Author |
Topic |
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 12/05/2006 : 23:37:34
|
Samo ce naslovnica prodati cijeli tiraz :-)) !
Lavirint Lavirint Lavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint LavirintLavirint Lavirint
"Show on active users? No please, me anonymous !" |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12917 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 13/05/2006 : 00:35:55
|
Bravo za Mister Macak Magazin! WOO-HOO!
"Oh, Alex. You made a LOT of mistakes. You underestimated Superman. Superboy. Me. But the biggest one? You didn't let the Joker play." |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
zizanon
Senior Member
Croatia
1523 Posts
Member since 21/11/2003 |
Posted - 13/05/2006 : 01:51:45
|
još jedan bravo :)) a da je i brita ubrzat kad su još samo dva...
motel, money, murder, madness let's change the mood from glad to sadness |
|
|
Blek Stena
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Member since 03/07/2004 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 13/05/2006 : 17:48:09
|
quote: Originally posted by zizanon
još jedan bravo :)) a da je i brita ubrzat kad su još samo dva...
rekoh vetj negde ali nije na odmet ponoviti - sa Britom tjemo malo sporije negoli planirano poshto se JAKO loshe prodaje te nije bash najsretjniji ulog sada. samim tim - druga sveska ide tek za CrSh...MOZDA za BG sajam knjiga...
hvala svima na pohvalama i lepim zeljama.
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
zveles
Advanced Member
Croatia
3989 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 13/05/2006 : 18:03:50
|
ako ista moze pomoci moj skromni apel -- obavezno kupite brita, necete pozaliti.
ja sam bio malo skeptican prema tom stripu (iz raznoraznih razloga) i stajao je na polici dva mjeseca bez citanja. kad sam ga konacno procitao, tako dobro mi je sjeo da sam odmah zvao dekaru da stampa jos! ovaj pametni akcic (koji oksimoron, ha?) se nekoliko puta cita uzastop i jednostavno trazi jos. strip je odlican, vrijedi svakog novcica!
http://zveles.blogspot.com/ |
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 13/05/2006 : 18:14:05
|
slazem se sa zvelesom
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...'' |
Edited by - Duh_koji_hoda on 13/05/2006 18:22:56 |
|
|
zveles
Advanced Member
Croatia
3989 Posts
Posted - 13/05/2006 : 18:20:42
|
quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
slazem se sa zevelesom
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...''
nadam se da se slazes i samnom. ne znam koji je ovaj zEveles?
http://zveles.blogspot.com/ |
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 13/05/2006 : 18:22:11
|
jbga
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...'' |
|
|
zveles
Advanced Member
Croatia
3989 Posts
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 13/05/2006 : 19:31:33
|
quote: Originally posted by zveles
ako ista moze pomoci moj skromni apel -- obavezno kupite brita, necete pozaliti.
ja sam bio malo skeptican prema tom stripu (iz raznoraznih razloga) i stajao je na polici dva mjeseca bez citanja. kad sam ga konacno procitao, tako dobro mi je sjeo da sam odmah zvao dekaru da stampa jos! ovaj pametni akcic (koji oksimoron, ha?) se nekoliko puta cita uzastop i jednostavno trazi jos. strip je odlican, vrijedi svakog novcica!
eto nama kvota za bekkaver sledetjeg broja:)) fala svakako...verujem da tje drugi broj sa sobom povutji i neshto novih chitalaca te da tje samim tim #3 chekati malo kratje na objavljivanje. ono shto je bitno da napomenem je da se iako povezan sa ostala dva, #1 moze chitati i samostalno - kao epizode za sebe. chisto ukoliko vas mrzi da ulazete u (josh uvek) nezavrshene stripove.
24kn - libellus 200 + joshneshtomalo din - alan ford, darkwood
pa ko voli - nek izvoli. Fenks.
