Author |
Topic |
no1
Senior Member
Croatia
1322 Posts
Member since 16/06/2005 |
Posted - 22/05/2006 : 11:10:05
|
quote: Originally posted by dule_car
jedna nula previše.
No1- jesi ti prodao onih par hc komada "nostalgije"?
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
Nisam još. Javi što te zanima.
Mogu se oduprijeti svemu osim iskušenju |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 22/05/2006 : 11:21:26
|
I meni se ucinila nula previše, a znam da je Srdan ok. decko. Pitao sam ga onako iz znatiželje i rekao je da je neka interna šala u pitanju. Svatko ima pravo staviti cijene koje hoce, kupci sami odlucuju šta ce kupiti. Vidio sam da neki lik prodaje DVD filmove na aukcijama pa se nitko nije bunio. Live and let live...
Things you own, end up owning you. Obi-wan-kenobi@inet.hr |
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 22/05/2006 : 12:24:28
|
Dvd filmovi ne bi trebali biti ako nisu bas povezani sa nekim junakom. Visak nula moze se protumaciti imam taj strip pa mi se javi na email.
Porter |
|
|
no1
Senior Member
Croatia
1322 Posts
Posted - 22/05/2006 : 12:48:50
|
quote: Originally posted by Obi-wan
I meni se ucinila nula previše, a znam da je Srdan ok. decko. Pitao sam ga onako iz znatiželje i rekao je da je neka interna šala u pitanju. Svatko ima pravo staviti cijene koje hoce, kupci sami odlucuju šta ce kupiti. Vidio sam da neki lik prodaje DVD filmove na aukcijama pa se nitko nije bunio. Live and let live...
Things you own, end up owning you. Obi-wan-kenobi@inet.hr
Da se razumijemo ja sam i rekao da svatko ima pravo da stavi cijenu koju hoce,a to što si ti napisao i nije neka novost.a protiv Srdana nemam ništa.
|
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 22/05/2006 : 13:33:13
|
quote: Originally posted by no1
quote: Originally posted by dule_car
jedna nula previše.
No1- jesi ti prodao onih par hc komada "nostalgije"
Nisam još. Javi što te zanima.
može ako skineš jednu nulu...
šala, poslao sam ti mail...
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 22/05/2006 : 15:36:38
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Things you own, end up owning you. Obi-wan-kenobi@inet.hr
Da se razumijemo ja sam i rekao da svatko ima pravo da stavi cijenu koju hoce,a to što si ti napisao i nije neka novost.a protiv Srdana nemam ništa.
Mogu se oduprijeti svemu osim iskušenju
Pa naravno, razumljivo mi je to sve... Nisam ni mislio da imaš nešto protiv Srdana, vec si tražio mišljenje pa sam ga dao. Htio sam malo pojasniti tu misterioznu situaciju, ali nije mi nešto pošlo za rukom. Mislim da Srdanu ne ide u prilog što je stavio te aukcije, ljudi ce ga poceti smatrati za neozbiljnog (mislim na one koji ga baš ne znaju). By the way, jeste li rješili onu situaciju ti i Dragan iz NS?
Things you own, end up owning you. Obi-wan-kenobi@inet.hr |
Edited by - Obi-wan on 22/05/2006 15:41:32 |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 22/05/2006 : 16:16:32
|
vidio sam tu aukciju,ali to mu nije prvi put,stavljao je još neke stvari pa je lupao cijene...na moj upit,rekao je da se zabunio...jednom se zabuniš,ok,ali dvadeset pet puta,e to nije ok
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA IZMETI IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU! |
|
|
Kuna
New Member
Croatia
197 Posts
Member since 20/03/2006 |
Posted - 22/05/2006 : 16:40:09
|
quote: Originally posted by globinjo
vidio sam tu aukciju,ali to mu nije prvi put,stavljao je još neke stvari pa je lupao cijene...na moj upit,rekao je da se zabunio...jednom se zabuniš,ok,ali dvadeset pet puta,e to nije ok
Jednom davno kad sam kao klinac citao neki strip (cini mi se Johhny Logan bio je u istom formatu kao i Alan Ford, ali nisam više siguran) bila je neka zgoda gdje su igrale dvije nogometne momcadi. Sudac u jednom momentu dosudi jedanaesterac. I to ne bi bilo cudno da kad je napadac promašio, sudac dosudi 11m opet. Ovaj opet promaši, ali sudac je uporan, opet pokaže na 11m. Iznervirani obrambeni igrac 'oštecene' momcadi ga priupita "pa covjece dokle ceš više dosudivati ponavljanje jedanaesterca?!!"; a sudac mirno odgovori "dok ne zabije!".
