forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 DD br.14 Titanik
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

djuna
New Member

Serbia
213 Posts

Member since 20/07/2004

Posted - 24/05/2006 : 10:18:36  Show Profile Show Extended Profile  Send djuna a Private Message
Od jutros na kioscima u Beogradu.
Ovo je treci DD, ako se nevaram, koji je izasao posle zadnje izdatog KP-a.

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 24/05/2006 : 10:31:24  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Sjecam se te epizodice, o duhovima samoubojstva i posljednjoj plovidbi neotitanika...

Wealth beyond measure, outlander...
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 24/05/2006 : 11:14:15  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
...i još jedan u nizu kojeg necu kupiti....
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15633 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 24/05/2006 : 11:50:11  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
ni ja - šteta

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 24/05/2006 : 12:01:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
Nazalost taj ce niz ocito biti dugacak :-(.

Jack the Black.
Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 24/05/2006 : 12:45:10  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message
Ocito je Ken crko,mogli su bar završiti Donaverov karavan.
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 24/05/2006 : 13:03:35  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
quote:
Originally posted by fantom

Ocito je Ken crko,mogli su bar završiti Donaverov karavan.

...kak je krenulo prije cemo ga docekati u Libellusovom izdanju

"...I only dream in black and white..."
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 24/05/2006 : 13:42:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message
Izgubio sam tu epizodu...

To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness;
chaotic, confused, vulnerability to inform yourself...
http://monstersgame.co.uk/?ac=vid&vid=11053176

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 24/05/2006 : 15:42:14  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Dobro je, guraju...

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4647 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 25/05/2006 : 00:16:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
Veoma zabavna ( hm, ovo zabavno, zvuci malo cudno kad je DD u pitanju, ali razumete me) epizoda taj Titanik. A i Picatto u top formi.
Ne kupujem , jer dupliranje mi je besmisleno. Nego, jel se zna sta ce biti kad izadje i Metamorfoze, zadnji Horusov Dylan? Nastavljaju i dalje redom ili se sele tamo gde svi prizeljkujemo: na #200?
A Ken ce sigurno izaci, ne smeju si valjda dozvoliti da zadnji regularni broj ostane nedovrsen/neobjavljen?

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 25/05/2006 : 01:05:02  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Koliko mi je poznato, idu nazalost, redom. Neko neda #201 i dalje...

Najavljen je i Ken, bas kao i drugi ciklus Helboja.

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
16993 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 28/05/2006 : 09:16:44  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
quote:
Originally posted by Barker

Veoma zabavna ( hm, ovo zabavno, zvuci malo cudno kad je DD u pitanju, ali razumete me) epizoda taj Titanik. A i Picatto u top formi.
Ne kupujem , jer dupliranje mi je besmisleno. Nego, jel se zna sta ce biti kad izadje i Metamorfoze, zadnji Horusov Dylan? Nastavljaju i dalje redom ili se sele tamo gde svi prizeljkujemo: na #200?
A Ken ce sigurno izaci, ne smeju si valjda dozvoliti da zadnji regularni broj ostane nedovrsen/neobjavljen?

Bistro i duboko nebo utociste pruza!

Zadnji Horusov DD je Mozaik horora, a ne Metamorfoza.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 28/05/2006 : 11:26:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

Da, a zna se i ko je taj...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 28/05/2006 : 11:47:05  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

quote:

Ko,ko?? Taj treba na stub srama!!!

Rex est qui est nihil metuit

Edited by - manhunter on 28/05/2006 11:47:26
Go to Top of Page

priki
Junior Member

Wallis and Futuna Islands
424 Posts

Member since 08/02/2005

Posted - 28/05/2006 : 13:24:16  Show Profile Show Extended Profile  Send priki a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

quote:

Bonelli!

Oh! My god! It's full of stars.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 28/05/2006 : 13:33:53  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by priki

quote:
Originally posted by manhunter

quote:

quote:

Bonelli!

Oh! My god! It's full of stars.

Pa ne bih baš rekao da se radi o njima..

Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 28/05/2006 : 13:37:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message
da, ne vidim razlog zašto bi njima to smetalo

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 28/05/2006 : 17:17:25  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message
MV do kraja maja

homos homini lupus
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 28/05/2006 : 17:53:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

quote:

Misliš na Rustemagica?

