forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Gubitnik na aukcijama :-)
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 14/05/2006 : 19:38:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Evo jedne male razbibrige za utvrdivanje Velikus Gugitnikusa na aukcijama.
Naime, koliko ste aukcija izgubili za samo jednu kunu?
Moj broj je 55.

Obi-wan-kenobi@inet.hr

zveles
Advanced Member

Croatia
3993 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 14/05/2006 : 19:48:06  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
ja sam danas u podne izgubio jednu aukciju. bidao sam nekih pola sata prije zavrsetka aukcije i vise nisam pratio kaj se dogadja. kasnije sam dobio mail da sam prebidan za jednu kunu.

no, poanta je, ipak, da mi nije niti zao niti krivo zbog toga. ponudio sam onoliko koliko sam bio spreman dati i to je to. da sam namjeravao dati i kunu vise onda bih odmah to ubidao na aukciju.

http://zveles.blogspot.com/
Go to Top of Page

Vid
Senior Member

Slovenia
1254 Posts

Member since 07/10/2004

Posted - 14/05/2006 : 19:58:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Vid a Private Message
Pa ne možeš znati za koliko si izgubio aukciju, ako je razlika jedna kuna, to onda znaci samo, da je samo jedan covjek ostavio višu ponudu od tebe, a mogao je staviti puno više od tebe. Ja imam 51 takvu aukciju (od 98 izgubljenih). No nije mi krivo zbog toga, za strip odmah nabacim cijenu, koju sam spreman platiti, pa onda ako netko stavi više, znaci, da mu je više do toga stripa nego meni.

No zanimljivo mi je, da se mi vec nekoliko puta dogodilo, da sam ostavio jako veliku ponudu za neki strip i aukciju izgubio, a onda vro brzo došao do toga stripa za puno manje novca.

TRAŽIM BISERSTRIP 10,24 BISERSTRIP ŠAMPIJONI STRIPA 11,17
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3846 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 14/05/2006 : 21:09:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonor's Homepage  Send sonor a Private Message
quote:
Originally posted by Vid

Pa ne možeš znati za koliko si izgubio aukciju, ako je razlika jedna kuna, to onda znaci samo, da je samo jedan covjek ostavio višu ponudu od tebe, a mogao je staviti puno više od tebe. Ja imam 51 takvu aukciju (od 98 izgubljenih). No nije mi krivo zbog toga, za strip odmah nabacim cijenu, koju sam spreman platiti, pa onda ako netko stavi više, znaci, da mu je više do toga stripa nego meni.

No zanimljivo mi je, da se mi vec nekoliko puta dogodilo, da sam ostavio jako veliku ponudu za neki strip i aukciju izgubio, a onda vro brzo došao do toga stripa za puno manje novca.

TRAŽIM BISERSTRIP 10,24 BISERSTRIP ŠAMPIJONI STRIPA 11,17

Sreca u nesreci!

Is it me or is it shadows that are dancing on the walls?!
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 14/05/2006 : 22:29:30  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
13 od 27 poraza
jednu sam izgubio cak sa istom ponudom

Društvo ljubiteljev stripa STRIPOHOLIK Slovenija uradno ustanovljeno!
Go to Top of Page

tristan
Junior Member

Belgium
401 Posts

Member since 12/08/2005

Posted - 15/05/2006 : 17:54:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit tristan's Homepage  Send tristan a Private Message
Tocno je sto veli Vid.
Ne mozes znati koliko je onaj koji je osvojio aukciju bio ponudio ako je bila samo jedna osoba spremna platiti vise od tebe.

TK
Go to Top of Page

Kuna
New Member

Croatia
197 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 15/05/2006 : 19:04:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Kuna a Private Message
quote:
Originally posted by Vid

Pa ne možeš znati za koliko si izgubio aukciju, ako je razlika jedna kuna, to onda znaci samo, da je samo jedan covjek ostavio višu ponudu od tebe, a mogao je staviti puno više od tebe. Ja imam 51 takvu aukciju (od 98 izgubljenih).
100% si u pravu. Pa mislim nije mi jasno da to ljudima još nije jasno.

Biti "izbidan" za jednu kunu znaci samo da si bio najbolji drugi ponuditelj. Onaj prvi, koji je osvojio aukciju je možda stavio 200 kuna vecu ponudu od vaše ali sistem je digao za jednu kunu iznad najbolje druge ponude (odnosno vaše).

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 15/05/2006 : 19:10:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Svima je jasno, Vidu je jasno, Tristanu je jasno, Kuni je jasno i meni je jasno.
Cisto sam htio vidjeti o kojim se brojevima radi.

Obi-wan-kenobi@inet.hr
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/05/2006 : 09:14:14  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
28 od ukupno 50 izgubljenih aukcija.I samo 124 dobijenih ;-)

Oh, I'm sorry. Did that break your concentration? I didn't mean to do that. Please, continue. I believe you were saying something about "best intentions."

Edited by - manhunter on 16/05/2006 09:15:25
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000