She got her looks from her father. He's a plastic surgeon. -Groucho Marx- |
|
|
Vid
Senior Member
Slovenia
1254 Posts
Member since 07/10/2004 |
Posted - 22/05/2006 : 17:25:21
|
quote: Originally posted by Kuna
Jednom davno kad sam kao klinac citao neki strip (cini mi se Johhny Logan bio je u istom formatu kao i Alan Ford, ali nisam više siguran) bila je neka zgoda gdje su igrale dvije nogometne momcadi. Sudac u jednom momentu dosudi jedanaesterac. I to ne bi bilo cudno da kad je napadac promašio, sudac dosudi 11m opet. Ovaj opet promaši, ali sudac je uporan, opet pokaže na 11m. Iznervirani obrambeni igrac 'oštecene' momcadi ga priupita "pa covjece dokle ceš više dosudivati ponavljanje jedanaesterca?!!"; a sudac mirno odgovori "dok ne zabije!".
She got her looks from her father. He's a plastic surgeon. -Groucho Marx-
To je iz Alan Forda.
TRAŽIM BISERSTRIP 10 BISERSTRIP ŠAMPIJONI STRIPA 11,17 |
|
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 22/05/2006 : 20:45:30
|
srdjan je verovatno hteo malo da se pohvali sa svojom kolekcijom stripova(koja je zaista impozantna u to sam se licno uverio), cene u ovom slucaju ne treba shvatati previse ozbiljno i ovo je prepostavljam njegovo gledanje proteklih desavanja na aukcijama(astronomskih cifri za pojedine stripove itd...)
"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 22/05/2006 : 21:22:36
|
quote: Originally posted by sdragan@ i ovo je prepostavljam njegovo gledanje proteklih desavanja na aukcijama(astronomskih cifri za pojedine stripove itd...)
pa ne bih baš rekao...ovo je više ono "vidila žaba konja da se potkiva pa htjela i ona"
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA IZMETI IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU! |
|
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Posted - 23/05/2006 : 18:07:50
|
quote: Originally posted by sdragan@ i ovo je prepostavljam njegovo gledanje proteklih desavanja na aukcijama(astronomskih cifri za pojedine stripove itd...)
pa ne bih baš rekao...ovo je više ono "vidila žaba konja da se potkiva pa htjela i ona"
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA IZMETI IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
Svako vidi ono sto zeli da vidi.Uostalom, ne vidim u cemu je problem
"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"
|
|
|
no1
Senior Member
Croatia
1322 Posts
Posted - 23/05/2006 : 18:41:38
|
quote: Originally posted by sdragan@
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA IZMETI IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
Pa problem je u cijenama
|
|
Dalen
Senior Member
Croatia
2269 Posts
Member since 13/03/2003 |
Posted - 23/05/2006 : 18:52:39
|
Ne znam cemu toliko polemika oko toga. Da su cijene totalno nerealne - jesu, da se s nekim šali - ne znam i nije niti bitno. Svatko može staviti cijenu koju god hoce, a da li ce se to prodati ili nece, je vec druga stvar. |
|
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Posted - 23/05/2006 : 19:17:32
|
Pa problem je u cijenama
Ma...problem sa cenama ima vecina ponuda na aukcijama, u srdjanovom slucaju barem se vidi namera da ukaze na takvo stanje. Osim toga sta ste svi zapeli oko toga, mozda uspe nesto i da proda...onaj ZS 13 zaista ne izgleda lose
btw sta bi od one tvoje drugarice?
|
|
|
no1
Senior Member
Croatia
1322 Posts
|
no1
Senior Member
Croatia
1322 Posts
Posted - 23/05/2006 : 21:32:38
|
Pa problem je u cijenama
Ma...problem sa cenama ima vecina ponuda na aukcijama, u srdjanovom slucaju barem se vidi namera da ukaze na takvo stanje. Osim toga sta ste svi zapeli oko toga, mozda uspe nesto i da proda...onaj ZS 13 zaista ne izgleda lose
btw sta bi od one tvoje drugarice?
Aj ako hoceš imam Zagor extra u glanc stanju pa možemo da se mijenjamo za onaj Gordon
|
|
Topic |
|