forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Mali render br. 3 - Znak Manitua
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 17/05/2006 : 14:48:35  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Mali Rendžer i Blek su najstupidniji stripovi.
Gambin crtež možda i jest dobar,ali je jednolican i dosadan.
Da me pitaš šta se radilo u prvom ili drugom broju,ne bih znao ni beknuti.
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3846 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 17/05/2006 : 18:15:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonor's Homepage  Send sonor a Private Message
quote:
Originally posted by Vorador

Je, i stari je opet postao rendžer. Joj, tko ce cekati te bolje epizode...trebali su odmah krenuti od tih brojeva, a ne ovako.

Nikad niste zadovoljni! Ja bi ovo, ti bi ono, stavi to, pocni te odavde, preskocite par epizoda itd.
Ide kako ide i gotovo! Najbolje je kad nešto ide ispocetka!
Da je Zagor extra krenija ispocetka onda bi žugali "a glupe su ove prve epizode, pocnite od sredine"! c-c-c...

Is it me or is it shadows that are dancing on the walls?!
Go to Top of Page

fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts

Member since 13/07/2002

Posted - 17/05/2006 : 18:57:42  Show Profile Show Extended Profile  Send fumettisti an ICQ Message  Send fumettisti a Private Message
A tko bi svakoga zadovoljio,Sonore,u pravu si kada tako kazes.Meni osobno se ne svidja samo donekle los prijevod Malog rendzera a OGORCEN sam izdavackom politikom da im se ne svidjaju originalne naslovnice???Pa Donatelli je odradio posao vise nego fantasticnooooo!!!!

Edited by - fumettisti on 17/05/2006 18:59:56
Go to Top of Page

osim
Senior Member

Vatican City
1686 Posts

Member since 12/11/2002

Posted - 17/05/2006 : 19:56:08  Show Profile Show Extended Profile  Send osim a Private Message
Vi se jos zalite, a ovde van Hrvatske to se ne moze ni videti, a kamoli citati, smrc....
Go to Top of Page

Vorador
Senior Member

Croatia
1583 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 17/05/2006 : 20:01:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Vorador's Homepage  Send Vorador a Private Message
Ma više sam nestrpljiv nego što se žalim, al ipak bilo bi mi draže da je Van Gogh s Texom krenuo od prvog broja a s Tellerom od ,recimo, br. 100.
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 17/05/2006 : 21:33:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:
Originally posted by osim

Vi se jos zalite, a ovde van Hrvatske to se ne moze ni videti, a kamoli citati, smrc....

potpuno si u pravu

"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"

Go to Top of Page

Kuna
New Member

Croatia
197 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 17/05/2006 : 23:40:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Kuna a Private Message
Teško da cemo mi jednom docekati da svi budu zadovoljni.
Ja naprimjer nisam zadovoljan sa cinjenicom da Tex ide od broja 100, ja sam UVIJEK za to da se u biti prati izlazak originalne serije... ma sve isto samo hrvatski prijevod i to je to.

Ali pošto nisam Texov "fan" necu se puno žaliti oko toga. Cak ne vjerujem da bi se žalio sve i da jesam. Poanta je u tome da je to sve to u biti super... strip scena je zbilja živnula i to je ono što je zbilja bitno!

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000