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 13/05/2006 : 19:51:43
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Bravo za Mister Macak Magazin! WOO-HOO!
meni lichno - najbitnije izdanje IKAD. bob, macan i ekipa dali su sve od sebe da tu tvrdnju i opravdaju i nadam se da tje dovoljno ljudi ovo podrzati kupnjom. ja komotno mogu ulagati i gubiti pare na ovome iz svog gushta ali ne bi bash zeleo da i autori ne vide ni cvonjka za ulozeni trud.
eve i par privjuv tabli za nevernike tamo:
KUPI - PODRZI - ODRZI! :)))
|
|
zizanon
Senior Member
Croatia
1523 Posts
Member since 21/11/2003 |
|
Bob
New Member
Croatia
262 Posts
Member since 21/05/2003 |
Posted - 15/05/2006 : 01:21:36
|
quote: Originally posted by VJ
Argh! Zasto u cosku Mr. Macka nije osto onaj Sergej u trku?!
Stavili smo ga unutra, uz Sergejev bio.
B. |
|
|
Constantine33
Average Member
Croatia
670 Posts
Member since 02/11/2005 |
Posted - 15/05/2006 : 01:24:55
|
cestitke za mr macak magazin... naslovnica novog neoma stvarno izgleda prejebeno, nadam se da ce i sadržaj odgovarati po kvaliteti
____________________________ Skip the dramatic pauses. I can only give a shit for very short intervals. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 15/05/2006 : 01:30:32
|
dekara je zaslužio domovnicu
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA IZMETI IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU! |
|
|
Bob
New Member
Croatia
262 Posts
Member since 21/05/2003 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 15/05/2006 : 02:26:19
|
quote: Originally posted by Bob
quote: Originally posted by globinjo
dekara je zaslužio domovnicu
Sluzbeno cemo ga pohrvatit na MaFestu!
B.
ionako sam planirao da nosim svoju "bombardiranje srbije i chachka" majicu( fala chika kowalskom na tom preedivnom poklonu :) tamo tako da nije daleko ta ideja od realizacije:)))
ustvari sve je ovo smishljen plan od domatje(srBske jelte:) tajne sluzbe(sia,sbi,sosad...:) da se infiltriram(o) u protivnichke redove i podrivamo neprijatelja iznutra polagano ali sigurno. za sada - plan odlichno funkcionishe.
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 15/05/2006 : 02:30:35
|
quote: Originally posted by Constantine33
cestitke za mr macak magazin... naslovnica novog neoma stvarno izgleda prejebeno, nadam se da ce i sadržaj odgovarati po kvaliteti
sadrzaj neoma je uvek identichno-superiorne-kvalitete tako da tu nema glava da te boli. overi slobodno svesku ili dve i sam se uveri. ako ti se ne svidi - refundiratju ti ulozeni novac.
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
|
mifugo
Senior Member
1007 Posts
Member since 28/05/2005 |
Posted - 15/05/2006 : 16:24:11
|
quote: eto nama kvota za bekkaver sledetjeg broja:)) fala svakako...verujem da tje drugi broj sa sobom povutji i neshto novih chitalaca te da tje samim tim #3 chekati malo kratje na objavljivanje. ono shto je bitno da napomenem je da se iako povezan sa ostala dva, #1 moze chitati i samostalno - kao epizode za sebe. chisto ukoliko vas mrzi da ulazete u (josh uvek) nezavrshene stripove.
a vis, moj je plan cekat da izidju sva 3 pa unda kupit |
|
|
zveles
Advanced Member
Croatia
3989 Posts
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 15/05/2006 : 22:02:43
|
quote: Originally posted by mifugo
quote: eto nama kvota za bekkaver sledetjeg broja:)) fala svakako...verujem da tje drugi broj sa sobom povutji i neshto novih chitalaca te da tje samim tim #3 chekati malo kratje na objavljivanje. ono shto je bitno da napomenem je da se iako povezan sa ostala dva, #1 moze chitati i samostalno - kao epizode za sebe. chisto ukoliko vas mrzi da ulazete u (josh uvek) nezavrshene stripove.
a vis, moj je plan cekat da izidju sva 3 pa unda kupit
...i onda se ljudi pitaju shto stripovi prestanu da izlaze posle drugog broja...
|
|
Topic |
|