forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Darko Macan:Žute minute
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 14/05/2006 : 15:39:07  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message
Vidim da Macan sprema promociju svog romana na knjiškom festivalu u Profilu 25.5,a gosti ce mu biti Štef Bartolic i Krešimir Mišak.Nisam nikad citao ništa od Macana(mislim na knjige).Jel taj pisac cemu?Kao forumaš,stripaš,lektor,prevoditelj itd. svaka cast,ali kao romanopisac?

zveles
Advanced Member

Croatia
3992 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 14/05/2006 : 15:57:03  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
ah, macan kao macan. nista ti on ne radi ako sebe u to ne unese 100%. radije ce gladovati i nista ne raditi, nego raditi nesto sto ne bi bilo od srca. mislim da ti to sve govori.

http://zveles.blogspot.com/
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/05/2006 : 17:33:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Dobio je nagradu Grigor Vitez za taj roman, mislim da je to dovoljna preporuka.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 14/05/2006 : 19:22:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
http://www.knjiga.hr/04.asp?param=%C5%BD&ID=23120

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page

Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts

Member since 13/06/2004

Posted - 14/05/2006 : 20:27:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Boyan.P a Private Message
macan piše dobro,
jako dobro, odlicno,
po meni jako zanimljive price

Burek je zakon
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15633 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 14/05/2006 : 22:41:55  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
kaj su mu knjige ko burek .-))))

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 14/05/2006 : 23:09:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 15/05/2006 : 09:31:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message
Ide li tko na njegovu promociju? Ja bih rado otišla. Zanima me kako uopce izgleda Macan; znam da je tu, kupujem redovito svaki Q, citam njegove stripove, a nemam pojma ni približno tko je on. I Sclavi je napisao roman (nešto na foru DD-a), bio je poznat u Italiji.

Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire.
Go to Top of Page

Vorador
Senior Member

Croatia
1583 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 15/05/2006 : 09:41:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Vorador's Homepage  Send Vorador a Private Message
quote:
Originally posted by Betty Page

Ide li tko na njegovu promociju? Ja bih rado otišla. Zanima me kako uopce izgleda Macan; znam da je tu, kupujem redovito svaki Q, citam njegove stripove, a nemam pojma ni približno tko je on. I Sclavi je napisao roman (nešto na foru DD-a), bio je poznat u Italiji.

Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire.

mcn je velika faca. Skužio ga cak 2 puta na TV-u. U Briljanteent, gdje je promovirao Q i u nekoj emisiji za klince u kojij ih je poducavao crtanju.

Zagor prevails!

Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 15/05/2006 : 12:57:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message
Znam ja da je on dobar strip crtac, poznavatelj stripa, entuzijast, izdavac i to sve, nisam znala da piše i prozu...Zanima me tko je on, voljela bih ga upoznati.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 15/05/2006 : 16:25:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Betty Page

Znam ja da je on dobar strip crtac, poznavatelj stripa, entuzijast, izdavac i to sve, nisam znala da piše i prozu...Zanima me tko je on, voljela bih ga upoznati.

Cudno kak ga još nisi vidjela?! Macan je covjek koji se teško promaši. Velicina u svakom smislu!
Izostavila si da je momak takoder dobar/bolji blogger i dobar/bolji karikaturista (scenarij + crtež)...

Wealth beyond measure, outlander...
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000