su još samo dva...

motel, money, murder, madness
let's change the mood from glad to sadness
Go to Top of Page

Blek Stena
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1344 Posts

Member since 03/07/2004

Posted - 13/05/2006 : 14:12:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Blek Stena's Homepage  Send Blek Stena a Private Message
Super vijesti! Sve cestitke na novim izdanjima!
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 13/05/2006 : 17:48:09  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by zizanon

još jedan bravo :))
a da je i brita ubrzat kad su još samo dva...

rekoh vetj negde ali nije na odmet ponoviti - sa Britom tjemo malo sporije negoli planirano poshto se JAKO loshe prodaje te nije bash najsretjniji ulog sada.
samim tim - druga sveska ide tek za CrSh...MOZDA za BG sajam knjiga...

hvala svima na pohvalama i lepim zeljama.

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
3989 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 13/05/2006 : 18:03:50  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
ako ista moze pomoci moj skromni apel -- obavezno kupite brita, necete pozaliti.

ja sam bio malo skeptican prema tom stripu (iz raznoraznih razloga) i stajao je na polici dva mjeseca bez citanja. kad sam ga konacno procitao, tako dobro mi je sjeo da sam odmah zvao dekaru da stampa jos! ovaj pametni akcic (koji oksimoron, ha?) se nekoliko puta cita uzastop i jednostavno trazi jos. strip je odlican, vrijedi svakog novcica!

http://zveles.blogspot.com/
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 13/05/2006 : 18:14:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
slazem se sa zvelesom

Edited by - Duh_koji_hoda on 13/05/2006 18:22:56
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
3989 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 13/05/2006 : 18:20:42  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

slazem se sa zevelesom

nadam se da se slazes i samnom. ne znam koji je ovaj zEveles?

Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 13/05/2006 : 18:22:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
jbga

zveles
Advanced Member

Croatia
3989 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 13/05/2006 : 18:24:41  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
zafrkavam, dobro sam raspolozen. lijepo vrijeme, vani cure u uskim majicama i tako to...

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 13/05/2006 : 19:31:33  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by zveles

ako ista moze pomoci moj skromni apel -- obavezno kupite brita, necete pozaliti.

ja sam bio malo skeptican prema tom stripu (iz raznoraznih razloga) i stajao je na polici dva mjeseca bez citanja. kad sam ga konacno procitao, tako dobro mi je sjeo da sam odmah zvao dekaru da stampa jos! ovaj pametni akcic (koji oksimoron, ha?) se nekoliko puta cita uzastop i jednostavno trazi jos. strip je odlican, vrijedi svakog novcica!

eto nama kvota za bekkaver sledetjeg broja:))
fala svakako...verujem da tje drugi broj sa sobom povutji i neshto novih chitalaca te da tje samim tim #3 chekati malo kratje na objavljivanje.
ono shto je bitno da napomenem je da se iako povezan sa ostala dva, #1 moze chitati i samostalno - kao epizode za sebe.
chisto ukoliko vas mrzi da ulazete u (josh uvek) nezavrshene stripove.

24kn - libellus
200 + joshneshtomalo din - alan ford, darkwood

pa ko voli - nek izvoli.
Fenks.

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 13/05/2006 : 19:51:43  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Bravo za Mister Macak Magazin! WOO-HOO!

meni lichno - najbitnije izdanje IKAD.
bob, macan i ekipa dali su sve od sebe da tu tvrdnju i opravdaju i nadam se da tje dovoljno ljudi ovo podrzati kupnjom.
ja komotno mogu ulagati i gubiti pare na ovome iz svog gushta ali ne bi bash zeleo da i autori ne vide ni cvonjka za ulozeni trud.

eve i par privjuv tabli za nevernike tamo:

KUPI - PODRZI - ODRZI! :)))

Go to Top of Page

zizanon
Senior Member

Croatia
1523 Posts

Member since 21/11/2003

Posted - 13/05/2006 : 20:22:23  Show Profile Show Extended Profile  Send zizanon a Private Message
kupujem - podržavam - i nadam se održavam :)))

motel, money, murder, madness
let's change the mood from glad to sadness
Go to Top of Page

Bob
New Member

Croatia
262 Posts

Member since 21/05/2003

Posted - 15/05/2006 : 01:21:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bob's Homepage  Send Bob a Private Message
quote:
Originally posted by VJ

Argh! Zasto u cosku Mr. Macka nije osto onaj Sergej u trku?!

Stavili smo ga unutra, uz Sergejev bio.

B.
Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 15/05/2006 : 01:24:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message
cestitke za mr macak magazin... naslovnica novog neoma stvarno izgleda prejebeno, nadam se da ce i sadržaj odgovarati po kvaliteti

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 15/05/2006 : 01:30:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
dekara je zaslužio domovnicu

SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA IZMETI IZ HAJDUKA ODU!
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
Go to Top of Page

Bob
New Member

Croatia
262 Posts

Member since 21/05/2003

Posted - 15/05/2006 : 01:33:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bob's Homepage  Send Bob a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

Sluzbeno cemo ga pohrvatit na MaFestu!

B.
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 15/05/2006 : 02:26:19  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by Bob

quote:
Originally posted by globinjo

Sluzbeno cemo ga pohrvatit na MaFestu!

B.

ionako sam planirao da nosim svoju "bombardiranje srbije i chachka" majicu( fala chika kowalskom na tom preedivnom poklonu :) tamo tako da nije daleko ta ideja od realizacije:)))

ustvari sve je ovo smishljen plan od domatje(srBske jelte:) tajne sluzbe(sia,sbi,sosad...:) da se infiltriram(o) u protivnichke redove i podrivamo neprijatelja iznutra polagano ali sigurno.
za sada - plan odlichno funkcionishe.

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 15/05/2006 : 02:30:35  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by Constantine33

cestitke za mr macak magazin... naslovnica novog neoma stvarno izgleda prejebeno, nadam se da ce i sadržaj odgovarati po kvaliteti

sadrzaj neoma je uvek identichno-superiorne-kvalitete tako da tu nema glava da te boli.
overi slobodno svesku ili dve i sam se uveri.
ako ti se ne svidi - refundiratju ti ulozeni novac.

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 15/05/2006 : 02:52:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Dekara, spremi paket kad dodjes u Makarsku!

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 15/05/2006 : 16:24:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
quote:
fala svakako...verujem da tje drugi broj sa sobom povutji i neshto novih chitalaca te da tje samim tim #3 chekati malo kratje na objavljivanje.
ono shto je bitno da napomenem je da se iako povezan sa ostala dva, #1 moze chitati i samostalno - kao epizode za sebe.

a vis, moj je plan cekat da izidju sva 3 pa unda kupit
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
3989 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 15/05/2006 : 17:52:11  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
quote:
Originally posted by mifugo

e, kad izadje treci, prvi ce vec biti rasprodan i kostat ce brdo love. najbolje ti je odmah se obezbjediti.

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 15/05/2006 : 22:02:43  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by mifugo

quote:

...i onda se ljudi pitaju shto stripovi prestanu da izlaze posle drugog broja...

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000