Ova ruka kaže ti da staneš i zamisliš se nad svojim rukama...
Go to Top of Page

sigismundus
Senior Member

Slovenia
1043 Posts

Member since 08/07/2002

Posted - 28/05/2006 : 22:44:45  Show Profile Show Extended Profile  Send sigismundus a Private Message
ma jasno, da se radi o rustemagicu
puno je stvari ovde trulih
da se ne da prava systemu za najnovije dylane doge za republiku srbiju, koja je samostalna drzava, moze biti samo interes hrvatskih izdavaca i naravno agenta, koji je ocito povezan sa njime. verovatno vise nego sto mi mislimo
jer, jos uvek je to jedno trziste. jugo trziste. i mada sam procitao od macana divan i zanimljiv komentar na strip vestima (voleo bih, da ga mcn preposta ovamo) mislim, da to nije to. naime nije u pitanju samo hrvatski i srbski jezik, jer jos uvek ima masa ljudi, koji kupuju sva izdanja. jer su na njima odrasli. sta ce biti posle deset godina, i da li ce tada jos ko citati bonellija, e to bi bilo zanimljivo pitanje...
koliko je bilo urlika zbog magica venta, da ga hrvatska moze izdavati jer je to druga drzava. pa naravno, da moze, to niko nikome ne uskracuje. samo tako mogu propasti dva projekta, po mome.
no, bilo sta mislite o ovome, zasto se onda ne dadu prava i za dylana doga posle 200 broja srbiji. koja je druga drzava od hrvatske. po mome, jedini moguci odgovor je, zato jer hrvatski izdavac i njegov agent jednostavno imaju monopol i to nije u njihovom interesu. jer ce to izdati sami i plasirati na srbsko trziste. e, mozete me kamenjati, kako hocete, ali uz svo duzno postovanje do ludensovih izdanja pa i izdanja drugih hrvatskih izdavaca, koji su ogromno napravili za strip, to se nije smelo desiti. niko mi ne moze kazati, da je to uradio bonneli, jer ima u hrvatskoj svog agenta. bonneliju bi i itekako bilo u interesu, da prava proda dvaput, zar ne? po mome, veoma jasno i jednostavno:
radi se o monopolu i zloupotrebi polozaja. to moze samo na balkanu, nesto takvo se u europi ne bi moglo desiti.
zanima me onda, sta ce biti sa specijalima i gigantima dylana doga, koji su svojevremeno obecani systemu. ma covek meni osobno to kazao. nekako mislim, da od svega nece biti nista.
a takodje je i moguce, da ima i slabe krvi iz vremena vaninija, jer je jedan od predstavnika systema za to vreme bio i u vaninniju, ako se ne varam. a tada, koliko sam cuo, doslo je do nekih nepravilnosti oko tiraza, sto se italijanima nije svidjalo...
Go to Top of Page

sigismundus
Senior Member

Slovenia
1043 Posts

Member since 08/07/2002

Posted - 28/05/2006 : 22:53:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sigismundus a Private Message
p.s. bas me interesira, da li sam zaradio banovanje?
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 28/05/2006 : 22:58:31  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
zašto? rekao si to što misliš

Društvo ljubiteljev stripa STRIPOHOLIK Slovenija uradno ustanovljeno!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 28/05/2006 : 23:00:36  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Pa zašto bi te banovali, rekao si ono što vecina misli(i zna), a osim toga, ovo nije Ludensov sajt, tako da ne vidim vezu..
Nije fino da Systemu ne dozvole da izdaju onako kako bi oni hteli, a sa druge strane, uvek mogu da kažu da nema potrebe da preskacu tolike epizode,samo zato što su iste izašle u susednoj državi..U Srbiji one nisu nikada izašle.Ipak, uz malo zdravog razuma...

Edited by - manhunter on 28/05/2006 23:02:09
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29350 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/05/2006 : 23:01:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Rezonirajmo razumno:
Rustemagic nema razloga da ne proda prava za Dylana Systemu. Jer na taj bi nacin naplatio dvaput istu stvar (prvo Systemu, pa onda Ludensu nakon par godina). Ja ne vidim na koji nacin bi ovo koristilo Rustemagicu. Ako ga netko vidi, molim neka ga obrazlozi, iskreno me zanima. I uopce mi je glupo komentirati ovo preko trecih osoba. Rusalic je logiran, moze reci svoju stranu, a volio bih cuti i drugu.

Drugo:
Magico Vento. Zanimljivo je kako je svima OK kad bi system krenuo Dylanom od broja 200. To je dobro i super i svima to odgovara. Retoricko pitanje: sto bi bilo da je npr. Libellus krenuo sa Magico Ventom od broja 20?

Sto se propasti MV tice, nemoj se bar unaprijed veseliti.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29350 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/05/2006 : 23:04:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by sigismundus

p.s. bas me interesira, da li sam zaradio banovanje?

Ne shvacam. Zaista ne shvacam. Ti kao da zelis da te se izbaci da onda poslije glumis zrtvu i kukas? Zasto bi te netko izbacio nakon onog posta? No ovo je cisto izazivanje. Bezveze.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

sigismundus
Senior Member

Slovenia
1043 Posts

Member since 08/07/2002

Posted - 28/05/2006 : 23:09:11  Show Profile Show Extended Profile  Send sigismundus a Private Message
O.K. hvala, markose

zbilja sam pomislio, da ceš me šutnuti. pogrešio i izvinjavam se. nije da se pravim žrtvom, zaista.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000